Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Не ходете на ОГНЯНОВО!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Не ходете на ОГНЯНОВО!
Не ходете. Днес бях. Ходих на раковица.Условията ужасни... кал до ушите.От към стената,много хора но никой не беше хванал дори и риба. Правете си извода сами дали и аз съм хванал нещо
Ако искате да сте КАПО или просто искате да сте на въздух не е лошо като идея но за риба не става.Язовира е спаднал с около 10 метра.

-
- ще става разбирач
Re: Не ходете на ОГНЯНОВО!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Е в такъв случай се извинявам за нивото... ходил съм преди година и половина и беше много повече ..... но пак си остава останалото .... незнам на теб как ти е протекъл излета но моя беше направо ужасен ....andrzej написа:Извинявай колега ама кога за последно си ходил на Огняново та разправяш че е спаднал с 10 метра?Да не би да сравняваш нивото от днес с това преди 5-6 години.Ей сега се прибирам от там и даже се е качил малко в сравнение с преди две седмици даже и някое друго рибе хванах.
- martin54
- новобранец
- Обратна връзка:
Подкрепям колегата, и аз тъкмо се връщам от там, язовира от към стената е много плитък, ама много и има водорасли, не бяхме точно капо ако мога така да се изразя, но бяхме 5 човека с 5 фидера 3 плувки и 2 дънни и общо хванахме към 10 тина маломерни клена, 5-6 слънчака и 1 костур...което си е като капо. Най-лошото е , че хванах слънчево изгаряне, но за това язовира няма вина, освен , че от към стената е само поле, даже и храсти няма.... Та това беше от днес...наслука на всички 
П.С. Поздрави на колегата CHERUTY който много помогна в навлизането ми във фидер риболова

П.С. Поздрави на колегата CHERUTY който много помогна в навлизането ми във фидер риболова

-
- кандидат преподавател

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
[quote="Краси_поборника"]
Я виж чичо ти Насо какви ги върши на Огняново преди 2 седмици.
[quote]
Чичо Краси ама преди 2 седмици .... Аз си казвам днес бяхме капо .... Баща ми хвана едно костурче но няма да казвам как ....

Чичо Краси ама преди 2 седмици .... Аз си казвам днес бяхме капо .... Баща ми хвана едно костурче но няма да казвам как ....
- rosenm
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Ранно пролетно време ден с ден не си прилича ... след като дебелата ми глава не послуша Дон Вито да не ходя на Огняново, защото риболов няма, аз все пак отидох, защото не бях ходил никога там ...
Роболов нямаше - 1 хванат клен и един изтърван ... уклейките си кълвът по нагоре, но и те доста слабо ... лових от към устието на 13-ти метър при около 4м дълбочина. В началото около час само стрелях бели и пинки ... после захранка ... все тая ... единсвения клен, който хванах повърна пловината червей, който изтрелях ...
Роболов нямаше - 1 хванат клен и един изтърван ... уклейките си кълвът по нагоре, но и те доста слабо ... лових от към устието на 13-ти метър при около 4м дълбочина. В началото около час само стрелях бели и пинки ... после захранка ... все тая ... единсвения клен, който хванах повърна пловината червей, който изтрелях ...
-
- вече хвърля и на тежко
За мен също Огняново е много смотан язовир,но един приятел има вила на раковица и много често ходи там на риба и също така хваща.Там трябва да знаеш къде да ходиш.А Ицо не се плаши просто днеска не ти е било ден.Огняново треа да го източат и после да го заринат...
Краси_поборника написа:![]()
![]()
Я виж чичо ти Насо какви ги върши на Огняново преди 2 седмици.
![]()

А това и чичо ви Насо, който ги пуска

Хайде със здраве

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Тие чичковци са голяма работа

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- кандидат преподавател
Насе да вземеш да го заведеш рапърчето на Огняново да се научи как се лови там риба че аз нямам време,ама по нататъка аз ще го водя. 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Сделка ...Краси_поборника написа:Насе да вземеш да го заведеш рапърчето на Огняново да се научи как се лови там риба че аз нямам време,ама по нататъка аз ще го водя.