Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Една огромба молба
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Една огромба молба
Моля ви ако някъде на териториятана българия се проведе някакво състезание по риболов в което могат да участват всякакви рибари не само журналисти и представители на медии ! Напишете го тук достатъчно рано за да можем да се запишеме ! Бях си стегнал такъмите за да ида да се състезавам на МОРУН OPEN 2006 и добре че реших да погледан последните информации и разбрах че вис4ките тези пръчки в коридора ми мога да ги ползвам само ако съм журналист ! напрао умирам от яд идва ми да се разплача !
Моля ви ако някъде се организира такова състезание достъпно за всички желаещи напишете го своевременно да можем да участваме !
Моля ви ако някъде се организира такова състезание достъпно за всички желаещи напишете го своевременно да можем да участваме !
Наслука на всички колеги ! Със здраве !
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
-
- новобранец
- Обратна връзка:
ЕЙ човече пускай го час по скоро зашото такъмите ми са още стегнати преди 3 години ходих на едно импровизирано състезание но корумпирани съдии преебаха работа и от 1-място на 3-то ме пратиха ! Нямаш си на представа просто как ми се ходи ! Пускай час по скоро обявата
И да доста инфо да не те разпитваме къде кога входна такса и тн. ти си знаеш!
И да доста инфо да не те разпитваме къде кога входна такса и тн. ти си знаеш!
Re: Една огромба молба
Колега, не знам защо се оплакваш. Да не би като има мач по футбол за отборите от А група да ти е мъчно, че не можеш да участваш, макар че много ти се рита?Plat1ka написа:Моля ви ако някъде на териториятана българия се проведе някакво състезание по риболов в което могат да участват всякакви рибари не само журналисти и представители на медии ! Напишете го тук достатъчно рано за да можем да се запишеме ! Бях си стегнал такъмите за да ида да се състезавам на МОРУН OPEN 2006 и добре че реших да погледан последните информации и разбрах че вис4ките тези пръчки в коридора ми мога да ги ползвам само ако съм журналист ! напрао умирам от яд идва ми да се разплача !
Който иска, да си организира състезание. MORUN OPEN се провежда вече пета година и си е все за журналисти. На който не му харесва, знае какво е казал Любо Пенев, нали?

- man1966
- ще става разбирач
Колега, не знам защо се оплакваш. Да не би като има мач по футбол за отборите от А група да ти е мъчно, че не можеш да участваш, макар че много ти се рита?АлекоД написа:
Който иска, да си организира състезание. MORUN OPEN се провежда вече пета година и си е все за журналисти. На който не му харесва, знае какво е казал Любо Пенев, нали?

Еее тва със супата и тогава и сега си е доста грубичко

Я елате рибенца при батко...
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Plat1ka написа: Моля ви ако някъде се организира такова състезание достъпно за всички желаещи напишете го своевременно да можем да участваме !
http://forum.nariba.com/viewtopic3712.html

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- новобранец
- Обратна връзка:
AlekoD ne se oplakvam prosto pod4ertavam 4etoh po forumi systezaniq za jurnalisti systezaniq za diplomati ! Iskah prosto da kaja 4e i na ostanalite ribolovci im se hodi na systezaniq i te lovqt ne po zle riba ot jurnalistite i diplomatite! V nedelq sled systezanieto MORUN OPEN 2006 taka ili ina4e si bqh stegnal takymite i re6ih da otida da go vidq pone kade e toq qzovir i da hvana nekoq pastyrva ostanala !
E vidqh krainoto klasirane na 1-vo mqsto 7kg. emi ot tam si trygnahme s moi priqtel s 2 hubavi pastyrvi po 300 gr. 23 jarajudi oklei4eta 1 6tuka i koluminaciqta na izleda tolstolop 6.600 kg !
E vidqh krainoto klasirane na 1-vo mqsto 7kg. emi ot tam si trygnahme s moi priqtel s 2 hubavi pastyrvi po 300 gr. 23 jarajudi oklei4eta 1 6tuka i koluminaciqta na izleda tolstolop 6.600 kg !
-
- новобранец
- Обратна връзка:
АлекоД не се оплаквам просто подчертавам четох по форуми състезания за журналисти състезания за дипломати ! Исках просто да кажа че и на останалите риболовци им се ходи на състезания и те ловят не по зле риба от журналистите и дипломатите! В неделя след състезанието МОРУН OPEN 2006 така или иначе си бях стегнал такъмите и реших да отида да го видя поне къде е тоя язовир и да хвана некоя пъстърва останала !
Е видях крайното класиране на 1-во място 7кг. еми от там си тръгнахме с мой приятел с 2 хубави пастърви по 300 гр. 23 яраюди оклейчета 1 щука и колюминацията на изледа толстолоп 6.600 кг !
Е видях крайното класиране на 1-во място 7кг. еми от там си тръгнахме с мой приятел с 2 хубави пастърви по 300 гр. 23 яраюди оклейчета 1 щука и колюминацията на изледа толстолоп 6.600 кг !
Никой не се съмнява, че можеш да ловиш риба. Просто така се случи в деня на състезанието, че пъстървата не кълвеше.Plat1ka написа:АлекоД не се оплаквам просто подчертавам четох по форуми състезания за журналисти състезания за дипломати ! Исках просто да кажа че и на останалите риболовци им се ходи на състезания и те ловят не по зле риба от журналистите и дипломатите! В неделя след състезанието МОРУН OPEN 2006 така или иначе си бях стегнал такъмите и реших да отида да го видя поне къде е тоя язовир и да хвана некоя пъстърва останала !
И пак повтарям - искаш ли да участваш в състезание, организирай си, а не се вайкай, че не можеш да се присъединиш към някое, което е организирано за определен кръг хора.
Ето и още едно такова като за теб:Plat1ka написа:Моля ви ако някъде на териториятана българия се проведе някакво състезание по риболов в което могат да участват всякакви рибари не само журналисти и представители на медии ! Напишете го тук достатъчно рано за да можем да се запишеме ! Бях си стегнал такъмите за да ида да се състезавам на МОРУН OPEN 2006 и добре че реших да погледан последните информации и разбрах че вис4ките тези пръчки в коридора ми мога да ги ползвам само ако съм журналист ! напрао умирам от яд идва ми да се разплача !
http://forum.nariba.com/viewtopic3736.html