Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Някой ползвал ли е тази въдица
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Някой ползвал ли е тази въдица
http://www.aquasport-n.com/index.php?p= ... ubgroup=54
Мисля да си я взема ,но някое друго мнение няма да бъде излишно.
Мисля да си я взема ,но някое друго мнение няма да бъде излишно.
- kaminero65
- научил се да хвърля
Re: Някой ползвал ли е тази въдица
Колега истинската мачова пръчка е триколенна.Всичко друго е илюзия и компромис
Team Milo - feel the difference
-
- фен клуб-скобар
Аз имам мач на Фокус,обаче е триколенен.
Доволен съм от него.
Доволен съм от него.

Focus - Carp Match-много добър избор.Имам го и съм много доволен от него-лек и удобен.
-
- новобранец
Аз от 1 година ползвам NEBULA MATCH FOCUS ,но тази онзи ден я гледах в магазина и много ме грабна .Оше малко ще се почудя и май ще я взема
Аз също го имах за лек, не е от най-леките, но е сравнително стегната и определено много стабилна пръчка( и е доста по-евтин от тоя).А тези така наречени телемачове, за мене са си едни телескопи с повече водачиFocus - Carp Match-много добър избор.Имам го и съм много доволен от него-лек и удобен.

Аз съм ловил точно с такъв телемач Фокус Компетишън, бих казал много стегната въдица с хубав строй, и доста здрава. Разбира се по-добрия вариант си е пръчка 3части, но понякога и телескопите влизат в употреба понеже са малко по-практични. Единственото което не ми хареса на този телемач е че вместо 4.50 дължина такава каквато трябва да бъде и пише , след като го премерих беше 4.20м. Дори след доста риболова и разгъвания си остана почти същата дължина.Ясно е че почти всички телескопични въдици са по-къси отколкото пише, но не е зле като се купи да се прецени поне донякъде дали си отговаря дължината. Но иначе е добра въдица.
Последно промяна от leonardo на Вто Апр 28, 2009 10:58 pm, променено общо 1 път.
Желанията съм ги измислил, кога ли ще хвана златната рибка.....
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Аз съм с мач на колмик, нямам оплаквания....само дето е теле мач.... Сега си мисля за нов мач.... Не прави моята грешка!
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
-
- разбира нещата
Държал съм такъв телемач и ми се стори доста лекичак и здрав,но немога да съм сигурен тъй като не съм ловил.
П.П. Лично на мен в повечето случеи телемачовете ми вършат по-голяма работа тъй като нямам кола и обикновенно ходя за риба с колело или скутер.
П.П. Лично на мен в повечето случеи телемачовете ми вършат по-голяма работа тъй като нямам кола и обикновенно ходя за риба с колело или скутер.