Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Турнири, първенства - идеи, мнения, препоръки и...
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
Re: Турнири, първенства - идеи, мнения, препоръки и...
Търпение...сега разговарях с агент Дидо. След обиколка из асеновградско внесе известна светлина по въпроса.Някаква яснота.....
Вероятно ще сподели с всички и ще бъде пусната нарочна тема.
Едва ли ще мине съсLocal: Аз съм за 40-те извора, сутринта ще си подхраня от терасата

хаиде, 4е ниамам търпение да топна ваглер4ето
коце ще разузнаваме ли бе бате? 

Следващата надпревара по единодушно мнение на организационния щаб следва да е на 10 май неделя.
Съображенията са главно две - първо - необходима е малка почивка за анализ и тренировки
и второ предстой НС на Езерово.
Така първата възможна дата е посочената.
Съгласен съм, че е добре да оставим щеки и директни и следващия път да се лови с пръчка и макара.
Дискусионен въпрос е - дали да допуснем заедно с мач, боло и подобни и фидери
Давайте предложения за място, регламент и каквото считате за важно
Така нар. Щаб ще заседава и заедно ще избистрим идеята!
Съображенията са главно две - първо - необходима е малка почивка за анализ и тренировки

Така първата възможна дата е посочената.
Съгласен съм, че е добре да оставим щеки и директни и следващия път да се лови с пръчка и макара.
Дискусионен въпрос е - дали да допуснем заедно с мач, боло и подобни и фидери

Давайте предложения за място, регламент и каквото считате за важно

Така нар. Щаб ще заседава и заедно ще избистрим идеята!
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Предлагам да го решим на срещата на пловдивските рибари .... която е другата сряда,а ако не се съберем
предлагам да направим три основни сектора с подразделения :
1 - Мач
2 - Болонези
3 - Фидър
Като съревнованията ще са съответно между риболостващите на фидър от 1-во до 3-то място
Риболостващите на Мач от 1-во до 3-то място
и не на последно Риболостващите на Болонеза от 1-во до 3-то място
Тоест във всеки Сектор да има излъчване на победителите по даден вид риболов тъка надпреварата ще е по достойна и колегиална
Също тъка предлагам този път да го решим от по-ранко за да може да съберем примерно по 2 лв на човек за награден фонд във отделните сектори... струват ми се малко но все пак ще е супер да се издадът поне грамоти или нещо тъкова
П.П. леново не ми се вижда много голяма алтернатива поради големите си дълбочини и безброй многото закачки ...
предлагам да направим три основни сектора с подразделения :
1 - Мач
2 - Болонези
3 - Фидър
Като съревнованията ще са съответно между риболостващите на фидър от 1-во до 3-то място
Риболостващите на Мач от 1-во до 3-то място
и не на последно Риболостващите на Болонеза от 1-во до 3-то място
Тоест във всеки Сектор да има излъчване на победителите по даден вид риболов тъка надпреварата ще е по достойна и колегиална

Също тъка предлагам този път да го решим от по-ранко за да може да съберем примерно по 2 лв на човек за награден фонд във отделните сектори... струват ми се малко но все пак ще е супер да се издадът поне грамоти или нещо тъкова

П.П. леново не ми се вижда много голяма алтернатива поради големите си дълбочини и безброй многото закачки ...

Без риболов няма любов !
-
- новобранец
Ако за следващото състезание се съберем 30 или 30+ човека алтернативите не са много
Не е лошо обаче да го помислим и да го решим по рано,за да могат хората да се запишат и да си нагласят нещата да са свободни на съответната дата 

