Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
В събота ходих на николаевка на големия язовир бях там в 5:45 за мое учудване там беше пълно с народ които бяха нощували повечето хора бяха застанали от страната на горичката аз застанах от другата страна там имаше само една кола в последствие се напълни с народ и околу нас таксата на язовира е 10лв и 5 пръчки на човек но ако питате мене една пръчка на плуфка е достатъчна във водоема има само таранка и червеноперка и по някоя слъчева рибка калве само на бял червей и на дъно на пружина от 5 пръчки на царевица както ги хвърлих така ги извадих е леко нагризани от раци тук таме. От 2 плуфки за цял ден хванахме 3-4 кила таранка и червеноперка не видях никой да хване нещо друго този който събира таксата каза че предния ден искарали един шаран май до колкото разбрах 1,2кг да и да ви кажа имаше една компания на другия бряг които бяха нощували там вдигаха адски много шум изпонапиха се и върха беше като искараха една траба като тези по мачовете и започнаха да я надуват и да се мъчат да пеят някви чалги ко да ви кажа кошмар
това е от мен за николаевка късмет на всички и се надявам и други да пишат каде са били
това е от мен за николаевка късмет на всички и се надявам и други да пишат каде са били
Ми то на пазачите това им е редовният лаф, трябва да сте свикнали с негоpurko написа:този който събира таксата каза че предния ден искарали един шаран май до колкото разбрах 1,2кг

-
- вече хвърля и на тежко
В събота посетих яз.в Доброплодно.Намерих си място към стената на язовира ,защото при шавара просто нямаше къде да се стъпи.До 11.30 ч.НИЩО!!!
Преместих се на яз. до с.Одринци.Такса 5 лв.Една уловена бяла риба около 1 кг.и много таранка.На дъно също НИЩО.Сулката я улових на жива рибка на плувка ,таранките също на плувка на бял и торен червей.Това е от Одринци.
Преместих се на яз. до с.Одринци.Такса 5 лв.Една уловена бяла риба около 1 кг.и много таранка.На дъно също НИЩО.Сулката я улових на жива рибка на плувка ,таранките също на плувка на бял и торен червей.Това е от Одринци.
За Николаевка - в петьк наистина видях едно шаранче към 1.5-2 кг. Човека го беше хванал на чепаре сьс сладка замразена царевица.
Здравейте!
Поздравявам всички за успешния риболов през почивните дни!
Ако някой има информация и за други язовири, освен за Николаевка и Доброплодно, моля нека да пише!
Поздравявам всички за успешния риболов през почивните дни!
Ако някой има информация и за други язовири, освен за Николаевка и Доброплодно, моля нека да пише!
Здравейте колеги ,поздрави за успешния риболов,но много се изписа за язовир Буйново-ходихте,проверявахте, разбра се че ще работи в събота и неделя.Моля някой ако е ходил да сподели излета си.Какви са условията ,какви риби се ловяти на какъв монтаж.Благодаря предварително.
[quote="pmi"]Ако някой има информация и за други язовири, освен за Николаевка и Доброплодно, моля нека да пише!
Добре дошъл
Колета, защо не попрочетеш малко за да се ориентираш и ще видиш, че пише много неща
Добре дошъл

Колета, защо не попрочетеш малко за да се ориентираш и ще видиш, че пише много неща

-
- вече хвърля и на тежко
Някой има ли информация през забраната на яз.на Одринци дали ще бъде разрешен риболова?Аз бях там но пропуснах да попитам!Иначе официално разрешени за Варненска област са само яз.Николаевка/големият/и яз.Трастиково.
И на мене не ми мина през ума да питам в събота, но това е защото вече бях чел наредбата и не очаквах подобна опция за Одринци... Въпреки, че сега и каята тръгна и поне до средата-края на май ще има залагалки с нея
Макар, че аз предпочитам сладководния риболов де.... А и както пишеше в темата си колежката lina - може би е по-добре да оставим рибетата да си хвърлят хаивера на спокойствие.. 

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Други вариянти освен Николаевка и Доброплодно ?
Моля споделете нещо,че този уикенд требва да се чеше яко пустата краста......
Моля споделете нещо,че този уикенд требва да се чеше яко пустата краста......
На буната за кая 

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
-
- новобранец
някой да е чул нещто за венелин.Миналата година имам готини риби там
Здравейте! Тази седмица ходех до Одринци. На първия завой излиза таранка на дълбочкото и от части дребна червеноперка. По-добрата таранка е само долу. На щеката само дребосъчета. Като цяло добър улов. Бяхме и на дълбото на 2-рия завой - нямаше удар и това сутринта. След обяда нещо подгони рибките. Излизаха на фидера и нахапани малки червеноперки, но водата в гьола е малко и има голяма опастност да замината в трастиките воблерите.
5 лева на човек, забрана няма, искат билет, но на нас така и никой не мина да ни иска билет - само такса.
5 лева на човек, забрана няма, искат билет, но на нас така и никой не мина да ни иска билет - само такса.
Благодаря на SDI за информацията!
Ако някой има инфо и за други язовири/освен Николаевка и Доброплодно/ ще е от полза!

Ако някой има инфо и за други язовири/освен Николаевка и Доброплодно/ ще е от полза!
Колеги ходих на Засмяново на големия язовир. Нивото на язовира е паднало много, не че и преди имаше много вода в него ама тази година сигурно е 50см. целия. Та миналата година хващах хубави таранки там на пружина с качамак. Ама сега само баушки и то доста дребни. Някой имали инфо за развъдниците там край пътя
Нека ако някой е ходил да драсне два реда.Мерси