Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Впечатления от Тойота Хайлукс
Модератор: dantho.mihov
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Впечатления от Тойота Хайлукс
Няма 10/100!AL KAPONE написа:....Някой знае ли какъв е разхода на тойотата в смесен режим на каране?![]()

Имам удоволствието да се повозвам на такава,а и на някой и друг тест!Камен ще познае местата,а знае за каква кал иде реч там!Ако имам и парите...не бих се замислил!
- MIR4EV
- ще става разбирач
нещо против френските дизели чух-
напротив едни от най добрите

А не си ли ли помислил за tuundra.Един приател има с нея ходим на лов и е мноооо яка
-
- разбира нещата
Лично аз ако ги имам бих ги дал за да карам нов автомобил а японския дизел цена няма аз имам но не е джип

БАЙ-100-ЯН
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Глътни въздух колега, въпросът беше реторичен!MIR4EV написа:нещо против френските дизели чух-![]()
напротив едни от най добрите

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
kamen написа: очаквам около 20000лв от каското и се замислям за нещо ново

K'во си направил?

Къде е Нисана?
За джипки питай Маринчо най-добре.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Пьрво искам да запитам хората които дават мнения:
1:някои някога карал ли е примерно hilux и l200 че да прави сравнение м/у двете.
Аз не сьм.
2:Мони като наи компетентен по вьпроса,по какво сьдиш че l200 е по добьр.По вьншният вид ли
Аз лично сьм карал hilux ,като служебен автомобил ,не личен
Карал защото в момента сьм без книжка но това е друга тема.Моите впечатления от него са повече от добри.На пьтя се дьржи безупречно,ходова част и мотор-перфектни.Офроуд не сьм правил все пак беше в гаранция а и не е мои ,за да си позволя такива волности.
Личният ми автомобил за риболов допреди 1 г. беше toyota tercel ,дьрта -не си знае годините.
Ламаринките се скапаха и беше бракувана,но мотора железен само при мен имаше около 100000 км. преди това не знам.
Извода за мен е следният ако е Японско то ще е Toyota.
пп: това е лично мое мнение и никого не ангажирам с него.Нямам за цел да се заяждам с никого.
И все пак TOYOTA.
н
1:някои някога карал ли е примерно hilux и l200 че да прави сравнение м/у двете.

2:Мони като наи компетентен по вьпроса,по какво сьдиш че l200 е по добьр.По вьншният вид ли

Аз лично сьм карал hilux ,като служебен автомобил ,не личен

Личният ми автомобил за риболов допреди 1 г. беше toyota tercel ,дьрта -не си знае годините.
Ламаринките се скапаха и беше бракувана,но мотора железен само при мен имаше около 100000 км. преди това не знам.
Извода за мен е следният ако е Японско то ще е Toyota.
пп: това е лично мое мнение и никого не ангажирам с него.Нямам за цел да се заяждам с никого.
И все пак TOYOTA.

н
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- горан
- ще става разбирач
Тъй тъй сме на тема коли и аз да попитам, ако някой колега има впечатления от Хонда ЦРВ 2002-2003г. и Мицубиши Паджеро Пинин пак от тези години. Чудя се коя от двете да си взема. Смятам да вкарам някоя от Англия.
-
- вече хвърля и на тежко
Бягай далеч от Пинин-а.горан написа:Тъй тъй сме на тема коли и аз да попитам, ако някой колега има впечатления от Хонда ЦРВ 2002-2003г. и Мицубиши Паджеро Пинин пак от тези години. Чудя се коя от двете да си взема. Смятам да вкарам някоя от Англия.
All we are is dust in the wind...
-
- разбира нещата
Ами на последната рибарска среща жена ми ме закара и след три часа ми се обади, че е изместила един електрически стълб с Нисана,сега чакам парите от каското и те така.GODzillata написа:kamen написа: очаквам около 20000лв от каското и се замислям за нещо ново![]()
K'во си направил?![]()
Къде е Нисана?
За джипки питай Маринчо най-добре.![]()
Много ги накъсвам... кордите!
- горан
- ще става разбирач
какво точно имаш в предвидKatana написа:Бягай далеч от Пинин-а.горан написа:Тъй тъй сме на тема коли и аз да попитам, ако някой колега има впечатления от Хонда ЦРВ 2002-2003г. и Мицубиши Паджеро Пинин пак от тези години. Чудя се коя от двете да си взема. Смятам да вкарам някоя от Англия.

-
- разбира нещата
Нисаните доста ми харесват,на външен вид,но мой приятел който бачка в Гърция каза че създавали много ядове, говоря за последните модели Навари и Патфайдари,а тази работа където работи той се среща с доста хора които карат такива машини.Аз незнам дали е вярно, но не виждам защо ще ме лъже, а за разхода гледам не реклами, а немското мобиле, то е ясно,че като пеше среден разход 7.5 няма да е толкова,а 9 да кажем, ама като ти дадът 10 ще е поне 12! Пък не съм толкова богат,че да не ми пука за това колко гори колата, за съжаление!AL KAPONE написа:
Кажи приятелю кое е смешното?повисокото ниво на возилото ли?
Френския дизелов мотор ли?
за екстрите да не питам?
![]()
Някой знае ли какъв е разхода на тойотата в смесен режим на каране?ама такъв дето кара такава, не такъв дето чете реклами...
п.п Просто питам.... да не ме захапе някой ей!
Много ги накъсвам... кордите!
Не ,че да те захапвам , но имам щастието да познавам и двете коли /мои добри приятели притежават моделите/ та от тяхните мнения /и псувни /AL KAPONE написа: Кажи приятелю кое е смешното?повисокото ниво на возилото ли?
Френския дизелов мотор ли?
за екстрите да не питам?
![]()
Някой знае ли какъв е разхода на тойотата в смесен режим на каране?ама такъв дето кара такава, не такъв дето чете реклами...
п.п Просто питам.... да не ме захапе някой ей!
на единия

едно птиченце ми каза ,че бил най-икономичния.............поздрави

-
- и господ не е толокова добър
Аз също съм мераклия за пикап,но поради една пречина,че отгоре може да се сложи оргинална каравана.Те са специално за пикапи.Иначе не бих си взел пикап,понеже одзад са много къси и няма събиране на въдиците.Джипа е за предпочитане,събира и 2,10 въдици,естествено голям джип. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- zarganski
- ще става разбирач
Нямам такава, но съм ползвал няколко пъти същата а и по-стария модел от 2003 г, който според мен е с по-добри оФ-роуд качества. Колата е страхотна, щом можеш да си я позволиш - купувай. Разбира се има и по-добри неща в този ценови клас, говоря за проходимост, но да събира толкова багаж като Хайлукса трудно ще намериш. Много е кофти да се возиш отзад, но ти я купуваш да я караш. Най-гадното е, че не съм видял още човек с нова кола да я прежали в гората, така че сигурен съм няма да ти е рибарскаkamen написа:Моля някой колега ако има такава да сподели...

Излагаш се бе младеж...monilom написа:Веднага ще ти кажа ...muerter написа: 2:Мони като наи компетентен по вьпроса,по какво сьдиш че l200 е по добьр.По вьншният вид ли![]()
![]()
![]()
if there is no fishing in paradise, i am not going!!