Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ТЕЦ-яз.Овчарица-Голяма бяла риба!
ТЕЦ-яз.Овчарица-Голяма бяла риба!
Днес намирам време да пиша за излета който направих с един колега за времето от 09.04-11.04.Пристигане рано сутринта на 09.04.мястото първи скендер.Разпъване на въдици основна стръв царевица.През този ден имахме удари основно на шаранчета от 700гр.до 1.5кг.пускани да растат.Настъпи вечерта и след 23 часа започнах да хвърлям на воблер за хищник.Първоначално излизаха малки сулки,връщани обратно.Към 01 часа извадих и първата бяла риба около 2кг.След малка почивка продължих да упорствам и около 2 часа и нещо излезна този звяр:

Тръпката беше невероятна,кантара на другия ден показа точно 5 кг.Воблера с който ловях е на Strike Pro-Red Head.
През деня колегата хвана бял амур около 15 кг.,привечер хванахме още един с такива размери и двата бяха хванати на царевица,монтаж ин-лаин на косъм единия а другия на кука с директно набодена царевица.За съжаление на амурите нямаме снимки
,поради технически причини.Има клип на изваждането на единия амур,ако мога по-късно ще го кача,защото е при колегата.През ноща колегата пробва да повтори успеха на бяла риба,но нямаше късмет излизаха дребни сулки и канални сомчета.И така на 11.04 около 10.00 часа потеглихме към София.
П.П.Бях свидетел на нещо невероятно
През втория ден на обяд стадо амури около десетина с големина между 15-20кг. направиха такива скокове над водата,като делфини.Явно бяха подплашени от нещо във водата
Не ми се мисли какво
чудовище(сом) е подплашило амури с такива размери,а определено бяха подплашени 

Тръпката беше невероятна,кантара на другия ден показа точно 5 кг.Воблера с който ловях е на Strike Pro-Red Head.
През деня колегата хвана бял амур около 15 кг.,привечер хванахме още един с такива размери и двата бяха хванати на царевица,монтаж ин-лаин на косъм единия а другия на кука с директно набодена царевица.За съжаление на амурите нямаме снимки

П.П.Бях свидетел на нещо невероятно

Последно промяна от joroNH на Пон Май 18, 2009 9:04 pm, променено общо 2 пъти.
Никога на колене пред когото и да е.
Re: ТЕЦ-яз.Овчарица
Като гледам такива репортажи все си мечтая за таз овчарица
Иначе браво за улова
А за амурите незнам от какво са били подплашени, ама съм чел че щуката става до 35 кг ,тъй че знаеш ли

-
- и господ не е толокова добър
Хубав риболов

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Бялата е супер
браво и за амурите/а за сомовете съм убеден ,че има 100+/ 

-
- разбира нещата
-
- научил се да хвърля
браво много добър риболов
-
- ще става разбирач
Супер сте се представили , дръгия път и снимки на амурите

-
- научил се да хвърля
Колега страшен излет...
А за амурите , които скачат , аз съм виждал толупи как скачат също като делфини подплашени от мрежа. Един познат пусна сетка на неговия язовир и толупите я прескачаха. Не бях виждал до сега такова нещо.

Стара риба има ли ?? Нямааа има голяма риба !!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Направо страхотно,трофеина бела
какво повече човек да си поиска 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Много добра бяла риба, честито! Що се отнася до скоковете на амурите , може и да е от това:joroNH написа: През втория ден на обяд стадо амури около десетина с големина между 15-20кг. направиха такива скокове над водата,като делфини.Явно бяха подплашени от нещо във водатаНе ми се мисли какво
чудовище(сом) е подплашило амури с такива размери,а определено бяха подплашени
http://19min.bg/news/8/12885.html
Миналата година през ноември на състезанието в Казичене водата също завря от амури и то точно при труса вечерта. При вас на ТЕЦ-а може да са се усетили афтершоковете на Кърджалийските земетръси

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
-
- разбира нещата
35 Кг. щука... ако го има то тва ще си е направо крокодил...shtilio написа:Като гледам такива репортажи все си мечтая за таз овчарица![]()
Иначе браво за улова
А за амурите незнам от какво са били подплашени, ама съм чел че щуката става до 35 кг ,тъй че знаеш ли
![]()

П.П. Евала за излета колега.
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Точно а и наскоро повреме на Пълнолуние имаше слаби трусове което повлия също доста на рибата както знаем Пълнолуние + Трусове = На КАПОdocenta написа:Много добра бяла риба, честито! Що се отнася до скоковете на амурите , може и да е от това:
http://19min.bg/news/8/12885.html
Миналата година през ноември на състезанието в Казичене водата също завря от амури и то точно при труса вечерта. При вас на ТЕЦ-а може да са се усетили афтершоковете на Кърджалийските земетръси

Без риболов няма любов !