Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

надпревара за победа
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
Re: надпревара за победа
шшш братлета още вчера щях да се изкажа по случая ама закъртих преди да са усета!!!!
срещата си беше на ниво с толкова профита около теб няма как да не се чувстваш прекрасно имаше си тръпка имаше и емоции! много се радвам че има толкова много запалени черги и дано да стават повече и повече!! аз в понеделник съм аиляк такаче ако се организираме и ако колегите са свободни нека да си спретнем поредната среща!! благодаря на всички!!! п.с. отново благодаря на "4i4o djek" дето ме оборудва тря почерпа!!!!!

това не е хоби!!А си е чиста БОЛЕСТ
- CrossFire
- разбира нещата
Аз също си изкарах страхотно! Изкам да ме извините, че не съм от най-приказливите просто такъв ми е характера. Всички сте много готини хора и ще се радвам да се съберем скоро.
Най-вероятно ще пропусна срещата след Велик Ден
, но за другата ще съм на лице. 
Най-вероятно ще пропусна срещата след Велик Ден

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Невероятни сте !!!
Продължавайте все така!
Та мисля си ако се попита където трябва дали няма да отпуснат гребната база за едно такова мероприятие!
Продължавайте все така!

Верния път е най-къс!
-
- научил се да хвърля
Много ще е хубаво за да е вярно.Все пак в България сме.Но ако се помоли адаша,с неговия опит в провеждането на турнира му, може и да стане нещо макар,че ме съмнява.Там биха се събрали изключително много хора и ще стане голямо шоу.Ама трябва и сериозна и сложна организация за там щото ще има огромен интерес.veso написа:Невероятни сте !!!
Продължавайте все така!
Та мисля си ако се попита където трябва дали няма да отпуснат гребната база за едно такова мероприятие!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Весо,ако успеем да се уреди нещо,кой ще плаща за охрана,наем на канала.А без награден фонд си губи смисъла ангажирането му.veso написа:Невероятни сте !!!
Продължавайте все така!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Да прехвърлим обсъждането
- http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=33&t=23058!