Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

На 17 април отивам На Жребчево!
Модератор: Кърцата
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
На 17 април отивам На Жребчево!
На 17 април отивам На Жребчево!Моля за съвет на кое място да застана с двама мои приятеля само за деня-ще търся основно платика,че събота и неделя ни чака
имам именник -малкия син 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
-
- вече хвърля и на тежко
Re: На 17 април отивам На Жребчево!
Колега в събота бях на устието ужасно много хора на Римския мост никакво место а основно рибата калве там.
На устието хванахме 4 каракуди и някои друг костур но общо взето беше много слабо
На устието хванахме 4 каракуди и някои друг костур но общо взето беше много слабо

КОИТО ХРАНИ ТОИ ША ХВАНИ
-
- научил се да хвърля
Аз лично бих пробвал на римския мост, като не е лошо да вземеш и някоя силикона за всеки случай 

Всеки се ражда човек , но не всеки остава такъв до края!!!
- carpsliven2
- сериозен играч
Рибите в момента участват в разни групировки .. и търсат плиткажи... мъжките се навъртат към устието и рибарите ги търсат усилено без знанието че женските са по големички ... виж некаде дали има църква около теб и неси забравяй фидера
(препоръки .. вземи си ести с мед) ше черпиш една триъгълна бутилка за информацията .. макар да беше малко кодирана .. за по голямо инфо използвай услугите на мобилните комуникации 

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Както винаги ПРИЯТЕЛcarpsliven2 написа:Рибите в момента участват в разни групировки .. и търсат плиткажи... мъжките се навъртат към устието и рибарите ги търсат усилено без знанието че женските са по големички ... виж некаде дали има църква около теб и неси забравяй фидера(препоръки .. вземи си ести с мед) ше черпиш една триъгълна бутилка за информацията .. макар да беше малко кодирана .. за по голямо инфо използвай услугите на мобилните комуникации

- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Един ЖОКЕР. Последната отбивка за плиткажа(тополата). Има малък остров в момента потопен.
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Бях под Боклука ,захранка ит.н. както требе но рибета нема и около 14ч. си бихме камшика .Инфото от Църквата и част от Римския мост също за неактивност на рибата.Много от Колегите го обясняват с военното учение което е било предните дни ,голямо гърмене било,важното, че релаксирах идеално след Габровската среща
На мястото където бяхме имаше група от Толбухин които от вторник до недела 2 бели,2 щуки и 1 костур и над 50км. тролинг 

аз не сам бил но един приятел точно на 17,18,и 19.04 09г.каза,че било мазало от лодки на тролинг около устието на с.Панечерево или паничирево(не сам бил на този язовир)резултат 10-на маломерки на влачене-2 изядени др.пуснати и едно сомле 8кл.+едно ГОВЕДО испуснато за 3 сек.размотаване на шпулата+късане на плетеняк о.20 от основния възела на шпулата.НАСЛУКА НА ВСИЧКИ!!!!Божидар написа:Бях под Боклука ,захранка ит.н. както требе но рибета нема и около 14ч. си бихме камшика .Инфото от Църквата и част от Римския мост също за неактивност на рибата.Много от Колегите го обясняват с военното учение което е било предните дни ,голямо гърмене било,важното, че релаксирах идеално след Габровската срещаНа мястото където бяхме имаше група от Толбухин които от вторник до недела 2 бели,2 щуки и 1 костур и над 50км. тролинг
От едната страна на въдицата винаги има РИБА-ама от коя ???????