Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от брега
naRiba.com

Форум

ФОТО И КОМЕНТАРИ ОТ КАЛКАНСКАТА СРЕЩА
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: ФОТО И КОМЕНТАРИ ОТ КАЛКАНСКАТА СРЕЩА
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4_EZnGR71oo&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4_EZnGR71oo&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
направих ги по този начин,защото ако бях почнал да ги качвам една по една в галерията,
сигурно още щях да качвам.
Сега да видим каква причина ще измислим за нова среща ?
направих ги по този начин,защото ако бях почнал да ги качвам една по една в галерията,
сигурно още щях да качвам.
Сега да видим каква причина ще измислим за нова среща ?

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Киро,много хубави кадри и перфектни клипове,бате.Благодаря.Все едно сме там и останалите в реално време.Благодаря за шанса да усетим обстановката.

Браво Кире!!!!Ти си за киното бре,човек!
Какви сме хубавци само.strijok написа:Специално за Любака с голямо уважение за добрата прогноза

- КИРО
- Обратна връзка:
Я кажи как става тоя номер?chapara написа:Браво Киро,сега си ги копвам и си ги сейфвам клиповете![]()
![]()

- 1000n
- разбира нещата
Аз мога да предложа като идея програмката save2pc. Тя е безплатна.КИРО написа:Я кажи как става тоя номер?chapara написа:Браво Киро,сега си ги копвам и си ги сейфвам клиповете![]()
![]()
http://www.save2pc.com/

Браво, Киро! Страшно е станало! Направо пак го изживявам. Благодаря ви на всички, приятели, прекарахме си супер. И най-важното - видяхме се и се запознахме. Абе имах впечатления от форума, че сте все квалитетни хора, обаче НЕ - ВСИЧКИ ВИЕ СТЕ ЧИСТО ЗЛАТО!!!! Благодара още веднъж!
За копването на клипчетата мога да предложа Orbit Downloader, за съжаление нямам линк, но го бях взел от Гугала. Директно може да си събирате флаш-видеото в специална папка. После конвертирате във .avi формат и можете да си го изтипосате и на телевизора. Успех!!
За копването на клипчетата мога да предложа Orbit Downloader, за съжаление нямам линк, но го бях взел от Гугала. Директно може да си събирате флаш-видеото в специална папка. После конвертирате във .avi формат и можете да си го изтипосате и на телевизора. Успех!!

направо съм бесен

-
- разбира нещата
Здравейте, готини!!!
Чак сега се прибрах и веднага сядам да видя отзивите от калканиадата. Страхотни клипове и супер снимки. Все едно бях отново там.
Благодаря на капитана за идеята! Благодаря на Киро за организацията! Благодаря на всички, които намериха време да дойдат да побъбрим за риболов и много други неща!
Присъстваха много и хубави хора, които не са от форума, но ще се радвам да ги видя тук, да споделят своите излети и възгледи за риболова, защото има какво да кажат.
За останалите какво – видях стари познайници, запознах се (и не запомних имената на всички) с много приятни момчета с разнообразни професии и хобита (освен риболова). Някои присъстваха по-скромно, други навлязоха в центъра на събитията. Но имаше само смях и настроение, без нито една дума, казана накриво, което прави тези срещи незабравими и очаквани с нетърпение. (Остават точно 30 дни)
Времето беше с нас, но калканът не беше с нас. Въпреки настроението на масата, въдиците постоянно се презареждаха и презамятаха. Търсехме го на стръв, на изкуствени примамки, на комбинация от изкуствени със стръв... Търсехме го активно, че от едно време нататък и пасивно...
Нито ние го намерихме, нито той нас.
Завършвам с надеждата, че вкусили вече от удоволствието от срещите, някои от Варна, Бургас, Добрич... (дето досега липсваха по НС), ще се навият да дойдат в Езерово.
Наздраве, момчета! Още веднъж ви благодаря за прекрасните мигове прекарани с вас!

Чак сега се прибрах и веднага сядам да видя отзивите от калканиадата. Страхотни клипове и супер снимки. Все едно бях отново там.

Благодаря на капитана за идеята! Благодаря на Киро за организацията! Благодаря на всички, които намериха време да дойдат да побъбрим за риболов и много други неща!
Присъстваха много и хубави хора, които не са от форума, но ще се радвам да ги видя тук, да споделят своите излети и възгледи за риболова, защото има какво да кажат.
За останалите какво – видях стари познайници, запознах се (и не запомних имената на всички) с много приятни момчета с разнообразни професии и хобита (освен риболова). Някои присъстваха по-скромно, други навлязоха в центъра на събитията. Но имаше само смях и настроение, без нито една дума, казана накриво, което прави тези срещи незабравими и очаквани с нетърпение. (Остават точно 30 дни)
Времето беше с нас, но калканът не беше с нас. Въпреки настроението на масата, въдиците постоянно се презареждаха и презамятаха. Търсехме го на стръв, на изкуствени примамки, на комбинация от изкуствени със стръв... Търсехме го активно, че от едно време нататък и пасивно...

Завършвам с надеждата, че вкусили вече от удоволствието от срещите, някои от Варна, Бургас, Добрич... (дето досега липсваха по НС), ще се навият да дойдат в Езерово.
Наздраве, момчета! Още веднъж ви благодаря за прекрасните мигове прекарани с вас!

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
- КИРО
- Обратна връзка:
Защо,та ти ми даде най-хубавите клипове.Моряка написа:Киро аз какво казах,че мойто е чернова![]()
![]()
![]()

- Моряка
- кандидат преподавател
Ами щото ти си ни най добрия КлипосглобистКИРО написа:Защо,та ти ми даде най-хубавите клипове.Моряка написа:Киро аз какво казах,че мойто е чернова![]()
![]()
![]()

А сега де? 

Абе момчета, къде и кога е тази среща?
Да не би да е на това Езерово , за което се споменава . Къде се намира , има ли къде да се преспи , как се стига до там ?
Ако има някакво съобщение, кажете къде се намира за да го прегледам ? 

- КИРО
- Обратна връзка:
Любак,в темата " срещи и купони " се разисква за тая национална среща.