VEGA Regal или SPRO Red arc

Модератор: sapuna

ihtiandar
новобранец
новобранец

VEGA Regal или SPRO Red arc

Мнение от ihtiandar »

Колеги,Моля за Вашето компетентно мнение колеги,коя от двете макари е за предпочитане особено за риболов на зарган - VEGA Regal или SPRO Red Arc.
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Re: VEGA Regal или SPRO Red arc

Мнение от VGS »

Тази VEGA Regal даже не мога да я намеря в интернет.
Лично аз планувам в най-скоро време да се сдобия с една SPRO Red arc. Няколко пъти съм я държал в ръка и нямам много наблюдения, но пък от пръв поглед макарата ми изглежда много добре спрямо цената която плаща човек. За тези пари даже не може да намериш по добра нито от на шимано, нито от на Дайва сортимента.
LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от LynyrdSkynyrd »

Аз мисля ,че това също е доста добра макара,но само един път съм я въртял на сухо и не знам как се държи при риболов.Мисля това да ми е следващата макара.

Изображение
Изображение Изображение
ihtiandar
новобранец
новобранец

Мнение от ihtiandar »

VGS за да видиш Vega Regal влез в интернет ,чукни на " Vega - Fifing" и така ще можеш да го намериш сайта там има и каталог.Не е на български език но пък за сметка на това представят каталога за 2007 и 2008год. подробен на всички техни продукти от до...
ihtiandar
новобранец
новобранец

Мнение от ihtiandar »

Lynyrd Skynyrd възможно ли ти е да кажеш ако ти е известна цената на тази макара,марката и модела.
ihtiandar
новобранец
новобранец

Мнение от ihtiandar »

Това което казва Bat.Galin ме обнадеждава и ми дава насока за размисъл тъй като "Вега"-та е малко по-евтина поне по цените които представят публично търговците.Не зная дали и къде ще има най-добра отстъпка което естествено живо ме интересува ако някой може да даде информация и за това.
LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от LynyrdSkynyrd »

В момента е на промоция 169 лв ето ти и линк
http://www.bent-fishing.com/index.php?m ... ucts&id=41
Изображение Изображение
ihtiandar
новобранец
новобранец

Мнение от ihtiandar »

Благодаря на всички риболовци които откликнаха на молбата ми за съдействие.Благодаря на Bat.Galin за така ефектното сравнение,което си е направил труда да издири и покаже и от което естествено ще се възползвам свивайки кръга на вероятния избор на макар.Оттук нататък ще се надявам ако евентуално някой колега риболовец е ползвал някой от трите модела на различните макари да си даде мнението как се държат практически в реални условия.
gmurkacha
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от gmurkacha »

Колега взимай това http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=981 и не му мисли!Въртя макарите на Абу Гарси вече 6 години за заргани и никога не са ме предали!
Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maycal »

А защо за някои от макарите изрично пише, че са и за морски риболов?...Искам да кажа, че , явно, има макари, при които е предвидена специална антикорозионна защита!...Откъде знаете, че обсъжданите по-горе макари са изрично предназначени и за морски риболов? :o
ihtiandar
новобранец
новобранец

Мнение от ihtiandar »

По отношение на това кои в действиелност са макари морско изпълнение и аз съм се питал.Каточели понякога обяснението е според знанията на клиента.В действителност лично мое мнение, е че при пълна информация поднесена от страна на производителя и предложена последващо от търговеца на клиента,последния /от категорията която съм и аз самия/би следвало да прецени коя от макарите ще му върши работа на морето и коя при риболов на други водоеми.Това пак казвам си е лично мое мнение.По принцип съм чувал спорове например по повод на алуминиевите изработки на макари,че също не били издържани за морски риболов,понеже алуминия се окислявал ит.н. и т.н. но...От друга страна аз самия ползвам макара с алуминиево тяло ех от около година но пък постоянно я експлоатирам при морските излети и засега си е добре,не съм констатирал някакви сериозни проблеми с механизмитеОт пясъка,драскотините си ги има но...все пак не очаквам да я гледам вечно на секцията във витрината а по водоемите.
ihtiandar
новобранец
новобранец

Мнение от ihtiandar »

За мнението на съратника gmurkacha в действителност и това е алтернатива на подобието което ме интересува,но честно казано не съм ползвал нищо на Абу Гарсия.Привлича ме като марка но веднъж бях чул оплакване от мой приятел за една такава,не от класа ,който бе предложен като идея този хубав на пръв поглед Кардинал.Е има време още малко да мисля докато поема по някоя от пътеките водещи към различните магазини за риболовни принадлежности.Мислене му е майката все пак не са малко парите,които ще вложа в това удоволствие.
Още веднъж благодарности на всички риболовци за помоща и дано тази година кризата по земята не се окаже и под водата,че тогава каквито и да са такъмите...все тая.
Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maycal »

Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”