болонеза или теле мач(мач)

Модератор: sapuna

SONY
учете се от него
учете се от него

Re: болонеза или теле мач

Мнение от SONY »

Владко,таа пръчка дет си копирал струва към 800 лв.Та има съвсем леко разминаване с на колегата цифрата ,освен подвижните водачи. :D
TICA FAN
vlado-fidera
фен клуб-скобар

Мнение от vlado-fidera »

като идея да го види исках. Аз гледах иначе беше към 400-500 лв. мисля :shock: ама сигурно по-късите към 5 м.. Скъпи са много пръчките с пръчки....
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D:D
koki

Мнение от koki »

vlado-fidera написа:като идея да го види исках. Аз гледах иначе беше към 400-500 лв. мисля :shock: ама сигурно по-късите към 5 м.. Скъпи са много пръчките с пръчки....
Разминаването е в рамките на нормалното....... :D
Ще се раходя до изложението в Експо центъра да видим там какво ще видя.....най-вероятно не много!
Поздрави! :)
Аватар
nikikati
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikikati »

Последния теле-мач, който ползвах беше едно дръвце на Микадо. Чупих го 3 пъти и ми се оскъпи с над 25 лв. След като ти трябва за риби до 1 - 1,5 кг. взимай Тиката и въобще не се чуди! Много ясно че има много по-хубави модели, но до 140 лв. толкова - перфектен е! :wink:
Шаранът не ти гледа такъмите!

CATCH & RELEASE
Jimi
новобранец
новобранец

Мнение от Jimi »

Имам TRACUCCO и съм много доволен от него. Няма проблеми да вади и шарани по над 2 кг.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Пишете конкретно за какво става на въпрос-имам Трабуко,но какъв вид е.Теле-мача си е обикновенна въдица с водачи,няма нищо общо с мачовия риболов и който го практикува ще загрее какво имам напредвид.Ако е за силов риболов -едри риби взимай някое боло 5м на Колмик,нямат чупене.Бил съм свидетел на такива тестове,от които ми е настръхвала косата.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
koki

Мнение от koki »

butnik написа:Пишете конкретно за какво става на въпрос-имам Трабуко,но какъв вид е.Теле-мача си е обикновенна въдица с водачи,няма нищо общо с мачовия риболов и който го практикува ще загрее какво имам напредвид.Ако е за силов риболов -едри риби взимай някое боло 5м на Колмик,нямат чупене.Бил съм свидетел на такива тестове,от които ми е настръхвала косата.
Продуктите на Колмик са страхотни, поне според мен.....
Когато си взимах допълнителен връх за директни чичо Веско не знам как не го направи на трески луда работа е това.....
Поздрави!
пп: ще избирам на място която пасне тя ще е!
koki

Мнение от koki »

Привет отново!
Днес се раходих до изложението в експо центъра....
Не можах да си харесам нищо...нито една болонеза или теле мач...
Обаче, си харесах мач :D по-точно ето този.....http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6560 на 3.90 м.
Някой има ли преки впечатления?
Поздрави!
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”