Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Около Варна?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Около Варна?
Излета беше само разходка с въдица в ръка!Доколкото разбрах старият собственик е продал язовира и сега го кръстосват с лодки и мрежи да си хванат рибата,докато не е дошъл новия собственик.Иначе язовира се намира след Вълчи дол в посока Добрич,преди с.Ген.Киселово се завива надясно,през ЖП прелез и по черен път на около километър,вижда се от пътя.Има хижа.Разходих се с въдица в ръка ,погледах тъжно мрежите ,натопих блесните за около 1 ч.и това беше.Да се надяваме ,че новите собственици ще зарибят и следващите излети няма да се превърнат само в разходки!
А някой да знае как е положението на Одринци?
-
- ще става разбирач
Излета беше само разходка с въдица в ръка!Доколкото разбрах старият собственик е продал язовира и сега го кръстосват с лодки и мрежи да си хванат рибата,докато не е дошъл новия собственик.Иначе язовира се намира след Вълчи дол в посока Добрич,преди с.Ген.Киселово се завива надясно,през ЖП прелез и по черен път на около километър,вижда се от пътя.Има хижа.Разходих се с въдица в ръка ,погледах тъжно мрежите ,натопих блесните за около 1 ч.и това беше.Да се надяваме ,че новите собственици ще зарибят и следващите излети няма да се превърнат само в разходки
Сърдечно благодаря за информацията,надявам се скоро там да може да се правят добри излети.Ще следя темата,ако има нещо ново около този водоем-пиши.Успешни излети и големи риби ти пожелавам.
Сърдечно благодаря за информацията,надявам се скоро там да може да се правят добри излети.Ще следя темата,ако има нещо ново около този водоем-пиши.Успешни излети и големи риби ти пожелавам.
-
- научил се да хвърля
Здравейте колеги ,
Някой може ли да ми даде скорощна информация за положението с риболова по река Камчия. В това време има ли смисъл да се пробва
Благодаря предварително и наслука !
Някой може ли да ми даде скорощна информация за положението с риболова по река Камчия. В това време има ли смисъл да се пробва

- svetlio86
- ще става разбирач
Колега и аз се надявах да не застудее така внезапно и да имам възможност следващата седмица да отида до Одринци или до река Камчия,но мисля,че в това време ще е безпредметно просто!!!! 

Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

- Petar Enchev
- новобранец
Svetlio 86 какво стана ходили всъбота на Одринци 

- svetlio86
- ще става разбирач
Мне защото ми се отвори извънредна работа,а и другаря по пръчка го извикаха на работа и по тази причина ще съм там най-вероятно другата събота.Който иска да заповяда ние ще сме на задната част на язовира откъм Дончево
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

-
- новобранец
колеги къде кълве около варна сега, бях на венелин в неделя ама освен малко червеноперка нищо няма, излиза ли някъде нещо?
- tech-house
- вече хвърля и на тежко
и аз това се питам къде калве около варна.аз ходих на Допроплодно само каракудаmartin_kolev1982 написа:колеги къде кълве около варна сега, бях на венелин в неделя ама освен малко червеноперка нищо няма, излиза ли някъде нещо?

Аз ходих на Камчия малко преди да се влее в Цонево.Излиза много хубава бабушка.За цял ден на Цонево имахме само 4 рибки,а там за два часа се начесах.На Цонево обаче колегата измъкна едно соме към 3-те кила на стръв едно торно червейче.Беше метнал въдицата за ташака,а тя каква стана.Голям късмет.Това е от мене колеги според мен си заслужаваше и на двете места.
Иванко, благодаря за инфото! Надявам се събота да допринеса с още новини от този район. Още се колебаем къде точно да я търсим рибката, но където и да е - ще споделя 

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"