СПОДЕЛЕТЕ. Софийска област, информация!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Didoo
новобранец
новобранец

СПОДЕЛЕТЕ. Софийска област, информация!

Мнение от Didoo »

Здравейте извинявам се за латиницата но няма как.. Дискутирам си тук къде около софия може да ходиме в близките дни? вече втора седмица обикалям и ... малко ми е странно.. нов сам в риболова? къде да ходя какво да правя? а жена ми да вземам ли? ето такива неща, да имате идея? :) впрочем бях на Негован на малкия гьол... 3 шаранчета по педя няколко къщура и 2 червеноперки.. а имах големи надежди че ще изцапам тигана вкъщи :лол: но както и да е пуснах ги обратно.. вие да имате идея къде да ходиме за рибка в това така напрегнато наше ежадневие :винк: чакам всеки да сподели.. Благодарност.
Последно промяна от Didoo на Пон Апр 13, 2009 1:05 pm, променено общо 2 пъти.
Не е важно да си рибар, важното е да имаш мерак :)

http://lh6.ggpht.com/_tJhKtIqZvrM/TAQOe ... 160043.JPG

http://lh5.ggpht.com/_tJhKtIqZvrM/TAQOf ... 160044.JPG
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: SPODELETE. Sofiiska oblast, informacia!

Мнение от ExTaZzY »

Първо споделям добре дошъл във форума!!!
После споделям,че не си чел правилата на форума !!!
Който са следните :arrow: Форумни правила!
След прочитането им си оправи темата със латинеца защото ще те изядът с парцалите :twisted:
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

Здравейте извинявам се за латиницата но няма как.. Дискутирам си тук къде около софия може да ходиме в близките дни? вече втора седмица обикалям и ... малко ми е странно.. нов сам в риболова? къде да ходя какво да правя? а жена ми да вземам ли? ето такива неща, да имате идея? :) впрочем бях на Негован на малкия гьол... 3 шаранчета по педя няколко къщура и 2 червеноперки.. а имах големи надежди че ще изцапам тигана вкъщи :лол: но както и да е пуснах ги обратно.. вие да имате идея къде да ходиме за рибка в това така напрегнато наше ежадневие :винк: чакам всеки да сподели.. Благодарност.
Ето ти първия път от мене без пари :mrgreen: :mrgreen: :drinkers:
П.П. Ползвай това -> http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php или някои друг кирилизатор много лесно става.Поздрави !!! :D
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Didoo
новобранец
новобранец

Мнение от Didoo »

Благодаря за кирилизатора.. просто сам с linux.. :)
Та къде ще ходиме в неделя за рибкааа?
:D

dacko1954
новобранец
новобранец

Re: СПОДЕЛЕТЕ. Софийска област, информация!

Мнение от dacko1954 »

Абе колеги кажете на човека къде около София може да хване риба.Според мен най-добре да иде на някое платено.Такива около София бол,на Богоров,Панчарево,Мировяне,Герман. :drinkers: :wink:
Пази боже от гнил мост,неканен гост и прост на висок пост.
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Колега има много места около София кадето да отидеш на излет-свободни и платени.Уточни каде около София защото ако си от Горна Баня и ти кажа да ходиш на Чепинци то ти е равносилно и на Слаковци(след Перник)така че кажи от кой квартал си?
Сега дали да зимаш жена си....ами сам решаваш.
Съветите ми са да почнеш да четеш усилено фирума-тук има информация както за гйоловете така и за метода с който да ловиш...
Изображение
borislavvasilev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от borislavvasilev »

CERRUTI написа:Колега има много места около София кадето да отидеш на излет-свободни и платени.Уточни каде около София защото ако си от Горна Баня и ти кажа да ходиш на Чепинци то ти е равносилно и на Слаковци(след Перник)така че кажи от кой квартал си?
Съветите ми са да почнеш да четеш усилено фирума-тук има информация както за гйоловете така и за метода с който да ловиш...
:drinkers: :drinkers: :drinkers:
Изображение
БАЙ-100-ЯН
borislavvasilev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от borislavvasilev »

CERRUTI написа:Колега има много места около София кадето да отидеш на излет-свободни и платени.Уточни каде около София защото ако си от Горна Баня и ти кажа да ходиш на Чепинци то ти е равносилно и на Слаковци(след Перник)така че кажи от кой квартал си?
:drinkers: :drinkers: :drinkers:
Изображение
БАЙ-100-ЯН
Аватар
Ivkata72
новобранец
новобранец

Мнение от Ivkata72 »

Ако ти се дават пари,ходи на Панчарево,на платеното(3 лв.на пръчка,рибата-по ценоразпис)!Но иначе пък ще хванеш риба....
Аватар
lina
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lina »

:D :D :D Това за жената ми хареса :D :D :D
Колега, ако жена ти също е нова в риболовните среди и не е много на ти с природата е по-добре да си я оставиш вкъщи. Особено ако мислиш да прекараш целия ден на гьола - повярвай ми няма да е удачно. Виж ако става дума за няколко часа по би ги понесла. Но пък ако се е вдъхновила на тема риболов - задължително я вземи и се въоръжи с търпение :smt110 все пак не е лесно да си новобранец.
А ТИ ИЗПРАТИ ЛИ СВОЯ EMAIL ДО МЕДИИТЕ? ПОМОГНА ЛИ?
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
Didoo
новобранец
новобранец

Мнение от Didoo »

От района на Обеля съм.. :) и все пак несъм чак толкова нов в риболова като малак вуйчо ми правеше въдица от дрян и с телен водач но това е минало... :) Да ви се похваля.. вчера с купих първата сериозна въдица пръчка на Мичел и макара Джаксон.. но няма начин, нищо че е Велик ден в неделя отивам на риба..

