Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

национална среща 5
Модератор: sapuna
-
- и господ не е толокова добър
Re: национална среща 5
Дайте малко инфо за Крапец.Някой ще се нагърби ли с организацията.То да си правим сметка без кръчмар не става.Собсвтвеника ще на иска ли,при какви условия и тъй нататък... 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ЦЪК
Според мен лично и яз.Крапец не е лоша идея.
Според мен лично и яз.Крапец не е лоша идея.
Последно промяна от eminem94 на Чет Мар 19, 2009 5:07 pm, променено общо 1 път.
-
Разрешн ли е през забраната

-
- вече хвърля и на тежко
До сега не са го забранявали,но мога примерно утре да мина през ИАРА и да питам дали и тази год ще е така.Относно организацията какво точно ще трябва да се организира за самият язовир?snegk написа:Разрешн ли е през забраната![]()
![]()
![]()
Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
- GODzillata
Водолази, които да ни закачат голеееми риби на кукичките.sudjuka написа:...какво точно ще трябва да се организира за самият язовир?

Крапец изглежда добре, пък и е нужно разнообразие!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

До сега си мълчах и не вземах участие в темата, но след като водоем от моя регион е попаднал сред фаворитите, то съм длъжен да се включа. Става въпрос за Крапец. Като за начало вижте тази тема и дано ви стане малко по-ясно за какво става на въпрос:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=15920
Язовира всяка година (до сега) е бил свободен за риболов през време на забраната - това си е решение на ИАРА-та.
Като цяло е с удобни брегове, има 3 обособени ръкава, в които пък има още по-малки ръкавчета и заливчета. От към риба - шаран, каракуда, костур, бяла риба, щука, уклей, и милиарди слънчевки (царици им викаме ние)! Да не забравя - има и доста добри кефалии тук там може да се намери и сом. Недостатъка е, че държи студена вода и рибата там тръгва по-късно. Също така целия язовир е опасан от широка ивица водорасли, които пречат на ваденето на рибата. Изключение правят стръмния бряг от към гората - там където съм бил по-горе в темата. Добри места за лагери има навсякъде, като за препоръчване са ръкавите в по-ранните месеци. Сенки има в преломския ръкав. Останалата част е с шарена растителност, но при добро желание, може да се постигне уют за пребиваващите. Мое мнение за водоема е, че ако рече да дава риба, много от по-упоритите колеги ще останат доволни. Ето още малко снимков материал - не са качествени, но все пак е нещо. Това е брега на Петкославейковския ръкав:

Ей за тая трева става въпрос, само че тук е при доста паднало ниво на водата, и след ураганен вяртър:

Ето пак тревата, но това е в най-измичния район на водоема - тук са по принцип шаранските места и като дръпне, влизат с лодка навътре да ги вадят, иначе е невъзможно:

Ето отсреща гората и стръмния бряг:

Това пак е ръкава откъм Петко Славейково - там най-ми харесва за риболов, но и най-труднодостъпен:

Пак се извинявам за лошото качество, ама с телефона толкова. Ами това е в общи линии. Ако има друг колега от региона, разполагащ със снимков материал, или друга информация, нека сподели.
Подстъпите към водоема са различни от към проходимост, но почти няма невъзможни места, особено ако сме повечко хора - бутачи!
Има 2 села на близо, но по принцип Малиново е по-заредено, както и бензиностанция до сами водоема на основния път София-Варна.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=15920
Язовира всяка година (до сега) е бил свободен за риболов през време на забраната - това си е решение на ИАРА-та.
Като цяло е с удобни брегове, има 3 обособени ръкава, в които пък има още по-малки ръкавчета и заливчета. От към риба - шаран, каракуда, костур, бяла риба, щука, уклей, и милиарди слънчевки (царици им викаме ние)! Да не забравя - има и доста добри кефалии тук там може да се намери и сом. Недостатъка е, че държи студена вода и рибата там тръгва по-късно. Също така целия язовир е опасан от широка ивица водорасли, които пречат на ваденето на рибата. Изключение правят стръмния бряг от към гората - там където съм бил по-горе в темата. Добри места за лагери има навсякъде, като за препоръчване са ръкавите в по-ранните месеци. Сенки има в преломския ръкав. Останалата част е с шарена растителност, но при добро желание, може да се постигне уют за пребиваващите. Мое мнение за водоема е, че ако рече да дава риба, много от по-упоритите колеги ще останат доволни. Ето още малко снимков материал - не са качествени, но все пак е нещо. Това е брега на Петкославейковския ръкав:

