Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Необикновенна стръв за бял амур
Модератор: sapuna
Необикновенна стръв за бял амур
Според вас имам ли някакъв шанс може да ви се стори малко смешно -изпробвам резанчета морков и краставица консервирани в 50 % разтвор на ракия и вода -амура все пак е всеядна риба и вие го знаете.Възможно ли е да излажа някой гигант, пробвал ли е някой от вас такава стръв!
- man1966
- ще става разбирач
Re: Необикновенна стръв за бял амур
Нема лошо да се експериментира , ма на таз стръв бих ударил 2-3 водки..asini написа:Според вас имам ли някакъв шанс може да ви се стори малко смешно -изпробвам резанчета морков и краставица консервирани в 50 % разтвор на ракия и вода -амура все пак е всеядна риба и вие го знаете.Възможно ли е да излажа някой гигант, пробвал ли е някой от вас такава стръв!

Пък белия амур ше му туря стара царевица накисната предварително в водица..

Я елате рибенца при батко...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
За амура на Дунав се лови (или поне ловеше на доматче), иначе стръвта си остава царевица, но май предпочита млечната поне по дребните. Миналото лято на яз. Бели Лом разбиваха амурите на царевица(над 10кг, писаха и по рибарските весници) след захранване.
А за мастиката и анасона те са си едно и също като аромат, преди години по рибарниците поливахме качамака с мастика и го слагахме на пружините и капаните ефекта беше смайващ, става прекрасен бял облак около стръвта като падне на дъното.
малко оффтопик
П. П. Пиян шаран не съм вадил ама 3 години поред вземахме сутрин към 5-6 мастика от една крайпътна будка и искахме да е топла да не е на кристали, колко втрещени физиономии съм видял там си нямате на представа
А за мастиката и анасона те са си едно и също като аромат, преди години по рибарниците поливахме качамака с мастика и го слагахме на пружините и капаните ефекта беше смайващ, става прекрасен бял облак около стръвта като падне на дъното.
малко оффтопик
П. П. Пиян шаран не съм вадил ама 3 години поред вземахме сутрин към 5-6 мастика от една крайпътна будка и искахме да е топла да не е на кристали, колко втрещени физиономии съм видял там си нямате на представа
- Ванко
- научил се да хвърля
Няма да пробваш много често да ли царевицата е поела повече ще наблягаш на ловенето,че иначе не само за РЕЗИЛТАТ ще говориме ами направо за СМЯХ може да станеш.old fox написа:Ванко написа:Ами ако си я киснал в гроздова а не в мастика какъв е резолтата.kalkan4o написа:Кълве на царевица с АНАСОН наистина това е от моя опит !
![]()
![]()
![]()
![]()
Резултата е РЕЛЗИЛТАТ
Ванко написа:Няма да пробваш много често да ли царевицата е поела повече ще наблягаш на ловенето,че иначе не само за РЕЗИЛТАТ ще говориме ами направо за СМЯХ може да станеш.old fox написа:Ванко написа: Ами ако си я киснал в гроздова а не в мастика какъв е резолтата.
![]()
![]()
![]()
![]()
Резултата е РЕЛЗИЛТАТ

РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
-
- новобранец
- Обратна връзка:
подхрнка накисната в " Хидропрот'
Хидропротът е течност която може да намерите във втеринарните аптеки! Мирише адски, но е много ефективно ако се накисне суха царевица в него! Шишенцата от 500 мл. Цялото шишенце се разрежда с около 15 л. вода! Сложете царевицата да се кисне поне 12 часа преди да я използвате! Имал съм случаи, в които колеги около мен се чудят как може да имам толкова много удари на прилични екземпляри от амур и шаран и то на леко! Имал сам случаи дори да хвана толстолоб защото и той най- нагло се присъединява към ароматната гозба!
P.S. Само не допускайте грешка да го оставите у вас или да капне някаде из колата, че няма отмирисване! На слука!
P.S. Само не допускайте грешка да го оставите у вас или да капне някаде из колата, че няма отмирисване! На слука!
Re: подхрнка накисната в " Хидропрот'
Много Благодаря!!! Това ще го опитамalfredo_lrr написа:Хидропротът е течност която може да намерите във втеринарните аптеки! Мирише адски, но е много ефективно ако се накисне суха царевица в него! Шишенцата от 500 мл. Цялото шишенце се разрежда с около 15 л. вода! Сложете царевицата да се кисне поне 12 часа преди да я използвате! Имал съм случаи, в които колеги около мен се чудят как може да имам толкова много удари на прилични екземпляри от амур и шаран и то на леко! Имал сам случаи дори да хвана толстолоб защото и той най- нагло се присъединява към ароматната гозба!
РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
Re: Необикновенна стръв за бял амур
[quote="asini"]Според вас имам ли някакъв шанс може да ви се стори малко смешно -изпробвам резанчета морков и краставица консервирани в 50 % разтвор на ракия и вода -амура все пак е всеядна риба и вие го знаете.Възможно ли е да излажа някой гигант, пробвал ли е някой от вас такава стръв![/quote]
Испробај тази салатка со чиста 50% ракија и секоја риба ќе ти биде ГИГАНТ

Испробај тази салатка со чиста 50% ракија и секоја риба ќе ти биде ГИГАНТ