Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Първите ми щуки!!!
- gogo3
- вече хвърля и на тежко
Първите ми щуки!!!
на 07.04.06 пристигнахме на едно място наре4ено Трявна!
там бяхме в 3.30ч. докато разтоварим заваля
помислих 4е оставащите 2 дни няма да става да се лови но не бях прав.
на 08.07 хората казаха 4е имало развъдник които е изоставен и имало риба шаран , щука каракуда и кустур .в 9.00 бяхме там .докато родителите ми се настаняваха аз започнах да блесня и оп на третото мятане щука с тегло не по малко от кг. след като видяха това мама и тате
взеха и те по една блесна. след 1 час мама изката щука с тегло 700 гр
а аз с тегло 500 гр и така накрая имахме 3 щуки а баща ми има6е само капо
след 1 час тръгнахме към микро яз.там хванахме само два кустура около 50 гр и естествено ги пуснах и това ми е за 2 дена .според мен е ок за сега.
пс:не пуснах щуките 6ото никога не сам хващал и не се сетих но от сега ако хвана те после пак 6те си плуват
там бяхме в 3.30ч. докато разтоварим заваля

помислих 4е оставащите 2 дни няма да става да се лови но не бях прав.
на 08.07 хората казаха 4е имало развъдник които е изоставен и имало риба шаран , щука каракуда и кустур .в 9.00 бяхме там .докато родителите ми се настаняваха аз започнах да блесня и оп на третото мятане щука с тегло не по малко от кг. след като видяха това мама и тате
взеха и те по една блесна. след 1 час мама изката щука с тегло 700 гр
а аз с тегло 500 гр и така накрая имахме 3 щуки а баща ми има6е само капо
след 1 час тръгнахме към микро яз.там хванахме само два кустура около 50 гр и естествено ги пуснах и това ми е за 2 дена .според мен е ок за сега.
пс:не пуснах щуките 6ото никога не сам хващал и не се сетих но от сега ако хвана те после пак 6те си плуват

Последно промяна от gogo3 на Пон Апр 10, 2006 6:18 pm, променено общо 1 път.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ние на 31.03 от 16.00 до смрачаване 10кг риба там (3 шарана около 1кг и каракуда) и две зверски късания на дъно.
На 01.04 сутринта в 6 пак там резултат до обяд 3 каракуди на дъно и един шаран 1кг.
Така, че язовир4ето е много куцо един ден дава като лудо друг път не пипа. Не се шашкай аз през последните 5 години го посещавам 10-тина пъти годишно и имам само 2 успешни излета там + последния.
На 01.04 сутринта в 6 пак там резултат до обяд 3 каракуди на дъно и един шаран 1кг.
Така, че язовир4ето е много куцо един ден дава като лудо друг път не пипа. Не се шашкай аз през последните 5 години го посещавам 10-тина пъти годишно и имам само 2 успешни излета там + последния.