Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Всичко за НС-5 нека тука
Модератор: sapuna
Re: Всичко за НС-5 нека тука
......... 

Последно промяна от Nedeltcho Delev на Пет Апр 17, 2009 5:28 pm, променено общо 1 път.
Гогата ако наистина няма да дойде,ще ни липсва много.Пък и аз съм сигурен,че можем да направим нещо по-въпроса.Сговорна дружина сме.Все нещо може да се измисли.Виждам,че г-н Делев е поел някаква инициатива и аз я подкрепям изцяло 

TICA FAN
Аааааааа, не! Не искам подобни неща да се коментират въобще! Даже не е и тук мястото за този коментар и ми е неудобно да отговарям. Значи, гориво за пътя имам (дори и многократно повече) - не е там проблема. Ядене и пиене имаме у дома много повече от колкото могат да си представят някои колеги! Проблема е, че след това от никъде не се виждат каквито и да било приходи, и всичко което имаме в запас ще се изпари незабелязано и ще остана с пръст в г*з! А не искам да се стига до такава ситуация! Не си правете труда да правите каквито и да било действия по мой адрес! Никой не е длъжен да се съобразява с факта, че ще има един по-малко на срещата! Ми то ако е така, дайте, съберете за всички, дето са в задънена улица в момента - не може така! Всеки се разпростира според чергата си! Не искам повече коментари по въпроса! 

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Гога аз мога да помогна за бензина.
Тъкмо ми изгубиха една фактура от фирмата и сме се разбрали със секретарката да си напълня един резервоар за тяхна сметка .
Изпращам ти данните на Л.С.
Ако решиш да дойдеш пълни резервоара догоре и после ми дай само фактурата.
Аз така и така си зареждам колата за тяхна сметка.Па и ще сложа малко газ.
Тъкмо ми изгубиха една фактура от фирмата и сме се разбрали със секретарката да си напълня един резервоар за тяхна сметка .
Изпращам ти данните на Л.С.
Ако решиш да дойдеш пълни резервоара догоре и после ми дай само фактурата.
Аз така и така си зареждам колата за тяхна сметка.Па и ще сложа малко газ.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- и господ не е толокова добър
Помислете дали да не приместим лагера по към устието,предполагам Любака ще разреши
Тополите ще пречат на риболова. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
Има такава вероятност и аз това го мислех ако не падне нивото.snegk написа:Помислете дали да не приместим лагера по към устието,предполагам Любака ще разрешиТополите ще пречат на риболова.

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
snegk написа:Помислете дали да не приместим лагера по към устието,предполагам Любака ще разрешиТополите ще пречат на риболова.
Ще ловим с по една кука, не бяха толкова на гъсто тополите доколкото си спомням. Но разбира се ако има друга алтернатива ще е по добре. Ей тъи е като не ми остана време от риболов миналият път да се разходя напред назад не съм на ясно с другите места по водоема.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Нагърбвам се да сменя гарнитурата на Джогана! 

- krokibg
- учете се от него
Сапунче,Джугана отпътува още миналата година септември ли беше, и му остана само фургона
Нищо,аз помня че обеща да го правиш,ама вече няма нужда,тамън ще остане повече време за пйенйе

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- и господ не е толокова добър
Има прекрасна поляна,но не знам докъде е залята и дали времето няма да е дъждовно.nasco2 написа:snegk написа:Помислете дали да не приместим лагера по към устието,предполагам Любака ще разрешиТополите ще пречат на риболова.
Ще ловим с по една кука, не бяха толкова на гъсто тополите доколкото си спомням. Но разбира се ако има друга алтернатива ще е по добре. Ей тъи е като не ми остана време от риболов миналият път да се разходя напред назад не съм на ясно с другите места по водоема.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Идеално време за пукница!Таман няма да е горещо 

- Николай Неделков
- учете се от него
ИДЕАЛНО 4-5 няма да вали.
на 2-ри и 3-ти му мислете
Чапи , ако не е верно инфото...
на 2-ри и 3-ти му мислете

Чапи , ако не е верно инфото...

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- ivan_berov
- новобранец
Колеги изкам да посетя НС-5 тъй като не съм ходил ме интересува в дъждовно време дали е проходимо за каравана, предварително благодаря.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Мисля,че Да.ivan_berov написа:Колеги изкам да посетя НС-5 тъй като не съм ходил ме интересува в дъждовно време дали е проходимо за каравана, предварително благодаря.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Категорично даivan_berov написа:Колеги изкам да посетя НС-5 тъй като не съм ходил ме интересува в дъждовно време дали е проходимо за каравана, предварително благодаря.

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.