Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафридът се показа
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Сафридът се показа
Обърни сопатаЗначи лошо го търся.![]()
![]()
![]()
![]()

- sarfa
- научил се да хвърля
Здравеите и от мен;Днес отново бях за риба на плоската скала много слабо около 1кг. След това отидох на ;Германката; беше ;ранаир; около 20-ина лодки а на брега 50-60 колеги, след което се прибрах.Явно вкусния деликатес се качва нагоре кьм колегите от Варна.

Колега, оправи малко пунктуацията.

Колега, оправи малко пунктуацията.
Няма нищо по - хубаво от лошото време!
-
- научил се да хвърля
На Морска гара се вади по някоя друга броика качествен сафрид 

- MANYAKA
- кандидат преподавател
Здравейте колеги.
Смятам утре да се завъртя около Поморие,но незнам къде точно да пробвам за сафрид?
Може ли някой да ме насочи?
Благодаря.
Смятам утре да се завъртя около Поморие,но незнам къде точно да пробвам за сафрид?
Благодаря.
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
като заговорихме за много колеги си направих труда да щракна 2-3 снимки само информативно 
тва е Коракя към 9.30 часа.колите които не успях да снимам там са поне още толкова.а хората сами си смятайте като на кола се падат по минимум 2 маймуни

а тва ми е улова от 6.30 до 9.30 дори не е задънена кофата.днес не ми беше ден но то и рибата беше малко там поне по това време.за тия риби имам 5 чепарета жертви бах мааму

иначе красота..

на третата снимка се опитах да хвана един делфин дето обикаляше този човек с гуменката ама незнам дали се вижда добре
от Коракя събрахме багажа и газ към Германката там беше още по-голяма лудница.не направих много снимки на народа ,защото бях зает да псувам наум
ето няколко..

между другото днес за пръв път видях и по-точно станах потърпевш на напречно хвърляне
едно момче в старанието си да хвърли от една далечна скала до уж по добро място без много много да му мисли заметна напречно на 4 човека и стана маааазано.и тук 5-6 чепарета жертви и още 30-40 риби в кофата и си тръгнахме.общо взето куцузлийски ден а за пръв път тоя сезон ставам в 4.00 за риба.иначе на Германката си даваше доколкото видях 

тва е Коракя към 9.30 часа.колите които не успях да снимам там са поне още толкова.а хората сами си смятайте като на кола се падат по минимум 2 маймуни

а тва ми е улова от 6.30 до 9.30 дори не е задънена кофата.днес не ми беше ден но то и рибата беше малко там поне по това време.за тия риби имам 5 чепарета жертви бах мааму

иначе красота..

на третата снимка се опитах да хвана един делфин дето обикаляше този човек с гуменката ама незнам дали се вижда добре
от Коракя събрахме багажа и газ към Германката там беше още по-голяма лудница.не направих много снимки на народа ,защото бях зает да псувам наум

между другото днес за пръв път видях и по-точно станах потърпевш на напречно хвърляне

Качествени чепарета Borkata

Здравейте,днес тръгване 10.30 трима мъже и една асистентка мнооого наточени заредени с около 30 бр.чепарета и към 2 кила олово,целта е Германката
хубаво време,почнахме ги ама по едно време се умориха героите
асистентката събира улова
рибка горе-долу добре
Абе направихме си кефа пак .
пп.отново голям разход на такъми но ко да праиш
Успех на всички и 

пп.отново голям разход на такъми но ко да праиш

Между другото това място /Германката Созопол/освен че го застроиха зверски и достъпа става все по-труден ,много колеги си остават отпадъците и гледката е покъртителна на фона на красивите скали.Аз днес носих чували и направихме една оборка на бързо, отне ни 5 минутки.
Нека да не засираме малкото останали места за риболов
Нека да не засираме малкото останали места за риболов

-
- научил се да хвърля
Колега, може да пробваш зад кея на камъните или на жезълаMANYAKA написа:Здравейте колеги.
Благодаря.
- valiooooo
- ще става разбирач
Сори за Бургас,сафрида вече е във Варнааааааа

"Когато говорите,думите ви трябва да бъдат по-полезни от мълчанието" -- Фулър
-
- ще става разбирач
valiooooo написа:Сори за Бургас,сафрида вече е във Варнааааааа
Чакай малко де,тепърва влиза в залива

Последно промяна от onzinasi на Нед Май 03, 2009 9:41 pm, променено общо 1 път.

-
- разбира нещата
Няма фаида-на пристанището от17:00 до21:00-0сафридаvanio78 написа:Колега, може да пробваш зад кея на камъните или на жезълаMANYAKA написа:Здравейте колеги.
Благодаря.

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
зад кея камъните ги забрави от няколко дни сме редовни там,дава изключително рядко (да не кажа хич) по 5,6 сафридчета.Резултата от днес от 17:00 до 20:30 бяхме 4 човека резултата беше 9 бройки общоvanio78 написа:Колега, може да пробваш зад кея на камъните или на жезълаMANYAKA написа:Здравейте колеги.
Благодаря.
- valiooooo
- ще става разбирач
Преди 1 час се прибрах от 19 до 21 часа около 2кг на човекonzinasi написа:valiooooo написа:Сори за Бургас,сафрида вече е във Варнааааааа
Чакай малко де,тепъва влиза в залива![]()
![]()

"Когато говорите,думите ви трябва да бъдат по-полезни от мълчанието" -- Фулър
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Е поне кажи от къде се прибра,
ба си,карък ли съм,сонара ли повреден нещо.
ба си,карък ли съм,сонара ли повреден нещо.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- MANYAKA
- кандидат преподавател
Благодаря за информацията.Ще отида и ще пробвам.Аз не съм толкова за рибата,а за удоволствието от риболова и приятната почивка.