Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

ВАЖНО ЗА НС-5!!!
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: ВАЖНО ЗА НС-5!!!
Значи ще има наплив от регистриращи се във форума за да бъдат от нашите момчета
,не е моя работа но на бат' Любо ще му е трудно предполагам и ако има нужда от помощ съм готов да помогна 
По план в петък след работа тръгвам!

По план в петък след работа тръгвам!
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
-
- сериозен играч
valmet написа:Значи ще има наплив от регистриращи се във форума за да бъдат от нашите момчета
Що не се направи един списък предварително,кой ще присъства и кой евентуално ще присъства,така хората на Любо няма да се бъркат.
Любо ще го принтира и ще го раздаде на хората си,така няма да има объркване и гратисчии,

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
-
- и господ не е толокова добър
Неможе със списък,защото има колеги които незнаят до последния момент дали ще идват или не 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- сериозен играч
lovo-бай СТОЯН написа:Що не се направи един списък предварително,кой ще присъства и кой евентуално ще присъства
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
-
- новобранец
Ще има много нови регистрации в форума да пресъстват хора БЕЗ да плащат определената такса която е по регламент от собствеика бат Любо.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Що си блъскате главите бе!Просто правете,каквото ви е казал Любака!
Ванкооооооо,трий всичко,оставяй само твоето мнение и КЛЮЧ!
Ванкооооооо,трий всичко,оставяй само твоето мнение и КЛЮЧ!

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
То от инциденти застраховка нема!
Що се отнася за "нашите и чуждите"-такова понятие няма.Всички коректни риболовци са мои колеги,а не само хората от форума.
Има обаче един важен елемент-ние сме ГОСТИ на този водоем и трябва да се съобразяваме с условията на домакина.
Щото арендатор да посреща съфорумците на две последователни национални срещи и безброй по малки-тудно се намира !!!
Що се отнася за "нашите и чуждите"-такова понятие няма.Всички коректни риболовци са мои колеги,а не само хората от форума.
Има обаче един важен елемент-ние сме ГОСТИ на този водоем и трябва да се съобразяваме с условията на домакина.
Щото арендатор да посреща съфорумците на две последователни национални срещи и безброй по малки-тудно се намира !!!
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- krokibg
- учете се от него
На бас се хващам че такива ще има,но ще са малко
Аз съм дърта маймуна и ще направя каквото трябва за да се намали броя на гратисчийте до минимум.Всеки нов ник който не познавам /а аз знам никовете на 99% от колегите/ще има БААН на място !!! Хубаво е ,новите които сега ще се регистрират,да си намерят някой който да ги води,нещо като водач и гарант че човека е свой.Старите и не толкова старите никове ги знам
Нали разбирате че тези които ще дойдат да минат на аванта,ще са от нашия район.Никой няма да тръгне от Варна за да си спести 10 лв.Ако дойдат те ще са организирани почти всички колеги които са от по-далечните градове.Абе,не ме мислете.Проблема си е мой
П.П Благодаря Ви за разбирането !!!

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- разбира нещата
Тебе бате ще те познаят навсякъде и всичкиМене дали ша ма познаят арменците

Тц! Те момчетата миналия път се почерпен те гледаха, как ловиш зайци с Ивака по нощите, а ся кат пристигнеш трезвен няма да приличаш на себе сиМитев написа:Мене дали ша ма познаят арменците![]()

Не че нема да те вкараме набързо в образ де. Ша помагаме активно!
А наздраве.
П.П. Сори за спама ма са не сдържах.
Иначе пичове, нека послушаме Любо и найстина да се обаждаме на стената. Не вярвам да е проблем за някой, то пътя първо през стената минава, само требе да спрете
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- krokibg
- учете се от него
Единия ми телефон го спряха потеже беше на Софийска фирма и сега ще напиша актуалните за да ги имате и ако има проблем с пътя или нещо друго свързано с пристигането,просто звънете за да помагам.Дано всички да се доберете до мен без проблеми с колите,но ако има нещо ето на тези номера се обаждайте . 0894363438 и 0884938496 по всяко време на денонощието

- ivan_yo
- разбира нещата
Еееей пък вие за къв го имате ЛЮБО бре? Ми той е от стара коза ЯРЕ ееей!Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:На бас се хващам че такива ще има,но ще са малкоАз съм дърта маймуна и ще направя каквото трябва за да се намали броя на гратисчийте до минимум.Всеки нов ник който не познавам /а аз знам никовете на 99% от колегите/ще има БААН на място !!! Хубаво е ,новите които сега ще се регистрират,да си намерят някой който да ги води,нещо като водач и гарант че човека е свой.Старите и не толкова старите никове ги знам
![]()
![]()
Нали разбирате че тези които ще дойдат да минат на аванта,ще са от нашия район.Никой няма да тръгне от Варна за да си спести 10 лв.Ако дойдат те ще са организирани почти всички колеги които са от по-далечните градове.Абе,не ме мислете.Проблема си е мой
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Утре по обяд най - късно след обяд се записвам на стената с една ракия и с жената.
- krokibg
- учете се от него
Наско, има и римаnasco2 написа:" се записвам на стената с една ракия и с жената"

-
- вече хвърля и на тежко
Ние с дъщеря ми бяхме мераклии да дойдем на поредната среща да се запознаем и погледаме как ловят майсторите , ама по извинителни причини /дребната има рожден ден с всички произтичащи от това последствия
/ точно тази ще я пропуснем .
Наздраве предварително на всички , времето и силата да са с вас !

Наздраве предварително на всички , времето и силата да са с вас !