Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
purko
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от purko »

В събота ходих на николаевка на големия язовир бях там в 5:45 за мое учудване там беше пълно с народ които бяха нощували повечето хора бяха застанали от страната на горичката аз застанах от другата страна там имаше само една кола в последствие се напълни с народ и околу нас таксата на язовира е 10лв и 5 пръчки на човек но ако питате мене една пръчка на плуфка е достатъчна във водоема има само таранка и червеноперка и по някоя слъчева рибка калве само на бял червей и на дъно на пружина от 5 пръчки на царевица както ги хвърлих така ги извадих е леко нагризани от раци тук таме. От 2 плуфки за цял ден хванахме 3-4 кила таранка и червеноперка не видях никой да хване нещо друго този който събира таксата каза че предния ден искарали един шаран май до колкото разбрах 1,2кг да и да ви кажа имаше една компания на другия бряг които бяха нощували там вдигаха адски много шум изпонапиха се и върха беше като искараха една траба като тези по мачовете и започнаха да я надуват и да се мъчат да пеят някви чалги ко да ви кажа кошмар
това е от мен за николаевка късмет на всички и се надявам и други да пишат каде са били
irsh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от irsh »

purko написа:този който събира таксата каза че предния ден искарали един шаран май до колкото разбрах 1,2кг
Ми то на пазачите това им е редовният лаф, трябва да сте свикнали с него :idea: Не го питай кълвеше ли защото отговора е "да кълвеше ,ама оня ден"- кой е този ден не се знае 8)
cecobsl
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от cecobsl »

В събота посетих яз.в Доброплодно.Намерих си място към стената на язовира ,защото при шавара просто нямаше къде да се стъпи.До 11.30 ч.НИЩО!!!
Преместих се на яз. до с.Одринци.Такса 5 лв.Една уловена бяла риба около 1 кг.и много таранка.На дъно също НИЩО.Сулката я улових на жива рибка на плувка ,таранките също на плувка на бял и торен червей.Това е от Одринци.
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

За Николаевка - в петьк наистина видях едно шаранче към 1.5-2 кг. Човека го беше хванал на чепаре сьс сладка замразена царевица.
pmi
новобранец
новобранец

Мнение от pmi »

Здравейте!

Поздравявам всички за успешния риболов през почивните дни!
Ако някой има информация и за други язовири, освен за Николаевка и Доброплодно, моля нека да пише!
Todorin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Todorin »

Здравейте колеги ,поздрави за успешния риболов,но много се изписа за язовир Буйново-ходихте,проверявахте, разбра се че ще работи в събота и неделя.Моля някой ако е ходил да сподели излета си.Какви са условията ,какви риби се ловяти на какъв монтаж.Благодаря предварително.
irsh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от irsh »

[quote="pmi"]Ако някой има информация и за други язовири, освен за Николаевка и Доброплодно, моля нека да пише!
Добре дошъл :!:
Колета, защо не попрочетеш малко за да се ориентираш и ще видиш, че пише много неща :idea:
cecobsl
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от cecobsl »

Някой има ли информация през забраната на яз.на Одринци дали ще бъде разрешен риболова?Аз бях там но пропуснах да попитам!Иначе официално разрешени за Варненска област са само яз.Николаевка/големият/и яз.Трастиково.
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

И на мене не ми мина през ума да питам в събота, но това е защото вече бях чел наредбата и не очаквах подобна опция за Одринци... Въпреки, че сега и каята тръгна и поне до средата-края на май ще има залагалки с нея :) Макар, че аз предпочитам сладководния риболов де.... А и както пишеше в темата си колежката lina - може би е по-добре да оставим рибетата да си хвърлят хаивера на спокойствие.. :)
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
s_toshkov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от s_toshkov »

Други вариянти освен Николаевка и Доброплодно ?

Моля споделете нещо,че този уикенд требва да се чеше яко пустата краста......
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

На буната за кая ;)
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
DJUDJETO_81
новобранец
новобранец

Мнение от DJUDJETO_81 »

някой да е чул нещто за венелин.Миналата година имам готини риби там
SDI
новобранец
новобранец

Мнение от SDI »

Здравейте! Тази седмица ходех до Одринци. На първия завой излиза таранка на дълбочкото и от части дребна червеноперка. По-добрата таранка е само долу. На щеката само дребосъчета. Като цяло добър улов. Бяхме и на дълбото на 2-рия завой - нямаше удар и това сутринта. След обяда нещо подгони рибките. Излизаха на фидера и нахапани малки червеноперки, но водата в гьола е малко и има голяма опастност да замината в трастиките воблерите.
5 лева на човек, забрана няма, искат билет, но на нас така и никой не мина да ни иска билет - само такса.
pmi
новобранец
новобранец

Мнение от pmi »

Благодаря на SDI за информацията! :D
Ако някой има инфо и за други язовири/освен Николаевка и Доброплодно/ ще е от полза!
hunt-fish
новобранец
новобранец

Мнение от hunt-fish »

Колеги ходих на Засмяново на големия язовир. Нивото на язовира е паднало много, не че и преди имаше много вода в него ама тази година сигурно е 50см. целия. Та миналата година хващах хубави таранки там на пружина с качамак. Ама сега само баушки и то доста дребни. Някой имали инфо за развъдниците там край пътя :?: Нека ако някой е ходил да драсне два реда.Мерси :D
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”