Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

Билет
Модератор: sapuna
Билет
Въпроса ми е мога ли април месец да си взема риболовен билет за 6 месеца щото ровя из сайтовете и чета че трябва да чакам щото сроковете са 01януати до 30 юни и 1 юли до 31 декември .Трябва ли да чакам или мога и сега да си издам билет?
Грешим - книгата на съдбата не е вече написана. Пише се всеки ден. Някои белези никога не заздравяват. Но пък някои заздравяват...
И нека, тръгвайки си от водоема, единствените следи, оставащи зад вас, да са следите от стъпките ви...
И нека, тръгвайки си от водоема, единствените следи, оставащи зад вас, да са следите от стъпките ви...
Re: Билет
Тролинг билетAbrashev написа:Въпроса ми е мога ли април месец да си взема риболовен билет за 6 месеца....

На платено не одим !
-
- вече хвърля и на тежко
От дата до дата е колега , вече зависи за колко време ще си искараш!
Пример имаш даден по горе от колегата
Пример имаш даден по горе от колегата

Искам Ланец Вместо ВРАТ ! ! !
Като стана въпрос за билети и аз имам питане .
Понеже билета ми изтичаше преди 3 седмици ,а нямах възможност да изляза от работа,
за да не пропусна риболова през уикенда дадох на една колежка да ми го презавери.
Когато ми го донесе с учудване видях ,че е черно-бял от страната на снимката (тя също бе черно-бяла)
Обяснението на хората в ловно-рибарското дружество било : "Ми не работи цветния принтер ,ще го
направим на черно-белия"
Иначе си има редовен печет и подпис.
Та въпроса ми е знае ли някой за изискване да е цветен билета.
И дали няма да ми направят проблем заради това .
Мерси !
Понеже билета ми изтичаше преди 3 седмици ,а нямах възможност да изляза от работа,
за да не пропусна риболова през уикенда дадох на една колежка да ми го презавери.
Когато ми го донесе с учудване видях ,че е черно-бял от страната на снимката (тя също бе черно-бяла)
Обяснението на хората в ловно-рибарското дружество било : "Ми не работи цветния принтер ,ще го
направим на черно-белия"
Иначе си има редовен печет и подпис.
Та въпроса ми е знае ли някой за изискване да е цветен билета.
И дали няма да ми направят проблем заради това .
Мерси !
И да паднем и да бием,
пак за риба ще отидем !!!
пак за риба ще отидем !!!
Благодаря за бързото реагиране 

Грешим - книгата на съдбата не е вече написана. Пише се всеки ден. Някои белези никога не заздравяват. Но пък някои заздравяват...