Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз. "Бяла Рада" и яз. "Дъбравка"
Модератор: sapuna
яз. "Бяла Рада" и яз. "Дъбравка"
Здравейте,
някой колега от Видин може ли да даде инфо, какво е положението на тези два гйола? По празниците ще бъда във Видин и гледам тез са разрешени през забраната, та има ли смисъл да влача тоягите на там и какво евентуално излиза?
Ако някой има и информациа за платен водоем във Видинско, нека сподели.
Благодаря предварително.
някой колега от Видин може ли да даде инфо, какво е положението на тези два гйола? По празниците ще бъда във Видин и гледам тез са разрешени през забраната, та има ли смисъл да влача тоягите на там и какво евентуално излиза?
Ако някой има и информациа за платен водоем във Видинско, нека сподели.
Благодаря предварително.
-
- ще става разбирач
Re: яз. "Бяла Рада" и яз. "Дъбравка"
Бях на бяла Рада по празниците. Първи ден 20 дребни каракуди,и 30 слънчака колкото кутре. Само на леко лових. Втория ден на същото място за 1 час 2 по едри каракуди към 400гр и няколко дребосъка явно захранката от предния ден си беше свършила работата. Пробвай и на дънно и маше добра активност на по едри екземпляри.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
На Бяла Рада едрите екземпляри са много рядка слука.Миналата година е хванат сом към 4 кг на дребна каракуда.Тая година нищо не се чува.Иначе както казва колегата дребна таранка има.Обикновено я ловим за стръв за щука на "Чубана"където в момента е разрешено - канала от моста "добре дошли" до с.Сланабара.На Дъбравка не съм бил,но чух за таранка (по едра от Белорадската) и клен.Нищо не ти пречи ако ходиш на Бяла рада докато цъкаш таранки да метнеш и една на тапа.Иначе е останал някой и друг шаран...търси го на торен или блатен червей.
А на платено можеш да отидеш на Дреновец - шаран,толстолоб,дребосък.На Дражинци - толстолоб.Но дали забраната не важи и за тях,не мога да ти кажа.
Успех от мен!
Наслука и да се похвалиш.
А на платено можеш да отидеш на Дреновец - шаран,толстолоб,дребосък.На Дражинци - толстолоб.Но дали забраната не важи и за тях,не мога да ти кажа.
Успех от мен!
Наслука и да се похвалиш.

Вече ще пиша само на кирилица!
-
- научил се да хвърля
Здравейте пичове(колеги).Аз също бях по празниците към Видинско и ходих на Воднянският язовир.Хванахме много каракуди и моят братовчед хвана едно шаранче килограм и половина,но ние седяхме само до обяд,сега за празниците пак смятам да ходя,но този път за цял ден и със по сериозна подготовка.Плаща се само 6 лева и каквото си хванеш него плащаш,общо взето на язовира има всякаква риба.Успех колега сигурен съм,че ще останеш доволен.
Така по са вдява.

-
- ще става разбирач
Нали знаеш че в момента е в сила забраната на Полетковския язовир е разрешени да се лови само на стената а там дълбочината е доста голяма а рибата в момента държи плитчинте Собственика няма да ти каже нищо ако ловиш извън определената зона за риболов през забраната, НО ако дойдат от ЯРА си носиш последствиятаivon написа:....

Благодаря на всички за информацията 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
На Полетковския язовир е разрешен риболова навсякъде срещу 3 лева такса.Дори на Старопатица е сложена табела във водата "спортен риболов".Наслука!ULtRA^CsKa написа:Нали знаеш че в момента е в сила забраната на Полетковския язовир е разрешени да се лови само на стената а там дълбочината е доста голяма а рибата в момента държи плитчинте Собственика няма да ти каже нищо ако ловиш извън определената зона за риболов през забраната, НО ако дойдат от ЯРА си носиш последствиятаivon написа:....

Като гледам единия ден май ще скокна до Дреновец, на целия язовир ли е разрешен риболова, в смисъл целият ли е под аредна? Никога не съм ходил, извинявам се за тъпия въпрос.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Да на целия.6 лева такса.if_ написа:Като гледам единия ден май ще скокна до Дреновец, на целия язовир ли е разрешен риболова, в смисъл целият ли е под аредна? Никога не съм ходил, извинявам се за тъпия въпрос.

- TRAP
- ще става разбирач
Арендаторите на Дреновския дават ли да се лови по време на забраната 

Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Да ако някой може да даде иформация дали е разрешен през забраната нека сподели
Аз утре на път към Видин мисля да мина през Дреновец и ако има някой на язовира да попитам как стоят нещата (ако не е прекалено късно, зависи кога ще се измъкна от София). Ако имам пресно инфо, ще пиша.

- TRAP
- ще става разбирач
После дай информация 

Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Колеги, току що се прибрах във Видин, успях да мина през Дреновец. Информацията, която ми даде човека е - Може да се лови по целият язовир, такса 6 лева на човек. От ИАРА минават да проверяват билети. Нямам представа обаче дали могат да се заядат нещо, че е забранен сезон.
Мисля в неделя-понеделник да отида да проверя, к'во е дереджето.
Мисля в неделя-понеделник да отида да проверя, к'во е дереджето.
От ИАРА минават но не правят проблеми стига да си редовен.
Но рибита маи нешто се е збъркала заштото таранки колкото искаш, но шаран!!!!
Хотих 7 пъти през забраната 2ва от тях за по два дни, 1вият път хванах шаранче 1кг. и сом 3кг. и това си беше.
А за язовир дражинци ако има някой информация как е да сподели.
Но рибита маи нешто се е збъркала заштото таранки колкото искаш, но шаран!!!!
Хотих 7 пъти през забраната 2ва от тях за по два дни, 1вият път хванах шаранче 1кг. и сом 3кг. и това си беше.
А за язовир дражинци ако има някой информация как е да сподели.