Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Жеков вир 2009
Жеков вир 2009
naso написа:
Целта ни беше Челопеч и едрите кефали, но засега нещо ги няма. Пък и незнам колко са останали вече. Бях на стената и опитах с боло и линия 4гр. на дистанция 30м. където дълбочината беше 6м. Изтрелях и около 200гр. бели, но без резултат. Уклея се е раздвижил и някои го ловят на малка дълбочина. Ама е дребен общо взето. На стената освен нас имаше и още един колега, който също търсеще кефал, но и при него беше същото положение и си тръгна на обяд. Отсреща на контрата имаше доста хора, които ловяха уклей.
Понеже видяхме на къде отиват работитерешихме да видим как стоят нещата на Жеков вир. По пътя направих и някои снимки.
Това е р. Тополница преди да се влее в язовира.
По пътя загубихме доста време в търсене на кюфтета и бири. Много ме очуди това, че в Златица и Пирдоп човек няма къде да хапне и пине на обяд, и то в събота.
Както и да е след 14 часа бяхме на язовира. Направихме един преход до едни по-дашни местаи в 15 часа бяхме заметнали.
Ловихме с осмици и 2гр линия. След 30 минути рибите дойдоха на захранката и до 19 часа хванахме това с NIKI1968
Re: Жеков вир 2009
браво!
а за това че няма едене и пиине в района в събота- неделя е пазарен ден в златица и в събота на всички им е почивния ден-тарикати хора
а за това че няма едене и пиине в района в събота- неделя е пазарен ден в златица и в събота на всички им е почивния ден-тарикати хора

Браво, много е красив този район. Ех не остана време да се разходя и аз до там, а забраната чука на вратата 

-
- сериозен играч
-
- разбира нещата
СУПЕР мен лично много ми харесва тоя водоем,браво за излета,а би ли споделил как се стига с кола дотам хубав ли е пътя.
Чаушана са лови на тиливизор,майна.
-
- разбира нещата
Ааа супер красото особено 2-рата снимка и се накефих на макс.. уникално е.Евала за излета...
- RUZBATA
- ще става разбирач
Идеално излетче , а за снимките ...просто са уникални

- borislav58
- сериозен играч

Всичко заебавам и за риба заминавам!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Учудвашто красиво
Браво Насо 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Радвам се, че са ви харесали снимките
Търсиш след Пирдоп първата отбивка в дясно. Пътя е кофти, но става.sarafov написа:СУПЕР мен лично много ми харесва тоя водоем,браво за излета,а би ли споделил как се стига с кола дотам хубав ли е пътя.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
само да вметна за софийските копелдаци-през забраната е разрешен,а и риба има
около 90 км са от центьро-ма да не го сбьркате с душанския

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- вече хвърля и на тежко
И що само на софийските....?Бат Мирче-5кила написа: само да вметна за софийските копелдаци....

А за забраната - дали вече е ясно период и къде ще е разрешено? Да нямаш вътрешно инфо?
Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!