-
- новобранец
Ако се съберат толкова много желаещи има един вариант за водоем който ще даде възможнос да се съберат всички,а и като се има предвид начина на риболов мисля ,че ще предостави приятни емоции.Става въпрос за Конуш .Има прилични шарани и амури ,даже големи,каракудата е доста по едра от тази на Леново,единствения недостатък е такста от 15лв.Днес получих инфо за там ,каркудата дава добре чат пат се обажда по някои шаран ,но до тогава предполагам че ще се размърдал.Ако е хубаво времето в неделя мисля да съм там,та ще видя каква ще е хавата
Вярно е. Според мен трябва да имаме готовност за 30 или 30+! Активността всеки път е все по-голяма.DIDO sensas: Ако за следващото състезание се съберем 30 или 30+ човека алтернативите не са много Не е лошо обаче да го помислим и да го решим по рано,за да могат хората да се запишат и да си нагласят нещата да са свободни на съответната дата
До 10 май има достатъчно време, но ще е добре най-късно до първи май да сме обявили турнира.
Разумно е да въведем някаква символична сума за награди - левче, две от участник

Разбира се, подборът на условията трябва да осигури преди всичко финансова достъпност за участие - както в състезателната, така и в трапезната част на мероприятието. Елитарни и скъпи турнири има кой да прави!
Мислете и споделяйте...
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:

Последно промяна от butnik на Пон Май 18, 2009 8:06 pm, променено общо 1 път.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Покрай Асеновград водоемите са много.Освен изброените от Ицо,бих добавил и Брягово ,Езерово,Мечка и Сушица.Все големи и удобни за съзтезания язовири.Според мен ,колкото по-голям е водоема,толкова по добре и най-вече да има по-разнообразна и шарена риба.
TICA FAN
- Ivkou
- вече хвърля и на тежко
Аде бе риболовци , няма ли да мините и през Златоград , да заформим некое състезание , язовири има ... Язовир Златоград , яз.Мъглене , платения на Ягнево
или па некаде по-наблизе
, че от как бях 7ми клас не съм ходил на състезание ...

It's all about the game and how you play it !!!

Последно промяна от For на Нед Апр 26, 2009 8:38 am, променено общо 1 път.
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колеги имам едно предложение надявам се да ми прочетете мнението !!!
Искам да предложа да си направим тениски с щампа,но не мога да реша името но то е лесно искам просто да ви питам дали сте съгласни и колко човека са съгласни с мен и евентуално ако над 15 човека са съгласни да ги направим
И още нещо всеки да дава и предложение на надписа на фланелките !!!
Моля да прочетете мнението да не го пропускате мисля,че всеки от нас които притежава дадената тениска и като иде на даден водоем с нея ще с чувтсва горд че е член на този клуб
Чакам отговори !!!
П.П. Ако някой познава производители на захранки вносители на захранки такъми нека да пише на лс имам идея но не искам да се обсъжда на яве !
Искам да предложа да си направим тениски с щампа,но не мога да реша името но то е лесно искам просто да ви питам дали сте съгласни и колко човека са съгласни с мен и евентуално ако над 15 човека са съгласни да ги направим
И още нещо всеки да дава и предложение на надписа на фланелките !!!
Моля да прочетете мнението да не го пропускате мисля,че всеки от нас които притежава дадената тениска и като иде на даден водоем с нея ще с чувтсва горд че е член на този клуб

Чакам отговори !!!
П.П. Ако някой познава производители на захранки вносители на захранки такъми нека да пише на лс имам идея но не искам да се обсъжда на яве !

Без риболов няма любов !
- Local
- учете се от него
Решете коя ще е датата на състезанието, 1-ва награда ще бъде осигурена от м-н Акваспорт (или която подред искат организаторите да бъде връчена).For написа:По отношение на наградите - ако някои от многобройните уважавани вносители, производители, търговци и подобни на риболовни пособия, захранки, стръв и т. н. т. реши да подпомогне с наградки начинанията, ще сме благодарни и с удоволствие ще дадем гласност на щедростта
!

Клавиатура риба не лови!!!
Датата е 10 май. Сърдечна благодарност!Local:
Решете коя ще е датата на състезанието, 1-ва награда ще бъде осигурена от м-н Акваспорт