Признат грях...половин грях...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Краси 7650
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Признат грях...половин грях...

Мнение от Краси 7650 »

georgi_sarafov написа:
batmilen написа:Идава един новозапален колега рибар и ме пита...Вярно ли, че попчето кълвяло сега най-много на кашкавал... :?:

И на луканка и на луканка му викам... :lol:

Качих на "черешата" човечеца... :lol: признавам... :lol:

Ако видите някой да лови попчета на луканка...това е човеко... :lol:
ПОПЧЕТО НАЙ-ДОБРЕ КЪЛВЕ НА ЕШЛЕНИ :P :P :P
:cry: ПОПЧЕТО СИ Е ВСЕЯДНО ..... ЗА ПАРАКАТИТЕ СЕ ТЪРСИ ЛИСИЦА - КАЗВАТ ЧЕ НИЩО ДРУГО НЕ Я ЯДЕ
А ЗА ПРЕШЛЕНЧЕТАТА - ДА СИ ИМАМЕ УВАЖЕНИЕТО ЕДИН КЪМ ДРУГ -
НЕ МИСЛИШ ЛИ ,ЧЕ СТИГАШ ДО НЯКАКВА КРАЙНОСТ
Красимир от Балчик
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

И все пак,простете невежеството ми,ама какво са "ЕШЛЕНИТЕ"?
Стават ли за мезе?
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Незнам какви сте ги вършили и защо,но сте направили рибата луда стези мезета :lol: :lol: :lol: да се чуди хайвана на какво да взима :wink: :wink: :wink: Аз пък,преди години тръгнах да слизам по една пътека която е под бившата хижа и паркинга на Антона.Всички се опулиха когато им заявих че отивам да захранвам със кремвирши :shock: :shock: :shock: На другия ден,за моя и тяхна най-голяма изненада,извадих две щуки 12 и 7 кг,на едно и също място и в растояние на 5-10 мин.Оставям на вас да си представите как след като ги извадих и едно дете изтича горе/това стана на сутринта/и ме издаде какво съм направил,всички се втурнаха надолу през глава и на кълбета да хвърлят на кремвирш.Само дето внучката не изчака да и обясня че несъм ги хванал на кремвирш а на симеонче/щипок или там както му викате/.Но какво да се прави,постоянно си правим гаргара със колеги и в това няма нищо лошо,ако не броим че надругия ден падна страшно хранене със тези кремвирши а от там и ловене,но Ядец,никой - нищо,освен въпросните щуки на щипок и няколко хванати от колегите костури :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Аз съвсем сериозно като си ходя лятото по Асеновград , имаме вила на с. Бачково , там от прословутите Джамура и Водопада ресторантите постоянно се изхвърлят някакви хранителни остатъци, та мряната на по големите вирове си я хващам на парченца пържен картоф , хляб и кашкавал, когато ме мързи да обикалям да събирам разни ми ти твари като ручейници, мамарци и пясъчници.
А кренвирша не го подценявайте за изгладнелите кефали... :wink:
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

На Славянка преди няколко години хващах на шунка от сандвича ми.Хващаше се даже и меджит.
imitev72 написа:май няма какво да напишеш и копираш а ?
:o :o :o :o :o Е немож се сдържа...ВЕЛИКИЯ Риб-Гъб :lol: :lol: :lol: :lol:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

преди години седиме в едно заведение на наш познат и му викам-а,бе георгиев,бе разбрах,че вчера мноо убави ЕШЛЕНИ сте имали,я дай една порция..чакай вика да проверя... :lol: след малко минава и се прави на разсеян..георгиееев,кво стана с ешлените бе?и той накрая не издьржа и кресна-БЕ КВИ СА ТИЯ ЕШЛЕНИ..та в случая интересното е,че се правеше не,че не знае,ама може случайно вчера верно да са СЕРВИРАЛИ ешлени :lol: :lol: сьщо както и сирене на прьчка,,пьржола с МУСТАЦИ,вожа,восми,хас мо кар,на буци,чорейбе,кляс,юрда и пр.. :lol: :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Re:

Мнение от sapuna »

snegk написа:Преди два дена ходих след работа на Несебър,умрял од глад с едно пърче хляб и филе елена.Докато си хапвах сложих от филето,и рзултата 2 попченца.Те са канибали хапват всичко местно.:
Староооооооооооооо!
Вече на мода са кренвиршите! :lol:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
lambo3
новобранец
новобранец

Мнение от lambo3 »

Староооооооооооооо!
Вече на мода са кренвиршите!

Аааа и на Люсички кълве ...
valentin_l_ivanov

Мнение от valentin_l_ivanov »

batmilen написа:..kачих на "черешата" човечеца...
Значи, аз не съм се шегувал така с никой, но съм се натъквал на друго поне за два случая имам спомен. Та, на риболов съм правил услуга пак на такива "нови" колеги - стръв съм давал, кукички, връзвал съм кукичките, олово и др. Но веднъж такъв "колега, който разпознах, защото съм си малко физиономист, ми отказа няколко сачмички олово, щото моите просто останаха в една друга чанта. "Ми, ...нямам"-вика, и - това е. А при идването си, след мене, си направи директния и аз имах възможността да видя, че има такъв набор, в кутийка, сачми. Както и да е, казх му аз, че ме лъже, че съм видял, че има и му припомних случая, когато нямаше от малките черни 14 номер за мрянка, пък аз му бях дал..Оня ме зяпна, мига, мига, и каза едно:"Може и така да е било.." , и-нищо! И то възрастен човек, за когото тогава ми стана жал, че ние ги "скъсвахме" на "зеленка" на р.Струма, при с.Мурсалево, 13 км преди Благоевград.., а той тогава само ни глеееедаше, сменяше куки, ама.. с големите ченгели не ставаше. Та, ето какви хора има! "Храни куче - да те лае!", и неговата беше нещо подобно. Ама много ме доядя за това отношение. Да не приказваме, че някой като го попиташ на какво лови, се обръща и се върти на другата страна, да не видиш нищо!
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Като хлапе ходех по вирове около Велинград и веднъж видях да се носи по течението мряна наполовин умряла.Хванах я,но се зададе втора,трета,после не ги броих и напълних кошчето.Около вирчето имаше много дребосък с корема нагоре,помислих че е отровен,но нагоре по реката се виждаха рибета живи и здрави.Срещнах овчар и му казах за вирчето,а той отвърна,че чул гръм откъм реката и се досетих каква е работата.На въдица хванах 2 американчета и по обед се прибрахСъседите видяха улова ми и очичките им станаха на половин лице,премълчах за бомбата.Презглава комшиите се юрнаха към реката,а аэ се затъркалях от смях по пода.Дядо ми научи за случката,вечерта в кръчмата не можах да видя как се е забавлявал с рибарите,но на другия ден отнесох бая ругатни от тях.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”