СПОДЕЛЕТЕ. Софийска област, информация!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

saksi
фен клуб-скобар

Re: СПОДЕЛЕТЕ. Софийска област, информация!

Мнение от saksi »

BV написа:Щом си от Обеля колега.... :D
1-ва дестинация: Волуяшкия гьол - на един х** място ти е!
2-ра дестинация: Както спомена колегата преди мен - Требич (платен)
3-та дестинация: Безден (имаш три платени възможности - преди селото, в центъра на селото пъстърва/щука и шараните)
4-та дестинация: Петърч (река Блато, а по-нагоре по нея посока Опицвет имаше и един платен гьол досами реката)
5-та дестинация: Опицвет (пак река Блато)
6-та дестинация: Мекето (между Божурище и Волуяк, повече е към Божурище)
7-ма дестинация: Суходол
8-ма дестинация: Патичарника преди Мало Бучино (зимата беше свободен - не се плащаше)
9-та дестинация: Мало Бучино
10-та дестинация: Пожарево
11-та дестинация: Маслово

Препоръчвам ти, щом си намислил да водиш и жената - отидете в Безден за пъстърва (за 30 мин. ще напраскате поне 4-5 пъстърви - балканки и американки за около 20-на лв.) Жена ти ще е доволна, аз моята за първия й риболов я водих там. Пръчка не се плаща, килото на пъстървата е 8 или 9 лева. Като съм я ловил и на царевица, при липса на
червеи. Има и кръчма и съседна локва, в която има само щука - за него се плаща х 5лв. на пръчка, рибата не се плаща. Въобще доста емоции са на това място, стига да си заделил парички! Може и пресни яйца да си купиш даже :lol:
Имаш избор, наслука и да водиш и жената - трябва да свиква! :wink:

Евала пич.Ей на това се вика подробно инфо.Да но да има повече такива колеги и занапред във форума.
alfa_ts
новобранец
новобранец

Мнение от alfa_ts »

Здравейте!!!!
Прочетох за Маслово, дайте повече инфо за този гьол не ми е познат !
Иначе ще споделя , че върви риболова вече на яз.Лобуш излиза прилична каракуда и червеноперка в залива под Радибош с/у втекалото на р.Струма .
Излизат каракуди до 1кг основно на леко с добре подготвено хранително петно на стръв торен и бял.
При риболов на бял освен захранката стреляайте по няколко прашки бял червей през 30-40 мин.
При мен имаше резултат . На тежко не съм пробвал.
Там съм имал удари на шаран до сами брега в дупки .Но трябва много тишина да се пази и да ловиш почти легнал !!!!!!!!! :drinkers:
На слука на всички през уикенда !!!!!!!!!!!!! :drinkers:
И трябва да сме по организирани като гледам бургазлии им завиждам колко са активни във форума си ! :drinkers:
Didoo
новобранец
новобранец

Мнение от Didoo »

BV написа:Щом си от Обеля колега.... :D
1-ва дестинация: Волуяшкия гьол - на един х** място ти е!
2-ра дестинация: Както спомена колегата преди мен - Требич (платен)
3-та дестинация: Безден (имаш три платени възможности - преди селото, в центъра на селото пъстърва/щука и шараните)
4-та дестинация: Петърч (река Блато, а по-нагоре по нея посока Опицвет имаше и един платен гьол досами реката)
5-та дестинация: Опицвет (пак река Блато)
6-та дестинация: Мекето (между Божурище и Волуяк, повече е към Божурище)
7-ма дестинация: Суходол
8-ма дестинация: Патичарника преди Мало Бучино (зимата беше свободен - не се плащаше)
9-та дестинация: Мало Бучино
10-та дестинация: Пожарево
11-та дестинация: Маслово

Препоръчвам ти, щом си намислил да водиш и жената - отидете в Безден за пъстърва (за 30 мин. ще напраскате поне 4-5 пъстърви - балканки и американки за около 20-на лв.) Жена ти ще е доволна, аз моята за първия й риболов я водих там. Пръчка не се плаща, килото на пъстървата е 8 или 9 лева. Като съм я ловил и на царевица, при липса на червеи. Има и кръчма и съседна локва, в която има само щука - за него се плаща х 5лв. на пръчка, рибата не се плаща. Въобще доста емоции са на това място, стига да си заделил парички! Може и пресни яйца да си купиш даже :lol:

