Около Варна?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

cecobsl
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Около Варна?

Мнение от cecobsl »

Излета беше само разходка с въдица в ръка!Доколкото разбрах старият собственик е продал язовира и сега го кръстосват с лодки и мрежи да си хванат рибата,докато не е дошъл новия собственик.Иначе язовира се намира след Вълчи дол в посока Добрич,преди с.Ген.Киселово се завива надясно,през ЖП прелез и по черен път на около километър,вижда се от пътя.Има хижа.Разходих се с въдица в ръка ,погледах тъжно мрежите ,натопих блесните за около 1 ч.и това беше.Да се надяваме ,че новите собственици ще зарибят и следващите излети няма да се превърнат само в разходки!
vesko74
новобранец
новобранец

Мнение от vesko74 »

А някой да знае как е положението на Одринци?
Венцислав Чанков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Венцислав Чанков »

Излета беше само разходка с въдица в ръка!Доколкото разбрах старият собственик е продал язовира и сега го кръстосват с лодки и мрежи да си хванат рибата,докато не е дошъл новия собственик.Иначе язовира се намира след Вълчи дол в посока Добрич,преди с.Ген.Киселово се завива надясно,през ЖП прелез и по черен път на около километър,вижда се от пътя.Има хижа.Разходих се с въдица в ръка ,погледах тъжно мрежите ,натопих блесните за около 1 ч.и това беше.Да се надяваме ,че новите собственици ще зарибят и следващите излети няма да се превърнат само в разходки
Сърдечно благодаря за информацията,надявам се скоро там да може да се правят добри излети.Ще следя темата,ако има нещо ново около този водоем-пиши.Успешни излети и големи риби ти пожелавам.
bobimax
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bobimax »

Здравейте колеги ,
Някой може ли да ми даде скорощна информация за положението с риболова по река Камчия. В това време има ли смисъл да се пробва :smt017 Благодаря предварително и наслука !
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svetlio86 »

Колега и аз се надявах да не застудее така внезапно и да имам възможност следващата седмица да отида до Одринци или до река Камчия,но мисля,че в това време ще е безпредметно просто!!!! :?
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
Аватар
Petar Enchev
новобранец
новобранец

Мнение от Petar Enchev »

Svetlio 86 какво стана ходили всъбота на Одринци :?:
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svetlio86 »

Мне защото ми се отвори извънредна работа,а и другаря по пръчка го извикаха на работа и по тази причина ще съм там най-вероятно другата събота.Който иска да заповяда ние ще сме на задната част на язовира откъм Дончево
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
martin_kolev1982
новобранец
новобранец

Мнение от martin_kolev1982 »

колеги къде кълве около варна сега, бях на венелин в неделя ама освен малко червеноперка нищо няма, излиза ли някъде нещо?
Аватар
tech-house
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tech-house »

martin_kolev1982 написа:колеги къде кълве около варна сега, бях на венелин в неделя ама освен малко червеноперка нищо няма, излиза ли някъде нещо?
и аз това се питам къде калве около варна.аз ходих на Допроплодно само каракуда :cry:
иванко
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от иванко »

Аз ходих на Камчия малко преди да се влее в Цонево.Излиза много хубава бабушка.За цял ден на Цонево имахме само 4 рибки,а там за два часа се начесах.На Цонево обаче колегата измъкна едно соме към 3-те кила на стръв едно торно червейче.Беше метнал въдицата за ташака,а тя каква стана.Голям късмет.Това е от мене колеги според мен си заслужаваше и на двете места.
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

Иванко, благодаря за инфото! Надявам се събота да допринеса с още новини от този район. Още се колебаем къде точно да я търсим рибката, но където и да е - ще споделя :)
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”