Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

Валидност на билета
Модератор: sapuna
Валидност на билета
Да ми кажете с каква валидност е билета? От дата до дата ли е или за календарна година?
т.е. ако си взема на 15 Декември билет за 25 лева нали няма да ми изтече на 15 Януари?
Едва сега ми се очертава ходене на река, иначе ходя само на морски.
т.е. ако си взема на 15 Декември билет за 25 лева нали няма да ми изтече на 15 Януари?
Едва сега ми се очертава ходене на река, иначе ходя само на морски.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Валидност на билета
Ще ти изтече след 1 година на 15 Декеври. Аз пък искам да попитам:Билета ми е валиден до: 24.01.09 можели например на 10.01.09 Да си го презаверя ...?
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
може да си го завериш от която дата искаш
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Всъщност, не си го "презаверяваш" а си купуваш нов със валидност от деня на купуване и срок - какъвто си избереш! 

"Щастие за всички, щастие даром!"
- Димича
- ще става разбирач
Купуваш си нов,с валидност от когато искаш,и срок 6 или 12 календарни месеца(долу-горе-като винетките)(поне така беше,като си вземах моят ...)
Ракията не е за малки дЯца!!!! 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Трябвали да се носят нови снимки...?
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Ако само ще презаверяваш билет не трябват снимки,данните си ги има!eminem94 написа:Трябвали да се носят нови снимки...?
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Димича
- ще става разбирач
Ако ти е сканирана снимката в предишен билет,не е необходима нова(освен ако не са ти я сменили
).

Ракията не е за малки дЯца!!!! 

-
- вече хвърля и на тежко
Миналия месец проверяваха за билети на Струма,и ни предупредиха че вече ще важат за календарна година.Все пак поинтересувайте се при заверяването,за да няма грешки.
На самия билет си пише от кога до кога е валиден. 

За един ден на риба , Господ два дена дава !
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
значи-така са нещата:който има от миналата година си носи само 25лв-и стария билет.който си вади за прьв пьт си носи една снимка и ксерокопие от двете страни на лична карта(и 25 лв).билета важи за 364 дни-тоест от дата до дата,а не за календарна.вадиш си на 15.02.09-важи до 14.02.2010г.може да се вади от иара или от повечето големи и не толкова големи риболовни магазини.според магазина и населеното място се издава от 2 часа до няколко дена.заплаща се на място,а кьдето няма такава практика-по банков пьт,което ще ви коства от лев до три за превода.който иска може да си заплати и отделно 12лв мисля,че беше-не сьм сигурен,понеже не сьм се интересувал тази година,и да си извади допьлнителен билет кьм СЛРБ,което е пьлна глупост.
такива ми ти работи.наслука
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- новобранец
Здравей те,
Искам да Ви попитам, от къде и как става купуването на билет, за риболов?
Аз съм от София, къде трябва да отида и какви документи ми трябват за да си купя?
Благодаря Ви!
Искам да Ви попитам, от къде и как става купуването на билет, за риболов?
Аз съм от София, къде трябва да отида и какви документи ми трябват за да си купя?
Благодаря Ви!
-
- новобранец
А може ли примерно да отида утре да си купя билет, но така да го пуснат, че да ми важи от 15.06. тая годинаБат Мирче-5кила написа:значи-така са нещата:който има от миналата година си носи само 25лв-и стария билет.който си вади за прьв пьт си носи една снимка и ксерокопие от двете страни на лична карта(и 25 лв).билета важи за 364 дни-тоест от дата до дата,а не за календарна.вадиш си на 15.02.09-важи до 14.02.2010г.може да се вади от иара или от повечето големи и не толкова големи риболовни магазини.според магазина и населеното място се издава от 2 часа до няколко дена.заплаща се на място,а кьдето няма такава практика-по банков пьт,което ще ви коства от лев до три за превода.който иска може да си заплати и отделно 12лв мисля,че беше-не сьм сигурен,понеже не сьм се интересувал тази година,и да си извади допьлнителен билет кьм СЛРБ,което е пьлна глупост.

Благодаря Ви!
Може, но трябва да го кажеш при изваждането.
Но пък от друга страна - що не отидеш тогава!?
Но пък от друга страна - що не отидеш тогава!?
"Щастие за всички, щастие даром!"