Не ходете на ОГНЯНОВО!

Модератори: bobopeli, sapuna

eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Не ходете на ОГНЯНОВО!

Мнение от eminem94 »

Не ходете. Днес бях. Ходих на раковица.Условията ужасни... кал до ушите.От към стената,много хора но никой не беше хванал дори и риба. Правете си извода сами дали и аз съм хванал нещо :lol: Ако искате да сте КАПО или просто искате да сте на въздух не е лошо като идея но за риба не става.Язовира е спаднал с около 10 метра.
K.Kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Не ходете на ОГНЯНОВО!

Мнение от K.Kolev »

:? Мерси за информацията ...
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

andrzej написа:Извинявай колега ама кога за последно си ходил на Огняново та разправяш че е спаднал с 10 метра?Да не би да сравняваш нивото от днес с това преди 5-6 години.Ей сега се прибирам от там и даже се е качил малко в сравнение с преди две седмици даже и някое друго рибе хванах.
Е в такъв случай се извинявам за нивото... ходил съм преди година и половина и беше много повече ..... но пак си остава останалото .... незнам на теб как ти е протекъл излета но моя беше направо ужасен ....
Аватар
martin54
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от martin54 »

Подкрепям колегата, и аз тъкмо се връщам от там, язовира от към стената е много плитък, ама много и има водорасли, не бяхме точно капо ако мога така да се изразя, но бяхме 5 човека с 5 фидера 3 плувки и 2 дънни и общо хванахме към 10 тина маломерни клена, 5-6 слънчака и 1 костур...което си е като капо. Най-лошото е , че хванах слънчево изгаряне, но за това язовира няма вина, освен , че от към стената е само поле, даже и храсти няма.... Та това беше от днес...наслука на всички :)
П.С. Поздрави на колегата CHERUTY който много помогна в навлизането ми във фидер риболова :)
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

:lol: :lol: :lol: Я виж чичо ти Насо какви ги върши на Огняново преди 2 седмици. :wink:
Изображение
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

[quote="Краси_поборника"]:lol: :lol: :lol: Я виж чичо ти Насо какви ги върши на Огняново преди 2 седмици. :wink: [quote]

Чичо Краси ама преди 2 седмици .... Аз си казвам днес бяхме капо .... Баща ми хвана едно костурче но няма да казвам как ....
Аватар
rosenm
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от rosenm »

Ранно пролетно време ден с ден не си прилича ... след като дебелата ми глава не послуша Дон Вито да не ходя на Огняново, защото риболов няма, аз все пак отидох, защото не бях ходил никога там ...

Роболов нямаше - 1 хванат клен и един изтърван ... уклейките си кълвът по нагоре, но и те доста слабо ... лових от към устието на 13-ти метър при около 4м дълбочина. В началото около час само стрелях бели и пинки ... после захранка ... все тая ... единсвения клен, който хванах повърна пловината червей, който изтрелях ...
ma3xa1993
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ma3xa1993 »

За мен също Огняново е много смотан язовир,но един приятел има вила на раковица и много често ходи там на риба и също така хваща.Там трябва да знаеш къде да ходиш.А Ицо не се плаши просто днеска не ти е било ден.Огняново треа да го източат и после да го заринат...
Аватар
naso
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от naso »

Краси_поборника написа::lol: :lol: :lol: Я виж чичо ти Насо какви ги върши на Огняново преди 2 седмици. :wink:
Изображение
:lol: Това е чичо ви Ники, който ги лови

Изображение
А това и чичо ви Насо, който ги пуска :lol:
Хайде със здраве :D
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Тие чичковци са голяма работа :!: :!: :!:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Насе да вземеш да го заведеш рапърчето на Огняново да се научи как се лови там риба че аз нямам време,ама по нататъка аз ще го водя. :lol:
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

Краси_поборника написа:Насе да вземеш да го заведеш рапърчето на Огняново да се научи как се лови там риба че аз нямам време,ама по нататъка аз ще го водя. :lol:
Сделка ... ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”