Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

болонеза или теле мач(мач)
Модератор: sapuna
Re: болонеза или теле мач
Владко,таа пръчка дет си копирал струва към 800 лв.Та има съвсем леко разминаване с на колегата цифрата ,освен подвижните водачи. 

TICA FAN
-
- фен клуб-скобар
като идея да го види исках. Аз гледах иначе беше към 400-500 лв. мисля
ама сигурно по-късите към 5 м.. Скъпи са много пръчките с пръчки....

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

Разминаването е в рамките на нормалното.......vlado-fidera написа:като идея да го види исках. Аз гледах иначе беше към 400-500 лв. мисляама сигурно по-късите към 5 м.. Скъпи са много пръчките с пръчки....

Ще се раходя до изложението в Експо центъра да видим там какво ще видя.....най-вероятно не много!
Поздрави!

- nikikati
- ще става разбирач
Последния теле-мач, който ползвах беше едно дръвце на Микадо. Чупих го 3 пъти и ми се оскъпи с над 25 лв. След като ти трябва за риби до 1 - 1,5 кг. взимай Тиката и въобще не се чуди! Много ясно че има много по-хубави модели, но до 140 лв. толкова - перфектен е! 

Шаранът не ти гледа такъмите!
CATCH & RELEASE
CATCH & RELEASE
Имам TRACUCCO и съм много доволен от него. Няма проблеми да вади и шарани по над 2 кг.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Пишете конкретно за какво става на въпрос-имам Трабуко,но какъв вид е.Теле-мача си е обикновенна въдица с водачи,няма нищо общо с мачовия риболов и който го практикува ще загрее какво имам напредвид.Ако е за силов риболов -едри риби взимай някое боло 5м на Колмик,нямат чупене.Бил съм свидетел на такива тестове,от които ми е настръхвала косата.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Продуктите на Колмик са страхотни, поне според мен.....butnik написа:Пишете конкретно за какво става на въпрос-имам Трабуко,но какъв вид е.Теле-мача си е обикновенна въдица с водачи,няма нищо общо с мачовия риболов и който го практикува ще загрее какво имам напредвид.Ако е за силов риболов -едри риби взимай някое боло 5м на Колмик,нямат чупене.Бил съм свидетел на такива тестове,от които ми е настръхвала косата.
Когато си взимах допълнителен връх за директни чичо Веско не знам как не го направи на трески луда работа е това.....
Поздрави!
пп: ще избирам на място която пасне тя ще е!
Привет отново!
Днес се раходих до изложението в експо центъра....
Не можах да си харесам нищо...нито една болонеза или теле мач...
Обаче, си харесах мач
по-точно ето този.....http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6560 на 3.90 м.
Някой има ли преки впечатления?
Поздрави!
Днес се раходих до изложението в експо центъра....
Не можах да си харесам нищо...нито една болонеза или теле мач...
Обаче, си харесах мач

Някой има ли преки впечатления?
Поздрави!