Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Жребчево3.4.09-5.4.09
Жребчево3.4.09-5.4.09
Е сега намерих време да са отчета пред колегите, пък и малко полезна инф. за мераклиите да посетят Жребчево и практикуващи тролинг риболова.
Пристигнахме на 3ти - петък вечерта и имахме само малко време за разузнаване с лодката и после разпъване на палатки, пържолки,
и естествено изготвяне на план за действие. Естествено планът изготвен под въздействие на
се оказа неудачен и така в събота се оказахме туристи на круиз, но пък в неделя се заехме по-серьозно с риболов и резултата беше бяла риба 2.5кг. с която се разделихме поради калпава карабинка на кукана/устройство за закачане на хищник през долната челюст/ и затова нямам снимки, 5 сулки около 1кг. и сомче точно 6кг., 1,05см.

А ето и малко полезна информация: Температура на водата 13-14градуса, в неделя за кратко се покачи до 16градуса и тогава се разкълва здраво, но после излезе вятър и температурата на водата отново падна и кълването продъкжи вяло. Масово колеги ловяха едри каракуди и червеноперки, нивото на водата е около метър под максимума, всички риби бяха уловени на боклуците/устието на Тунджа/, при безветрие тролинга е труден поради многото боклуци, водата е леко мътна и според мен идеална за риболов. Ако прогнозите са за по-слаби ветрове температурата на водата ще се покачи и предвиждам успешен риболов до забраната.
Поздрав!
Пристигнахме на 3ти - петък вечерта и имахме само малко време за разузнаване с лодката и после разпъване на палатки, пържолки,

А ето и малко полезна информация: Температура на водата 13-14градуса, в неделя за кратко се покачи до 16градуса и тогава се разкълва здраво, но после излезе вятър и температурата на водата отново падна и кълването продъкжи вяло. Масово колеги ловяха едри каракуди и червеноперки, нивото на водата е около метър под максимума, всички риби бяха уловени на боклуците/устието на Тунджа/, при безветрие тролинга е труден поради многото боклуци, водата е леко мътна и според мен идеална за риболов. Ако прогнозите са за по-слаби ветрове температурата на водата ще се покачи и предвиждам успешен риболов до забраната.
Поздрав!
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
-
- новобранец
Re: Жребчево3.4.09-5.4.09
Браво и поздрави. 

-
- ще става разбирач
Браво Тоше постоянство му е майката

ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ТРУДНО СЕ ХВАЩА ГОЛ ШАРАН
Браво Тоше!
И аз съботата бях там и видях лодката ти,но не бях сигурен и не се обадих
Водата е топла при устието,надолу е към 8-9гр.
Наистина боклуците пречат на тролинга и бях решил да не ходя,докато се поизчисти,но след тези снимки....

И аз съботата бях там и видях лодката ти,но не бях сигурен и не се обадих

Водата е топла при устието,надолу е към 8-9гр.
Наистина боклуците пречат на тролинга и бях решил да не ходя,докато се поизчисти,но след тези снимки....

е просто нямамам думи велиикисте

- flyester
- разбира нещата
Браво добро сомче

-
- вече хвърля и на тежко
Добър мустакатко, щом е имало скара ,
, че и риболов значи всико е идеално

Браво, майстори сте! И благодарности за точната и изчерпателна информация.
-
- и господ не е толокова добър
Добър риболов,другия път по големи

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Браво добър рибок. 

Бровос Тоше

Бравос за излета, екстра соме сте окачили, само така и другия път пак и много такива и големи риби 

Чаушана са лови на тиливизор,майна.
-
- разбира нещата