Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дойде време за силикон
-
- разбира нещата
Дойде време за силикон
Здравейте колеги!Няма да ви отегчавам,а пък и с време не разполагам...
Понеже от няколко месеца не съм чел някой да е хващал рибка на спининг/или просто съм пропуснал новината/ да ви пусна информация,че в Неделя бях на яз. Бистра и два модела силикончета се представиха отлично предвид времето.Не,че кой-знае какво,ама ловнах трийсетина костура.
Вадете железата и гумата и наслука
Толкоз!
Понеже от няколко месеца не съм чел някой да е хващал рибка на спининг/или просто съм пропуснал новината/ да ви пусна информация,че в Неделя бях на яз. Бистра и два модела силикончета се представиха отлично предвид времето.Не,че кой-знае какво,ама ловнах трийсетина костура.
Вадете железата и гумата и наслука

Толкоз!
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
-
- и господ не е толокова добър
Re: Дойде време за силикон
Хубаво си се представил

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Я "покажи" моделите уловисти силикончета...riibok написа:...два модела силикончета се представиха отлично...
Аз бях там по-миналата седмица на стената, но костура изобщо не поглеждаше нито силиконки, нито железа, нито воблери...
Иначе колегите плувкаджии дърпаха малки костурета като за световно, но само на бял червей.
Цял ден дърпах дърва и железа, но резултат никакъв (без да броя един костур закачен за опашката).
Накрая сглобих един плувкаджийски монтаж и резултата не закъсня - отчетох се с няколко костура, колкото да има за прясно...
Тези които дърпаха на бял червей цял ден направиха по кофа риба на човек и преспокойно си я прибраха по багажниците...- имаше поне 15-20 човека на стената. Явно и тази година ще се правят консерви...
Иначе колегите плувкаджии дърпаха малки костурета като за световно, но само на бял червей.
Цял ден дърпах дърва и железа, но резултат никакъв (без да броя един костур закачен за опашката).
Накрая сглобих един плувкаджийски монтаж и резултата не закъсня - отчетох се с няколко костура, колкото да има за прясно...
Тези които дърпаха на бял червей цял ден направиха по кофа риба на човек и преспокойно си я прибраха по багажниците...- имаше поне 15-20 човека на стената. Явно и тази година ще се правят консерви...

-
- ще става разбирач
Не му е мястото тук, но да попитам:
Чух, че някаква Софийска фирма е поела охраната на стените!
Казаха ми че от околните язовири Бистра и Бели лом са така.
В неделя ходих до Бели лом и там имаше охрана, не пускаше.
На Бистра имали такова нещо?
Чух, че някаква Софийска фирма е поела охраната на стените!
Казаха ми че от околните язовири Бистра и Бели лом са така.
В неделя ходих до Бели лом и там имаше охрана, не пускаше.
На Бистра имали такова нещо?
-
- разбира нещата
Довечера или утре ще се пробвам да ги кача.valentin_l_ivanov написа:Я "покажи" моделите уловисти силикончета...
Има,Скорпионе!Даже на Бистра са опънали мрежа,преди стената,която влиза във водата,за да не минават риболовците натам.А стената си е най-дащното мястоskorpion написа:На Бистра имали такова нещо?

КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!