руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от LordAleks »

Изображение
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

LordAleks написа:Изображение
Амати и имената на рибите си сменил :lol:
Изображение
Без риболов няма любов !
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

Превел съм някои риби - нещо на последък нямам време да се занимавам...
Най-смешното е, че на моите си локви не мога да спечеля турнир. Ботовете все ми измъкват победите
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

LordAleks написа:Превел съм някои риби - нещо на последък нямам време да се занимавам...
Най-смешното е, че на моите си локви не мога да спечеля турнир. Ботовете все ми измъкват победите
Това само потвърждава, че си свършил работата много добре :). Аз играя РР2.2 в момента, не обичам никакви бонуси и измами.Радва ме реализъма в играта.
Изображение
Аватар
forest
новобранец
новобранец

Мнение от forest »

lioliox написа:Ае пичове моля ви дайте ми \\\\\\\"рар-ната\\\\\\\" най новата руска рибалка с всички обновения и обеснете по точно....Значи аз изтеглих уж най новата и като тръгна да замествам \\\\\\\"мапс\\\\\\\" папката за да я обновя и после когато избирам профил ми дава някувв error и не ме пуска натам...Обеснете къде бъркам..
Недей се занимава с глупости със старите версии да препачваш заместваш добавяш и т.н. . Излязла е най новата версия на играта Русская Рыбалка 2.2.0 сборка от installsoft.ru , която включва всички бази, а и нови такива в едно. И всичко работи.Доста нови неща има и е обновена версия на официалната версия. И ще се задържи доста дълго може би.
Новите бази са
сборку добавлены базы:
1. Амур
2. Якутия
3. Амазонка
4. Байкал
5. Каспийское море
6. Чёрное море
7. Чусовая
8. Днепр
9. Финский залив
10. Кама (Воткинское водохранилище)
11. Камчатка
12. Ладога
13. Лена
14. Нева
15. Остров Врангеля
16. Таймыр
17. Тиорати
18. Витим
Общо 35 бази са, като на картата са само 32, а до останалите 3 трябва си купиш къща. От днес я играя и още я разучавам, според мен най хубавите бази са Черно море и Амазонка, но до тях трябва да си купиш къща само за 2,5млн. :)
Като я изтеглиш и разархивираш и нямаш търпение да видиш новите бази, може да разгледаш в папката ***\Russian fishing 2.2\Data\Maps и да видиш на всяка база локациите. Наистина Амазонка е голяма красота, както и Черно море, Камчатка и други от новите. Наистина много са хубави снимките (локациите) на Амазонка където ще се лови.
А във ***\Russian fishing 2.2\Images\Fish може да видиш самите риби, доста доста нови рибки има, 334 файла, докато на
старата версия бяха само 192. Така че има двойно повече нови рибки, а и не само. Има нови костенурки, жаби, риба-меч, морска лисица, крокодили,пирани,
два или три вида скатове, има и нови змии, едната ми мяза на гърмяща но едва ли е такава, също и два вида анаконди, само анаконда и жълта анаконда. Сигурно се ловят на Амазонка както и крокодилите. Скатовете и пираните в черно море, много са.
За сега не се знае но най вероятно няма да има пътеводител на новите бази. Има пътеводител за тази
версия само на основните бази които бяха от първата версия на 2ката, но почти всеки знае как да се развие в играта отначало.
И най важното!!! - НЯМА ДА ИМА НИКАКВИ СПОМАГАТЕЛНИ ПРОГРАМИ!!! Нито за пари ,разряд или пък да се бута по играта и да се получават гаври с нея. Така че моя съвет към всички теглете и започвайте да я играете защото всичко е реалистично и честно и
няма да има от къде да си напишете пари например.:) Така че мисля че повечето хора са доволни защото няма да има помощи, и така е доста по интересно. Въдиците от по 15 млн. пак ги има, а за ги направите тези пари, има и съкровища които ви дават пари може би, има ги в папката с рибите, няколко съкровища са. Така че ако изтеглите някое и даде примерно 30млн, ей ги две въдици:) Само че незнам на коя база са. Измислили са всичко, след като няма да се правят спомагателни програми, тия съкровища ще помагат, а и не само те, колкова нови риби и други гадове има дето кой знае колко опит и пари дават. Най трудно може би ще е отначало, а и леко скучно докато се развиете по старите стъпки,и поне да съберете 2,5млн за някоя база,но съберете ли ги да си купите къща примерно на Амазонка, после си е удоволствие ,там вече най различни животинки и колкото щеш, и от там вече ще се правят много пари и разряд. Къщи на тези 3 бази които ги няма на картата да се пътува, а на останалите ще се пътува,че иначе голям данък ще стане :)
Тегли от тук http://installsoft.ru/viewtopic.php?f=45&t=1092
а ако нямаш регистрация, ето ти един от 3те линка които са дадени там, аз я изтеглих от него
http://depositfiles.com/en/files/n7u8r0ru7
fishingmania
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fishingmania »

