РУСЕ 10

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Аватар
Zen
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: РУСЕ 10

Мнение от Zen »

Венци=Ceslav написа:...Доста от колегите по една или друга причина се отказаха да идват на срещите,за това те ще стават все по рядко.Аз лично се отказвам да ги организирам и,а също така ще сдам и касата,на следващия който се наема да организира срещите....
И според мен срещата мина добре. Много ти благодаря за подаръчето :prayer: За организирането на срещите... твоя воля :? . Не ми е приятно и даже съм изненадан(да не кажа шокиран), но от друга страна не си длъжен да го правиш. Малко или много си е ангажимент, а човек не винаги има време и нерви да се натоварва с допълнителни ангажименти. Както и да е това не е фатално. Това което ме притеснява най-много е песимистичния тон на поста ти :( . Надявам се да не сме те обидили с нещо :roll:
zdravko82
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zdravko82 »

Добър вечер, момчета. И аз съм изненадан доста от това изказване, имайки предвид че според мен всичко си мина много добре и вчера не стана въпрос за подобно нещо. В крайна сметка за мен тези срещи са хубави, въпреки че и аз не мога да присъствам всеки път. Надявам се единстената причина Венци да иска да предаде поста е липсата на голям интерес и да няма нищо лично към някой от нас. Поздрави на всички и до нави срещи... на открито :D
Да уважаваме природата, за да ни уважава и тя !!!
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

zdravko82 написа:липсата на голям интерес и да няма нищо лично към някой от нас. :D
:smt023
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

И аз съм натъжен от тъжното решение на Венци.
Много добре си хортувахме, и не усетих кога стана 24:00...даже певицата, певеца и апаратурата не
можаха да ни заглушат...макар че бяхме на 1 метър от тях..
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Я не се излагайте :!:
Срещи е имало и ще има.
Ако трябва ще се връщам всеки път в Русе, но срещи ще има :!:
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

Срещата си беше идеалнааа. Без забележки .Но може на Бат Венци да са му се струпали много неща на главата и заради това да сдава поста
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
zdravko82
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zdravko82 »

Ivak написа:Я не се излагайте :!:
Срещи е имало и ще има.
Ако трябва ще се връщам всеки път в Русе, но срещи ще има :!:
Срещи е ясно е, че ще има. Просто тази новина излезе неочаквано и е нормално да се чудим какво става или е станало. Аз винаги съм бил за личния избор и всеки има право на него... хайде да се обличам, че заминавам в Раднево :D :drinkers: Малко забравих да спомена... въпреки че ми бяхте голяма опозиция, се надявам да направим една сбирка в реални условия. Не искам да съм голословен, защото работата ми е специфична, но е добре да направим нещо. Винаги е по-добре да има неизпълнени предложения отколкото никакви такива. Май кофти го обясних, ама нямам време :idea:
Да уважаваме природата, за да ни уважава и тя !!!
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

Русе кога е следващата.Да се организираме за идната седмица ?
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”