Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

ТРоян моля за инфо
Модератор: Paublo_Eskobar
ТРоян моля за инфо
Здравейте колеги,
четох коментари къде около Троян, но инфото е доста старо. Някой да има прясна информация? Утре сутринта тръгвам натам - Чифлика, и съм набрал такъмажа, ма пусто незнам какви водоеми има там. Айде и на слука
четох коментари къде около Троян, но инфото е доста старо. Някой да има прясна информация? Утре сутринта тръгвам натам - Чифлика, и съм набрал такъмажа, ма пусто незнам какви водоеми има там. Айде и на слука
По-голям шаран от рибаря няма...
- undergrounder
- вече хвърля и на тежко
Re: ТРоян моля за инфо
Голям язовир наоколо е яз.Сопот,но е на около 40/45 км от там.Иначе през Чифлика минава малка рекичка която не знам какво дава,но пък мога да ти завидя за предстоящото ти посещение в Чифлика,понеже аз лично много обичам да ходя на басейн там.Кефят ме откритите басейни които и при минусува температура се къпеш на открито.Приятно прекарване там.
Кошмара на рибаря-Сънува рибаря,че е умрял и жена му му продава такъмите на цената на която и е казал,че ги е купувал.
- Assassin23
- вече хвърля и на тежко
На 30км от Троян е яз.Сопот в посока Ловеч!На тази рекичка дето минава до Чифлика е р.Бели Осъм там има черна мряна и някоя речна пъстърва, но сега е предошла и нестава заради дъждовете и топенето на снега!Също в Троян има е един язовир платен на ДАПА ,но няма много риба!Последно като ходих излизаше само уклей!
Това е Троян горе където съм оградил е язовира ако можеш да видиш от къде се минава! Язовирчето се намира в северната част на Троян, на изхода за Ловеч, на 500 метра от главния път. Има отбивка вляво за ДАП-а точно покраи една бензиностанция. Таксата е 3 лева на човек.И дребните риби като уклей и каракуда не се заплащат!Те там ще ти кажат повече дано да съм помогнал.
Това е Троян горе където съм оградил е язовира ако можеш да видиш от къде се минава! Язовирчето се намира в северната част на Троян, на изхода за Ловеч, на 500 метра от главния път. Има отбивка вляво за ДАП-а точно покраи една бензиностанция. Таксата е 3 лева на човек.И дребните риби като уклей и каракуда не се заплащат!Те там ще ти кажат повече дано да съм помогнал.
- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
ако искаш язовир на с.голяма желязна/на 20 км от троян мисля че е в посока Ловеч в ляво се отбиваш/.Сега Реките са мн.мътни и големи.Ако ти се пътува малко повече ми звънни на 0899/183791,ще ти дам и др.предложения.Успех
kasmet
Колеги мерси за инфото, но дойде доста късничко
. Сега тъкмо се прибирам от Чифлика и бързам да споделя преживяното. Както споменах по-горе, с жената , щерката и едни приятели решихме да идем малко да разпуснем. Ей тъй напук на кризата. Натоварихме багажа, спретнах такъма, накупих червейчета, захранки, царевици, някоя и друга блесна и отпрашихме към Троян. Времето перфектно, пътя безпроблемен, 10.30 в Петък тръгнах и по обяд бяхме вече седнали в една централна кръчма да хапнем. Около Троян реки, буйни при това, викам си аха сега я нацепих мряната. Обядвахме, и потеглихме към Чифлика, малко селце с мнооого големи СПА Хотели. Настанихме се в хотел Фея (бива, новичък, СПА центр, джакузита, макузита, парни бани, даже и Русалки) ама кухнята им хич я няма. Времето си вървеше, и трябваше да получа някакво инфо на тема "Къде кълве около Троян". Срещам един брадат местен набор и го питам. Човека любезен, обяснява къде бил Института по животните (на края на Троян посока София). В Събота сутринта още не изпил кафето, запалихме колите и хоп на Института, излиза едно деденце любезно ни написа 2 квитанции за по 5 лв всяка, разясни каква е хавата и ни пусна да скубем ШАРКОВЦИ. Малеее какъв кев само. Малко язовирче, зарибено с ШАРКО и Толстолоб, тук там излизал уклей? Направих плувките и се почна едно чакане, замятане, оплитане... (жените основно) и в един прекрасен момент хоп ШАРКО почна да дава - торен с универаслна захранка + малко миризлива царевица. Покефихме се , после дойде време за рилийза....Снимки ще се опитам да кача.
Ето и какви са условията: 5 лв на кола, 3 пръчки, и каквото си хванеш или рилийз или в тигана без да се плаща. Инак почивката беше перфектна

Ето и какви са условията: 5 лв на кола, 3 пръчки, и каквото си хванеш или рилийз или в тигана без да се плаща. Инак почивката беше перфектна
По-голям шаран от рибаря няма...
- Assassin23
- вече хвърля и на тежко
Много хубаво сте си прекарали!Аз на този язовир миналата година за цял ден нищо и другите около мен също нищо!Явно са го зарибявали пак или съм случел с лошо време!