Ей за тая трева става въпрос, само че тук е при доста паднало ниво на водата, и след ураганен вяртър:

Ето пак тревата, но това е в най-измичния район на водоема - тук са по принцип шаранските места и като дръпне, влизат с лодка навътре да ги вадят, иначе е невъзможно:

Ето отсреща гората и стръмния бряг:

Това пак е ръкава откъм Петко Славейково - там най-ми харесва за риболов, но и най-труднодостъпен:

Пак се извинявам за лошото качество, ама с телефона толкова. Ами това е в общи линии. Ако има друг колега от региона, разполагащ със снимков материал, или друга информация, нека сподели.
Подстъпите към водоема са различни от към проходимост, но почти няма невъзможни места, особено ако сме повечко хора - бутачи!

Има 2 села на близо, но по принцип Малиново е по-заредено, както и бензиностанция до сами водоема на основния път София-Варна.
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- GODzillata
Тези водорасли сигурно ги има само при жега и ниска вода?
Като места за биваци изглежда добре!
Откъм риба......хм, по-добре да направим проверка на самото място?

Като места за биваци изглежда добре!

Откъм риба......хм, по-добре да направим проверка на самото място?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

Аз посочвам инфо от предни години. Водораслите ги има постоянно, но пролетно време са залети и не се виждат, но определено пречат(става въпрос за дънен риболов). Миналата година ходих само тогава, когато е темата ми. Отзивите са различни, но предимно се лови масово каракуда до кило, пък другите риби си искат майсторлък!
Нека Ивака да прецени и да пуска анкета, ако иска! Аз каквото зная, го написах - единствено (но важно) е да разбера дали ще е разрешен по време на забраната.
П.П. Снимката на Еминемчо (Ицо) е още едно доказателство на думите ми. Гледайки снимката: в ляво е Преломския ръкав, в дясно е Петкославейковския (сухата чешма, но върви), а средния е Малиновския. Според неписани закони (а няма и добри подстъпи),цялата северна (в случая) страна, която включва и стената не е разрешена за спортен риболов, но само така говорят - според мен няма да има проблем за тролещите.
Нека Ивака да прецени и да пуска анкета, ако иска! Аз каквото зная, го написах - единствено (но важно) е да разбера дали ще е разрешен по време на забраната.
П.П. Снимката на Еминемчо (Ицо) е още едно доказателство на думите ми. Гледайки снимката: в ляво е Преломския ръкав, в дясно е Петкославейковския (сухата чешма, но върви), а средния е Малиновския. Според неписани закони (а няма и добри подстъпи),цялата северна (в случая) страна, която включва и стената не е разрешена за спортен риболов, но само така говорят - според мен няма да има проблем за тролещите.
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
А на сливенските бластиери нестава ли

- Николай Неделков
- учете се от него
Айде помислете си за СЛАКОВЦИ бе , яко е
Бунгала , хотел , ресторант , магазин , рибарски магазин , пъстърва , шаран , амур , щука , каракуда , сом , канален сом , бабушка , места за палатки - колкото искате...
П.С. - абе защо се занимаваме с глупости , не мога да разбера

Бунгала , хотел , ресторант , магазин , рибарски магазин , пъстърва , шаран , амур , щука , каракуда , сом , канален сом , бабушка , места за палатки - колкото искате...
П.С. - абе защо се занимаваме с глупости , не мога да разбера

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ивака няма какво да преценява, аз съм модератор не организатор. Вие си избирайте места язовири, дати и т.н.
Аз ще дойда когато и да било където и да било
Просто се опитвам да си върша работата и хората да имат някакъв избор
Ако няма други предложения се решава Езерово, които не му изнася да си ебава путката майна
Аз ще дойда когато и да било където и да било

Просто се опитвам да си върша работата и хората да имат някакъв избор

Ако няма други предложения се решава Езерово, които не му изнася да си ебава путката майна

- Николай Неделков
- учете се от него
Ivak написа:Ако няма други предложения се решава Езерово, които не му изнася да си ебава путката майна

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Николай Неделков написа:Ivak написа:Ако няма други предложения се решава Езерово, които не му изнася да си ебава путката майна