Платика в Пловдивско

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Thunder
новобранец
новобранец

Платика в Пловдивско

Мнение от Thunder »

Здравейте колеги.Кажете някъде на водоемите около Пловдив къде излиза платика и къде може да се отиде специално за нея освен на Антона.Мисля , че ние пловдивските риболовци сме доста поорязани от към тази страна.Чувал съм , че не Искара скубат хубави платики , но той ми идва малко далечко.Ако някой знае нещо така по близичко от към нашия пловдивския край нека да сподели.
Благодаря !
Аватар
fireman
новобранец
новобранец

Мнение от fireman »

След забраната на сепарацията до Ръжево Конаре
Thunder
новобранец
новобранец

Мнение от Thunder »

Колега ти за дупките ли ми говориш? Каква платика .. там излизат каракуди и дребни костурчета.Даже и не съм чувал някой да вади платика там.
Radi
новобранец
новобранец

Мнение от Radi »

Thunder написа:Колега ти за дупките ли ми говориш? Каква платика .. там излизат каракуди и дребни костурчета.Даже и не съм чувал някой да вади платика там.
Послушай човека - само на първата дупка обаче, от страната на Р Конаре
Thunder
новобранец
новобранец

Мнение от Thunder »

Значи благодаря за инфото.Останах изненадан понеже съм ходил на дупката и по специално на първата и не само веднъж самоче там между първата и втората.От към страната на селото не съм хвърлял.Та нито съм вадил нито съм чул някой да вади там платика.Излизат винаги предимно каракуди тук таме някоя червеноперка и костури.Значи да я търсим в началото на първата.Някой по конкретно нещо да каже?
Благодаря !
kalinux
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от kalinux »

Колега, какво му е на Антона. След месец и половина ще има платика, колкото искаш. Ходя и по Искъра и по Въча за платика. Вярно е, че на Искъра по-големи, но пък на Въча от година на година стават все по-едри и тава лято очаквам средната големина да бъде около 800 грама.
От Въча по-хубав няма.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”