Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Турнири, първенства - идеи, мнения, препоръки и...
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
Турнири, първенства - идеи, мнения, препоръки и...
Приятели, поради очевидната активност, породена от последните две състезателни срещи - фидер и надпревара за победа - мисля тази тема за необходима. Тук ще е мястото за споделяне на идеи, мнения, препоръки и решаване на организационни въпроси по реализирането на състезателни риболовни начинания - разбирай - срещи, турнирчета, първенства и каквото още риболовното сърце желае.
Нека в тази тема обсъждаме принципни позиции
В момента на конкретизация на породена идея ще се обособява - съвсем разбираемо - отделна нарочна тема, в която ще се говори само за конкретното мероприятие.
Обстоятелството, че определени хора напоследък решават организационните въпроси на тези начинания по никакъв начин не лишава от възможност всеки да сподели своето виждане. В крайна сметка - всичко зависи от нас.
Свежи идеи и известни усилия със сигурност ще родят незабравими съвместни риболовни преживявания
!
Идеята на veso за организиране на турнир на Гребната база в Пловдив от другата тема - надпревара за победа - е интересна! Тук може да се дискутира около това и да се реши възможна ли е или има непреодолимости.
Ицо спомена за турнирче в следващия понеделник - втория ден след Великден. Денят ще е почивен - поне официално. Та - ако има желание - можем да си организираме мероприятие.
Днес ще направим среща - Ицо, Дидо и аз. Ще ви дадем варианти за обсъждане.
Засега Леново ми се струва разумна идея за следващо начинание - за този понеделник. Добре ще е и да разширим рамката, като се допусне участие с различни риболовни методи - щека, мач, директен, боло и каквото още има в наличност с общото ограничение да е на леко.
Има потенциал и за провеждане на втора състезателна фидер среща
Споделете и в дискусия заедно ще намерим най-подходящите решения!
Нека в тази тема обсъждаме принципни позиции

В момента на конкретизация на породена идея ще се обособява - съвсем разбираемо - отделна нарочна тема, в която ще се говори само за конкретното мероприятие.
Обстоятелството, че определени хора напоследък решават организационните въпроси на тези начинания по никакъв начин не лишава от възможност всеки да сподели своето виждане. В крайна сметка - всичко зависи от нас.
Свежи идеи и известни усилия със сигурност ще родят незабравими съвместни риболовни преживявания

Идеята на veso за организиране на турнир на Гребната база в Пловдив от другата тема - надпревара за победа - е интересна! Тук може да се дискутира около това и да се реши възможна ли е или има непреодолимости.
Ицо спомена за турнирче в следващия понеделник - втория ден след Великден. Денят ще е почивен - поне официално. Та - ако има желание - можем да си организираме мероприятие.
Днес ще направим среща - Ицо, Дидо и аз. Ще ви дадем варианти за обсъждане.
Засега Леново ми се струва разумна идея за следващо начинание - за този понеделник. Добре ще е и да разширим рамката, като се допусне участие с различни риболовни методи - щека, мач, директен, боло и каквото още има в наличност с общото ограничение да е на леко.
Има потенциал и за провеждане на втора състезателна фидер среща

Споделете и в дискусия заедно ще намерим най-подходящите решения!
-
- новобранец
Re: Турнири, първенства - идеи, мнения, препоръки и...
Ще говорим допълнително но добър вариант са Тополово и скоро мисля че ще става и Микрото ,но трябва да се направят няколко риболова да разузнаем 

С удоволствиеДидо:
трябва да се направят няколко риболова да разузнаем

Любен също става. Удачно ще е и по време на НС на Езерово да организираме нещо. Но там трябва да се допитаме до Любо и да искаме благословията му!
Разгледайте и вариянта ,който предложих - Ръжево Конаре.
Ако не за сега,то за след забраната.Пък и е много вероятно,баластриерата да бъде разрешена през забраната.Помня ,че преди известно време беше разрешена.

TICA FAN
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За микрото още е рано аз предлагам там де е във началото на лятото когато рибата се групира около стената сега е в горния край под помпената станция и взима предимно червеноперка и уклей на 200 перки по 1 каракуда и мисля,че там все още не е удачно да се ходи а и водата започна да се покачва и това означава капо на 90%........

Без риболов няма любов !
- Local
- учете се от него
Ако ще правите нещо в понеделник (20.04) и аз ще се включва 

Клавиатура риба не лови!!!
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Забравих да допълня,че ако мислим да се събираме на Гребен Канал Пловдив минимум трябва да сме около 30-тина човека след събирането на тези 30 човека се събират по 20-30 лева на човек и се отделят за охрана награден фонд и наем но ми се струва,че това са малко пари вие къкво ше кажете ?
Друга идея кочто ми измисля тиКфаТа е да си направим една Пловдивска организация която и да включва и регионите около Пловдив за участници който не живечт в градът да си събираме примерно някъква членска такса на месец или годишно... пък със събраните пари да правим по нещо хубаво като да си закупим гиол който да заребим и прочие .......
Администрация на клуба и т.н. да се намери в посредством гласуване ....
Незнам коментирайте ми предложенията мисля,че не са лоши но са малко трудни за испълнение
Друга идея кочто ми измисля тиКфаТа е да си направим една Пловдивска организация която и да включва и регионите около Пловдив за участници който не живечт в градът да си събираме примерно някъква членска такса на месец или годишно... пък със събраните пари да правим по нещо хубаво като да си закупим гиол който да заребим и прочие .......
Администрация на клуба и т.н. да се намери в посредством гласуване ....
Незнам коментирайте ми предложенията мисля,че не са лоши но са малко трудни за испълнение

Без риболов няма любов !
Правим - неправим все един съвместен можем да спретнем! Мераклии ще имаLocal:
Ако ще правите нещо в понеделник (20.04) и аз ще се включва

ExTaZzY, за организацията е хубава идея, но нека стъпка по стъпка. Има време - първо да проходим, да се позасилим и укрепнем, пък после ще тичаме, а може и да полетим!
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Това е само предложение за да го имаме в напредвидFor написа: ExTaZzY, за организацията е хубава идея, но нека стъпка по стъпка. Има време - първо да проходим, да се позасилим и укрепнем, пък после ще тичаме, а може и да полетим!

Без риболов няма любов !
тва е супер да има един подобаващ за риболов гиол!!! личен при това!! ама се си мисля че партиината раота не е раота от личен опит споделям колкото и да сме сериозни се ще има за кво да са распардим!! сори ама ас така мисля
това не е хоби!!А си е чиста БОЛЕСТ
а колкото до гребния канал мисля че тук трябва да се отзоват стабилните профита!!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:

Последно промяна от butnik на Пон Май 18, 2009 8:00 pm, променено общо 1 път.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:

Последно промяна от butnik на Пон Май 18, 2009 8:00 pm, променено общо 1 път.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
определено трябва да се даде шанс и на риболовци колеги които не разполагат с даден такъм или не практикуват даден вид риболов било то с щека мач или..... дали ще е под формата на надпревара или просто за да не си забравим муцуните трябва да се правят такива срещи за да има повече радости!!!! В понеделник съм свободен такаче нямам търпение да си спретнем дерби...било то и на някои селски канал с една педя вода

Има решение за понеделник! Очаквайте тема и се подготвяйте за вълнуваща състезателна среща
!