ПОДА

Модератори: bobopeli, sapuna

Veronika

ПОДА

Мнение от Veronika »

И така, миналата неделя ходихме с мъжо на Пода и нищо. Минаха през язовира поне 50 човека и само един изкара шаран с размер на таранка около 200 грама сигурно. Водата ми се видя нещо съмнителна, освен това таксата е станала 10 лв. а рибата безплатна/щото я няма вече/. Имах наглоста да нахраня кучето пазач и да премина оградата която разделя язовира на 2 и незнам по какъв начин е направено, но шараните там така бяха сгъчкани че не можеха да се разминат. В тази част обаче не може да се лови.Който е ходил знае че даже не може да се минава. Май идеята им миналата година беше да зарибят рибарите че има риба, и тази година да ни държат с надежди само. Няма да ходя там вече. На всичко отгоре ме полазиха поне 5 кърлежа и цял ден само за такива се оглеждах после.
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

На есен се отдава затова прибраха рибата :wink:

И аз там имам 2 капота не се притеснявай :lol: !
За бракониерите само слънчаци :lol: !
irsh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от irsh »

Нали писахте, че сте уловили тази година там риба :shock: Един път капо и да се откажеш е просто несериозно :wink: Сигурно проблема трябва да се търси някъде другаде :roll: 8)
Veronika

Мнение от Veronika »

За мен или Калканчо говориш?
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Преди да макнат ценорасписа един човек (Явор се пище във форума) извади 3 шарана и 1 амур и то с много хубави размери но аз не съм вадил !
irsh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от irsh »

За теб Вероника, Калканчо само е гледал как ловят :smt102
Veronika

Мнение от Veronika »

Да, аз началото на Април учудващо хванах там, но сега ми прави впечатление че имя разлика. В неуспешни излети подробно май писах вчера как храних кучето там за да прескоча оградата и да видя къде са шараните. :lol: Нещо са направили там но още е загадка какво?
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Просто хранят там какво толкова при това там са тръстики и рибата си е там и неможеш да я мръднеш...друг номер е резачката...оня "работи" и както винаги класическото изпускане на язовира което е недоловимо за човешкото око но рибата го усеща ляга на дъното и спира да яде :roll:

Там ако пускаха да се лови щеше да е най-хубавия язовир ама НЕ за какво мислиш че са го направили да не може да се ходи там че и МРЕЖИ са сложили да не може да се минава ?? Ако рибата не беше там дали там щяха да си пускат мрежите...немисля :wink:

Доколкото мрежата...колкото пъти съм ходил толкова пъти сам я сабарял :lol:
Morski
новобранец
новобранец

Мнение от Morski »

Аз на баба си ли казвах че Пода вече не става. Жалки опити да ни зарибят с премахването на цената за килограм риба. Ей, осраха и това готино местенце "арендаторите". Алчни селски мърши.
Чума да тръшне бракониерите!
Veronika

Мнение от Veronika »

Наистина са алчни селски мърши. Говорили ли сте с жената на шефа? Една руса кукумявка дето винаги е там? Винаги е адски груба към хората, но я търпях по-това време когато на държавните язовири е забранено. Сега обаче вече няма да ходя там. Щом за един ден от 50 човека никой нищо не извади, значи нещо е станало. И та такса от 10 лв. Този път даже не ме питаха дали имам билет за да намалят таксата както беше преди който е с билет не плаща 5 а 3 лв. За да влезем с мъжа ми дадохме сега 20 лв. въпреки че обяснихме че сме само с 2 пръчки общо а те разрешават по 4 на човек. Охраната каза "Плаща се за човек, друг път като искате си носете повече пръчки"
irsh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от irsh »

Вероника, не искам да се чувстваш виновна за нищо. Прочетох и другата тема. Майтап да става Уйли :D :D :D
На този гьол винаги ще бъде така, докато не се почисти и докато не започнат да пускат да се лови от всички страни. И други трикове имат арендаторите, за някой от тях писах миналата година, но тогава всичко се прие на бъзик. Ако през седмицата има някакви удари, то събота и неделя това се случва много по-рядко. :wink:
Veronika

Мнение от Veronika »

Верно . Може би наистина хранят рибата срещу Събота и Неделя, заото като се сетя миналия път ходих във Вторник и хванах а сега в Неделя и никой не хвана.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”