Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

ЗА БРАКОНИЕРИТЕ НЯМА ЗАБРАНА
Модератор: bobopeli
ЗА БРАКОНИЕРИТЕ НЯМА ЗАБРАНА
Не зная как да опиша наглите набези на мрежарите във КОЗЛОДУЙ .За тези няма ИАРА не им прави впечатление ,че ги виждат хората .По цял ден се чуват двигатели и се виждат лодки,а сега започна забраната ,поне за 2 месеца може да оставят рибата да си хвърли хаивера .Даже се говори ,че бият и със ток ,а то след такова мародерство и във такава голяма река няма да има риба.Това се отнася и за други градове и села по река Дунав.
-
- ще става разбирач
Re: ЗА БРАКОНИЕРИТЕ НЯМА ЗАБРАНА
тва се однася за цяла България колега та взимаш едно чифте и почваш 

Никой не може да ти отнеме мечтите
-
- ще става разбирач
лошо...
Ама забраната за Дунав по ли от рано почва? не е ли от 21 април(понеделник)

- koragroup
- новобранец
- Обратна връзка:
Даже от Фторник...мастЪра_ написа:лошо...
Те сега сигурно бръмчат щото си събират мрежите и винтерите

Съвет: носете си GSM-мите и звънкайте на 112 или полицията за сигнали. Там всичко се записва и реакцията е задължителна.
Ако ние не си помогнем, няма кой...
Бързите риби, изяждат бавните риби.
-
- ще става разбирач
Вчера от ИАРА гр. Перник конфискуваха четри мрежи на язовир Студена.Това е похвално ,но със забраната за любителски риболов се отвори една ниша за риболов с мрежи денонощно.
-
- новобранец
в графата горещи телефони има мобилни телефони на инспекторите на които може да звъните по всяко време. Аз лично съм подавал сигнали на тези телефони и на три пъти идват и конфискуват мрежи и пишат актове. Така че действайте, от нас зависи да намалим бройката на изродите. Инспекторите пристигат за около половин час, колкото по-добре опишете къде е точно бракониера, толкова по-бързо стават нещата. Веднъж видях мрежа във водата, но не видях бракониери наблизко. Извадих я мрежата от водата и я нарязах. До такава степен ми е писнало от бракониери, че вече не ми пука да вляза и в схватка с тях.
Малко съм се обаркал за Дунав забраната е от 21.04 до 5.06 .09г .Много се извинявам ако сам подвел някой.