За костура, и още нещо...

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Заключено
vlado-fidera
фен клуб-скобар

За костура, и още нещо...

Мнение от vlado-fidera »

Така. Излета е от 26.04- Неделя. Но първо малко предистория. Два дена по-рано реших за малко да похвърлям на блесна. Хвърлям аз и гледам в кутията тВистери ли бяха как се казваха( за пръв път си взимам такова нещо!) Мятам аз и от първите хвърляния- хоп, едно добро костурче 20 см, сефте на въдицата :) . И радостен след краткия риболов се прибирам като се готвя за реванш.
Изображение
И ето сега сме 26-ти. НАвън облачно, аз се чудя! Абе айде и без това няма какво да правя, ако завали ми е наблизо гъола. Отивам и мятам- късам късметлийския туистер и слагам друг. Мятам пак- ИИи ето тука кво стана!!! ХОП клъвна-засичам- това добре де ама пръчката напира към водата. Аванс свири, а на мен ми нахлуват хиляди мисли в главата- ейй тва влакно нема издържи, ми макарата-милата тя, леле ми пръта- тънък в долната си част като цигара! като видях рибата ми причерня, но отблясъка от корема и отвори моите очи :smt107 Забекязвам костурче- то дърпа аз опускам после аз дърпам, то издъхва. Добре де ама ръката ми е малка, как да го хвана. ОФф че съм тъп- ще му бръкна в устата си казвам-добре де ама то уста като уста не е-добре, че не ми отхапа пръста. А рибата пое към дълбините( ее...опита се). Айде пак прекарах я, приклещих я към брега..и я хванах здраво като дете близалка, и я метнах на тревата( рибата де). Охх, изпуснах напрежението вече. Изваждам си го...фотоапарата и:
Изображение
44 см приблизително
Изображение
Айде със здраве да си плува. После пак имах кълване, по моя преценка 30 см костур. Оп у клоните обаче след малко скъса- обаче много красиво късане! и така, май това беше- малко ми се губят моменти! Имам и клипче по-късно ще кача-може би!! НАслука колеги и повече такива рибки. Айде

П.П. http://vbox7.com/play:1bc4021c

ТЕМАТА МОДЕРИРАНА!
Умолявам всички колеги да проверяват кои водоеми са разрешени през периода на забраната!
Последно промяна от vlado-fidera на Нед Май 03, 2009 8:54 pm, променено общо 1 път.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D:D
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: За костура, и още нещо...

Мнение от Павел Иванов »

Опсссссссссс , мамини сладки ! Като ваш любим мордератор въ съветвам да превключите на друга предавка та да се не чудите дали сте писали в темата или просто така ви се струва ! Хубава риба на мега декласиран гьол ! Момчето не е знаело че е забранен в момента в което не е прав щото незнанието не е оправдание ама другият път ще си знае и тъй ! Та както казах - по-поуеко !!!
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Заключено

Обратно към “Спинингов риболов”