Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за яз. Искър - Римския мост
Модератор: sapuna
- BV
- вече хвърля и на тежко
Инфо за яз. Искър - Римския мост
Колеги, решил съм утре да се пробвам на това място...
Тааа, срам-не срам - ще питам: Как да стигна точно до това място?
За ориентир, може да ме опътвате директно от Щъркела или Мечката. От там бих се оправил лесно
Предварително благодаря на всички колеги, които се отзоват
Тааа, срам-не срам - ще питам: Как да стигна точно до това място?

За ориентир, може да ме опътвате директно от Щъркела или Мечката. От там бих се оправил лесно

Предварително благодаря на всички колеги, които се отзоват

Re: Инфо за яз. Искър - Римския мост
Свиваш първата отбивка след щъркела по стръмното ще се ориентираш по колите те са още от пътя
Навалицата е голяма и колите са на разположение на айдуците-няма да си я виждаш ако не я свалиш долу 

Риболовци.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Точно така е.Ако ,я свалиш долу рискуваш да не излезеш после,и да я потрошиш в тази едра баластра.Виж ,с джип съм го правил ,няма ядове.lusienn написа:Навалицата е голяма и колите са на разположение на айдуците-няма да си я виждаш ако не я свалиш долу
Всичко може,но не всеки го можe.

Днес,като за последен ден преди забраната отидохме с един приятел на яз.Искър.Първо се отбихме на самото устие-абсолютен плиткаж и маловодие,имаше хора но който и да попитах ,всеки казваше,че е гола вода и риба нема.Имаше тук таме по некой хванал я каракуда я дребна платичка.За да отидеш до водата ,обаче газиш в меката земя,която по това време вече трябваше да е под вода...

Риболовът ,беше безмислен и се преместихме на "асфалта" преди филмовата къща.Там поне нямаше тая кал,а си беше сравнително твърд и сух пясък.Дълбочината,беше добра.Хора разположени по бреговата ивица.Наместихме се между други колеги ,разпънахме по една пружина и по един мач и дотам... Едно кълване да имаше поне.Крайно епизодично някой от множеството рибари вадеше дребна платика или каракуда и това беше.Поседяхме до към11:30 и си бихме камшика.

Риболовът ,беше безмислен и се преместихме на "асфалта" преди филмовата къща.Там поне нямаше тая кал,а си беше сравнително твърд и сух пясък.Дълбочината,беше добра.Хора разположени по бреговата ивица.Наместихме се между други колеги ,разпънахме по една пружина и по един мач и дотам... Едно кълване да имаше поне.Крайно епизодично някой от множеството рибари вадеше дребна платика или каракуда и това беше.Поседяхме до към11:30 и си бихме камшика.

- TRAP
- ще става разбирач
Гледам е доста на долу водата при Филмовата къща.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Приблизително 10-на метра от асфалта,а може би и повече... 

- TRAP
- ще става разбирач
Тогава значи е голям плиткаж и риболова на плувка е безсмислен.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.