Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

защо?
Модератор: bobopeli
защо?
Защо само актове бре хора??? Да им вземат колите, и хоп зад решетките....аз като бях в Португалия , там хората много се чудеха като им разправиах за нашите мрежари...да не говорим че на река Тежо, португалски колега ми направи забележка за няколко миди които събрах за стръв...че щели да ме глобят....е това е , хората си имат закони!
Последно промяна от evgeniboy на Нед Яну 17, 2010 11:10 am, променено общо 1 път.
Re: защо?
Баце,държава ни не може да си оправи детските градини и училищата,пенсиите и боклуците по улиците,ти искаш бракониерите!Каквато ни държавата,такъв и риболова!Свит бюджет - по-малък контрол по риболовните обекти.То не е само до закон.Повече пари трябва да влезнат в институциите ,като ИАРА примерно. 

TICA FAN
-
- ще става разбирач
Не е само в Португалия.В Испания не е позволено например да ловиш на живо рибе.Само на бял,торен,..или на искуствина примамка.Ако не си исхвърлиш боклука и таксаджията земе та мине,акта ти е сигурен.
Удоволствието на риболова е хванатата риба,не изпържената\!

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Едно време си спомням като малък на пясъка как минаваха вечерно време с катера и котва на средна дълбочина да тършуват за мрежи как още на влизането на стената ни посрещаше Лада нива със 3-ма горски и двама полицая и целия багаж се преравяше за мрежи и прочие... сега кво минават оня ден на р.Марица добърден ИАРА проверка на билети показвам и билета и чао........ няма да видят кво съм хванал монтаж и прочие.....при положение,че има колеги събиращи кленчета с размера на уклей в среден размер и мряни колкото кротушка... и после няма риба ми как ще има ......не че ИАРА не зарибяват напротив аз лично присъствах на зарибителен процес на р.марица на 10 000 бройки шаранчета от който предполагам 1000 са измрели други 1000 са изядени от щуки сомове а 3 000 са обрани от гадните мангали и неморални простаци който УШ имали билет а като му кайш да ти да ти видя билета и оня вика а чи ти къф си...... на последната проверка както бяхме 15 човека останахме точно 4-ма дрите всички избягаха....

Без риболов няма любов !
Само за месец март от яз.Кърджали и Студен кладенец са извадени 2320 м. мрежи.
В присъствието на агенциято по иземанията от Пловдив ИАРА ,полицията в сметището на гр.Кърджали в края на февруари 2009 г.бяха изгорени близо 48 км./няма грешка/ мрежи изкарани през 2008 г. от двата язовира.Това е приблизителното разстояние от Кърджали до Хасково.
В присъствието на агенциято по иземанията от Пловдив ИАРА ,полицията в сметището на гр.Кърджали в края на февруари 2009 г.бяха изгорени близо 48 км./няма грешка/ мрежи изкарани през 2008 г. от двата язовира.Това е приблизителното разстояние от Кърджали до Хасково.
К,вото нещеше,нещеше и изведнъж...спря
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Вината не е само на ИАРА...ами идете да видите старците на Пънчака как прибират зарибителния материал, дребни шаранчета, сулчета и пъстървета, и понеже те рибенцата налитат на всичко и пишман рибарите пълнят торбите с дребосък...и колкото пъти съм питал защо го правят - отговорът винаги е бил един и същ..."другите го правят, защо аз да ги пускам"...затова сме на такова дередже... 

Имаш крава - пиеш мляко , нямаш крава - пиеш ...уиски
- krokibg
- учете се от него
Момчета,тая работа става само с много бой,и още повече Йебанйе,както казва един наш колега с литров Ник
Всичко друго са само приказки.Тия долни крадци,просто са толкова нагли че нямам думи.Мислят се за големи хитреци и като го хванеш на тясно,започва да пищи като убодена камила.Та лекарството е ясно,с ИАРА и глоби,нещата нестават,иска се яко дране и болница или давене

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Лют кютек,вързан с неговите си мрейи пред парлаМЕНТА и после 3 кила гипс по крайниците.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа