Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде в Пловдив и околностите; Марица къде?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Re: Пловдив,Асеновград и околноста
Здравейте колеги
Утре смятам да отида с приятели за риба някаде около Пловдив (до около 40 км от плд) ,но вапроса е каде ?
ако може някой да ми помогне ще съм много благодарен .Говоря за платено ,но по вазможност ако може да е с такса без да се плаща рибата
Благодаря предварително колеги

Утре смятам да отида с приятели за риба някаде около Пловдив (до около 40 км от плд) ,но вапроса е каде ?
ако може някой да ми помогне ще съм много благодарен .Говоря за платено ,но по вазможност ако може да е с такса без да се плаща рибата

Благодаря предварително колеги

препоръчвам ако става въпрос за Кричим вмомента дава на яз.Въча малко над града-предимно пастърва.наслука на всички 

-
- новобранец
Мерси колега 
а в Асеновградската околност какво е дережето и как стоят нещата с таксите по колко са
МЕрси

а в Асеновградската околност какво е дережето и как стоят нещата с таксите по колко са

незнам но мисля че не е скъпо от 2-5лв 

Говорисе усилено,че брягово е вече 10лв през деня и 10лв за ноща
То Брягово станало като Теца.А разликата между двата язовира е голяма.Както и да е.Върнах се от Моминско.Да си кажа честно слаба работа беше.Аз и не съм стоял много де 5-6 часа.Но като ме поваля един дъжд и после едно слънце и ми се разказа играта.Такси не събират там.Язови е страшно паднал.Ама страшно!Водата е от едната стена до към средата на язовира и това е.
Днес рибата(или каквото е останало от нея) не взимаше.Хванах 6-7 дребни костура на торен червей веднага след дъжда.На дъно един добър удар,но нищо не излезна.Предполагам,че е бил по-едър костур,защото удари на торен червей.
Другите колеги около мен и те нищо.Само един извади един по-добър кефал.
Говорих с един овчар там.Човека каза,че е бил там пазач преди 2 години и сега пак го мъчат,но той не иска,защото риба няма и няма кой да дава такси съответно.Каза,че има останали 15-20 толстолоба и толкова шаранчета.Другото дребна плевелна риба.Но от една седмица на сам са почнали доста обстойно да го мрежат язовира.Иначе парашутисти дал бог.
Това е.Аз лично този язовир го отписвам,докато не се напълни и зариби.
Утре съм евентуално на Марица в Пловдив.
Днес рибата(или каквото е останало от нея) не взимаше.Хванах 6-7 дребни костура на торен червей веднага след дъжда.На дъно един добър удар,но нищо не излезна.Предполагам,че е бил по-едър костур,защото удари на торен червей.
Другите колеги около мен и те нищо.Само един извади един по-добър кефал.
Говорих с един овчар там.Човека каза,че е бил там пазач преди 2 години и сега пак го мъчат,но той не иска,защото риба няма и няма кой да дава такси съответно.Каза,че има останали 15-20 толстолоба и толкова шаранчета.Другото дребна плевелна риба.Но от една седмица на сам са почнали доста обстойно да го мрежат язовира.Иначе парашутисти дал бог.
Това е.Аз лично този язовир го отписвам,докато не се напълни и зариби.
Утре съм евентуално на Марица в Пловдив.
- sladkishka1
- научил се да хвърля
Ами колега то ако има риба колкото миналото лято на края 10 лева на година им са много.dany01 написа:Говорисе усилено,че брягово е вече 10лв през деня и 10лв за ноща
Не трябва да очакваш повече от това което даваш!
Ами колега то ако има риба колкото миналото лято на края 10 лева на година им са много.[/quote]
ако питаш мен и лев им е много
ако питаш мен и лев им е много
Някой знае ли,как е хавата на Леново и Мечка? Условия и върви ли риболова? 

TICA FAN
- CrossFire
- разбира нещата
На Леново нямам представа. За Мечка - приятели са ходили и слабо кефалчета, а баби по 2-3 бройки. Колега от форума сподели, че пускат мрежи да си събират толстолоба.

-
- научил се да хвърля
Re: Къде в Пловдив и околностите; Марица къде?
hristo_shampiona неразбрах само колко се плаща на кричим 1 и 2
няма стари риби има МАЛКИ и ГОЛЕМИ
аз вчера бях и търсех да си платя,ама така и неуспях
-
- новобранец
къде може да се пробва риболов на щука и друг хишник на изкуствени примамки около пловдив. специално ме интересува марица. някой беше споменал участъка около с.оризари
Точно там,на големия бент и над него давало щука и клен а лятото и сом, шаран, амур.emiliano2009 написа:къде може да се пробва риболов на щука и друг хишник на изкуствени примамки около пловдив. специално ме интересува марица. някой беше споменал участъка около с.оризари
Чаушана са лови на тиливизор,майна.
- Invader
- научил се да хвърля
В събота бях на Леновският яязовир. Ако изключим приключението с бутането и изкарването от калта на 3 автомобила, може да се каже че направих добър излет.
В момента на Леново дава само около стената, а не както си мислих на устието. На 1.0-1.5 m дълбочина излизаше много дребен чаушан, а на дъното - мерен карабалък, каракуда и епизодични костури. Стръв - бели и най-вече земни червей. Колегата до мен пръсна каракудите, но не разбрах на каква стръв.
Имаше и 5-6 колеги с блеснарки, но нито чух, нито видях да имат удар.
Водата и рибата бяха ледени. Учудих се, че каракудите бяха пълни с хайвер. Мислех си, че по-късно се пълнят. Както и да е. Мисля си другата седмица пак да направя излет там, а уловената риба да я пусна в яз. "40-те извора".
Наслука на всички !
В момента на Леново дава само около стената, а не както си мислих на устието. На 1.0-1.5 m дълбочина излизаше много дребен чаушан, а на дъното - мерен карабалък, каракуда и епизодични костури. Стръв - бели и най-вече земни червей. Колегата до мен пръсна каракудите, но не разбрах на каква стръв.
Имаше и 5-6 колеги с блеснарки, но нито чух, нито видях да имат удар.
Водата и рибата бяха ледени. Учудих се, че каракудите бяха пълни с хайвер. Мислех си, че по-късно се пълнят. Както и да е. Мисля си другата седмица пак да направя излет там, а уловената риба да я пусна в яз. "40-те извора".
Наслука на всички !