Красив и чист язовир ????

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

jabara
новобранец
новобранец

Красив и чист язовир ????

Мнение от jabara »

Моля за информация!Планирам няколко дневен излет за откриването с жената и децата.Кажете за някое добро място за отдих пък и рибки да има.Аз съм с каравана,та затова не трябва да е с много стръмни брегове.Някой може ли да каже дали на Душанци има места за тази цел?Благодаря предварително!
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

На Душанци става ако си теглиш караваната с булдозер.
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

:smt115 На ДУШАНЦИ става но той сега влиза в забранените, можеш да отидеш на ЖЕКОВ ВИР. Него не го забраняват. Ако смяташ да ходиш на Душанци но след забраната!!! Питай пак, ще ти дам инфо но сега там ще се окажеш БРАКОНИЕР! :smt115 :smt018
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
Ванко
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ванко »

Абе пичове човека пита за откриването не за сега. Братле виж сега на Душанци има някои места за каравана но са малко но ти трябва по сериозен автомобил + това на откриването там ще е панаир по добре иди някаде кадето местата са повече на брой.
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

чист язовир

Мнение от Диканаров »

Колега , за откриването иди на Батак, Широка поляна, Доспат или Сопот. Язовирите са красиви и са с добри и много места за каравана.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”