Имаш избор, наслука и да водиш и жената - трябва да свиква! :wink:

Лелееее.... Ти мъ уби въ човек.. :D сега само трябва да си избера къде да ходя. Много ти благодаря още веднъж. :arrow: БВ
Не е важно да си рибар, важното е да имаш мерак :)

http://lh6.ggpht.com/_tJhKtIqZvrM/TAQOe ... 160043.JPG

http://lh5.ggpht.com/_tJhKtIqZvrM/TAQOf ... 160044.JPG
Didoo
новобранец
новобранец

Мнение от Didoo »

Колеги и колешки... в неделя съм на риба в Долни Богоров. Ще пиша кво е станало.. :D

Аватар
BV
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от BV »

Didoo написа:Колеги и колешки... в неделя съм на риба в Долни Богоров. Ще пиша кво е станало.. :D
Колега, каква е хавата на Богров? :lol:
:idea: Събирайте си боклуците след риболов! :idea:
Didoo
новобранец
новобранец

Мнение от Didoo »

По една голяма случайност се разминах с Долни Богоров и ходих на Петърч "Шоколада", Неделя - 3,4 Кг Каракуда от 13ч. до 16ч. слетобед. :D

Понеделник. река Блато с.Петърч на моста от 10ч. до 14ч. една кофичка червеноперка после се върнах в София спря да вали и се ядосах че съм се върнал запалих пак и отидох отново на шоколада към 16ч. и до 19:30 , 20:00ч. около 3кг каракуда.

Малко инфо за водоема: Предимно каракуда и шаран, един мъж в неделя аз като отидох пред мене заметна на рибка и искара около 2кг Щука. Това е... дано съм бил полезен. :D

mario67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mario67 »

Didoo написа:По една голяма случайност се разминах с Долни Богоров и ходих на Петърч "Шоколада", Неделя - 3,4 Кг Каракуда от 13ч. до 16ч. слетобед. :D

Понеделник. река Блато с.Петърч на моста от 10ч. до 14ч. една кофичка червеноперка после се върнах в София спря да вали и се ядосах че съм се върнал запалих пак и отидох отново на шоколада към 16ч. и до 19:30 , 20:00ч. около 3кг каракуда.

Малко инфо за водоема: Предимно каракуда и шаран, един мъж в неделя аз като отидох пред мене заметна на рибка и искара около 2кг Щука. Това е... дано съм бил полезен. :D
Колега,би ли споделил какви са условията сега там(при шоколада),цени и т.н. Благодаря!
Didoo
новобранец
новобранец

Мнение от Didoo »

Ами честно казано смешна работа :) 2 лв. на въдица и рибата не се заплаща доколкото знам. Но ако ходиш, ходи сутрин рано .. после трудно се намира място. :D Хайде честит празник на всички ... 1 МАЙ, и ленинския съботник.

mario67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mario67 »

Вчера бях там,Петърч-шоколада,рибата масово хвърля хайвер и се бие в тръстиките,през деня хванах 5-6 каракуди до 17.30,тогава започна гол след гол,недаваше на плувката да се изправи.Лових с директен 6м,основно 0.12 и повод 0.10,по-късно смених 0.14 с 0.10 и най-накрая основно 0.16 и повод 0.12,плувка 1.5 гр и кука 13 на фронтия,после сложих 10 номер заради няколко испуснати риби.Сръв-торен и бял.Захранка Сезони-ягода с коноп и Промикс-специал.След като захраних с жито и царевица дойдоха по-големи риби.Плаща се по 2 лв на въдица и рибата на кило,но не запомних цени.Моите си плуват пак там,имат по-важна задача,а не да плуват в тигана.Утре пак съм там,но с бидон,ще им местя адресната регистрация.
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”