Колеги моля ви да качите NET Framework работещ ,защото преинсталирах уиндолса и сега не ми тръгва играта много ви се моля :drinkers: :drinkers:
Аватар
forest
новобранец
новобранец

Мнение от forest »

fishingmania написа:Колеги моля ви да качите NET Framework работещ ,защото преинсталирах уиндолса и сега не ми тръгва играта много ви се моля :drinkers: :drinkers:
Ето:
http://download.microsoft.com/download/ ... P1_x86.exe
Само незабравяй че DirectX трябва да се сложи СЛЕД .Net Framework , иначе няма да ти тръгне играта.
Ето ти и DirectX за всеки случай :)
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... layLang=en
Messi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Messi »

forest дръпнах си я ама нещо като я инстална не ми тръгва апак 2.0 ми върви добре моля помощ :| :| :|
Изображение
Messi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Messi »

Изображение
Изображение
Аватар
spas48
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от spas48 »

forest написа:Недей се занимава с глупости със старите версии да препачваш заместваш добавяш и т.н. . Излязла е най новата версия на играта Русская Рыбалка 2.2.0 сборка от installsoft.ru , която включва всички бази, а и нови такива в едно. И всичко работи.Доста нови неща има и е обновена версия на официалната версия. И ще се задържи доста дълго може би.
Напълно потдържам колегата foest.Ако нямате намерение да се ровите в "мозъка" на играта,а само да играете за удоволствие,теглете,няма да съжалявате има доста нови и интересни неща.Лошото е само,че трябва да се започва от начало,но както е казано,пълен кеф няма!
Наслука!! :smt023
P.S.Да не забравите да дръпнете и "Обновление 2.2.1 для Русской Рыбалки 2.2.0" (много е важно)
Аватар
forest
новобранец
новобранец

Мнение от forest »

Messi написа:forest дръпнах си я ама нещо като я инстална не ми тръгва апак 2.0 ми върви добре моля помощ :| :| :|
Ами тя не че се инсталира, а се разархивира два пъти все едно. И защо ти пише на български русиан фишинг? И защо 2.1?!
Това е версия 2.2 . Да не си я слагал върху старите версии и да се е омазало нещо?
Значи аз процедирах така: изтеглих я, и я разархивирах на работния плот. И ще ти излезе в папка Russian fishing 2.2. Във нея папка от файла installsoft.exe се инсталира. Но преди това си правиш една папка с името на играта където искаш да ти е играта примерно C:\Games\Russian fishing 2.2 , и после си стартираш installsoft.exe и си я инсталираш в тая папка, на чисто. Играта си прави шорткът на фона, и всичко е ок. Върви без проблем. А разархивираната игра на фона от която си я инсталирал може да я изтриеш после.
spas48 написа:Напълно потдържам колегата foest.Ако нямате намерение да се ровите в "мозъка" на играта,а само да играете за удоволствие,теглете,няма да съжалявате има доста нови и интересни неща.Лошото е само,че трябва да се започва от начало,но както е казано,пълен кеф няма!
P.S.Да не забравите да дръпнете и "Обновление 2.2.1 для Русской Рыбалки 2.2.0" (много е важно)
Благодаря за подкрепата. Но аз съм forest със r. Да не стане объркване с foest.
ето линк съм критичния ъпдейт,който неможе да се оправи с руския.
http://installsoft.ru/download/file.php?id=1546
spas48, ако си напред с играта и можеш да ловиш на Амазонка, може да дадеш снимки какво си хванал, на коя локация какво има и т.н. Аз докато не отида на Амазонка да ловя няма да се успокоя :) А ако колегите направят изцяло българска рибалка с български бази ще играем и нея разбира се. И нея и тази,така че непречи :)
Messi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Messi »

Добре значи :
не я инсталирам върху стари версии
направих си папка с име russian fishing 2.2
и пак не ми тръгна изписва ми същото
Изображение
lioliox
новобранец
новобранец

Мнение от lioliox »

Мерси много. :} Обновението го слагам в директорията на играта и инсталвам там нали?
Аватар
spas48
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от spas48 »

forest написа:Благодаря за подкрепата. Но аз съм forest със r. Да не стане объркване с foest.
Извинявай за неволната грешка! :prayer:
foest написа:spas48, ако си напред с играта и можеш да ловиш на Амазонка, може да дадеш снимки какво си хванал, на коя локация какво има и т.н.
Не,не съм стигнал до там.Пойграх малко,колкото да я разгледам,За сега ми е по-интересно да се занимавам с Българските бази.
Аватар
spas48
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от spas48 »

lioliox написа:Мерси много. :} Обновението го слагам в директорията на играта и инсталвам там нали?
Стартираш exe-то и му сочиш пътя до папката с играта,това е!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”