И сега на въпроса на колегата който предположи че съм от Горна Баня.. :) къде около Обеля молга да ида за риба..? :D
п.п. Може и да е платено ама да не е на чичо Митко в басейна.. :lol:

Аватар
Al_Bundi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Al_Bundi »

Пробвай на Требич. Там има една локва в която има повече риба от колкото вода :mrgreen: . 3 лв на пръчка и рибата по ценоразпис. Пък и ти е близо. Само не съм сигурен дали са започнали работа след зимата.
Аватар
BV
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от BV »

Щом си от Обеля колега.... :D
1-ва дестинация: Волуяшкия гьол - на един х** място ти е!
2-ра дестинация: Както спомена колегата преди мен - Требич (платен)
3-та дестинация: Безден (имаш три платени възможности - преди селото, в центъра на селото пъстърва/щука и шараните)
4-та дестинация: Петърч (река Блато, а по-нагоре по нея посока Опицвет имаше и един платен гьол досами реката)
5-та дестинация: Опицвет (пак река Блато)
6-та дестинация: Мекето (между Божурище и Волуяк, повече е към Божурище)
7-ма дестинация: Суходол
8-ма дестинация: Патичарника преди Мало Бучино (зимата беше свободен - не се плащаше)
9-та дестинация: Мало Бучино
10-та дестинация: Пожарево
11-та дестинация: Маслово

Препоръчвам ти, щом си намислил да водиш и жената - отидете в Безден за пъстърва (за 30 мин. ще напраскате поне 4-5 пъстърви - балканки и американки за около 20-на лв.) Жена ти ще е доволна, аз моята за първия й риболов я водих там. Пръчка не се плаща, килото на пъстървата е 8 или 9 лева. Като съм я ловил и на царевица, при липса на червеи. Има и кръчма и съседна локва, в която има само щука - за него се плаща х 5лв. на пръчка, рибата не се плаща. Въобще доста емоции са на това място, стига да си заделил парички! Може и пресни яйца да си купиш даже :lol:

Имаш избор, наслука и да водиш и жената - трябва да свиква! :wink:
:idea: Събирайте си боклуците след риболов! :idea:
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Didoo написа:И сега на въпроса на колегата който предположи че съм от Горна Баня.. :) къде около Обеля молга да ида за риба..? :D
п.п. Може и да е платено ама да не е на чичо Митко в басейна.. :lol:
Ами какво да ти кажа,той колегата BV е дал свръхизчерпателен отговор....повечето от дестинацийте са ти на не повече от 20мин.с кола.
Ако си с кола алтернатива са ти и платените гйолове по Пернишко....
А за водене на жени на риболов,лично моето мнение е че по добре с приятели....с жени дет се вика ни можеш да пръднеш,ни можеш да кажеш някоя простотия... :lol:
Изображение
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

BV написа:Щом си от Обеля колега.... :D
1-ва дестинация: Волуяшкия гьол - на един х** място ти е!
2-ра дестинация: Както спомена колегата преди мен - Требич (платен)
3-та дестинация: Безден (имаш три платени възможности - преди селото, в центъра на селото пъстърва/щука и шараните)
4-та дестинация: Петърч (река Блато, а по-нагоре по нея посока Опицвет имаше и един платен гьол досами реката)
5-та дестинация: Опицвет (пак река Блато)
6-та дестинация: Мекето (между Божурище и Волуяк, повече е към Божурище)
7-ма дестинация: Суходол
8-ма дестинация: Патичарника преди Мало Бучино (зимата беше свободен - не се плащаше)
9-та дестинация: Мало Бучино
10-та дестинация: Пожарево
11-та дестинация: Маслово

Препоръчвам ти, щом си намислил да водиш и жената - отидете в Безден за пъстърва (за 30 мин. ще напраскате поне 4-5 пъстърви - балканки и американки за около 20-на лв.) Жена ти ще е доволна, аз моята за първия й риболов я водих там. Пръчка не се плаща, килото на пъстървата е 8 или 9 лева. Като съм я ловил и на царевица, при липса на
червеи. Има и кръчма и съседна локва, в която има само щука - за него се плаща х 5лв. на пръчка, рибата не се плаща. Въобще доста емоции са на това място, стига да си заделил парички! Може и пресни яйца да си купиш даже :lol:
Имаш избор, наслука и да водиш и жената - трябва да свиква! :wink:

Евала пич.Ей на това се вика подробно инфо.Да но да има повече такива колеги и занапред във форума.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”