Да се похваля

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Veronika

Мнение от Veronika »

:smt058
От вашата уста в божиите уши както се казва. Мерси за пожеланията.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

бе кво толкова се стрескате като пишело Малайзия?хората отдавна си изнесоха производството в третия свят,че им е по евтина работната рька...затова и цените са дабьл по ниски-аз например имам рьоби дето пише джапан-набутах се навремето сума ти пари,ама толкова ми е ценно и невероятно,че май не ходя с него за риба...пазя си го да го показвам :lol: :lol: да не говорим,че сьм виждал тел Панасоник дето пише...Мексико :lol: :lol: бе те АВТОМОБИЛИ почнаха да правят в румьния и чехия и турция(разбирай ситроен и форд)....аз например си взех макара с фишинг драг за ...20лв-ама не ме питайте за фирмата,че не сьм в момента в нас :lol: само плетеното влакно дето го намотах е по скьпо от нея..това дето казва колегата че си е взел,дето пишело че е правено в бьлгария почва да ме радва,щото явно вече сме стигнали нивото на третия свят...че досега бяхме отдолу-я как дойдоха ровьр и си избегаха-освен за секс туризьм...бе заеби-това е друга тема исках само да посьветвам:ако искате нещо сравнително евтино и качественно помислете в/у фирма Тика,че вече почнаха и де да си вдигат цените..а иначе няма значение дали е малайзия или китай или нам си кво-качесвения контрол в заводите е на ниво-верно по сьмнителното е ако пише австрия или япония напр..аз си взех преди време болонезе колмик за 300лв(на далавера) и после разбрах,че сьщия модел на тика дето е 160лв се прави в сьщия завод и е асолютно сьщото качество,само дето си платих кьм 150лв за ......надпис "колмик"
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

това шимано дето го обсьждате ако е наистина японско ще е тройно и четворно по скьпо и ще вьрши СЬЩАТА работа..изобщо тенденция в света вече е да се правят боклуци,че оборот да става-ква е далаверата например да си взема кола дето е вечна?нали вечно няма да си купя ДРУГА :wink: затова...хакай пластмаси и тьпи материали,че да може да работи по малко време,че да може да се ядосаш и да си купиш следващия модел..ако щете вярвайте,но когато си взимам макара или касетофон за колата не гледам кво пише ами колко са ....ТЕЖКИ :lol: :lol:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

успех на всички,отивам да..... :partyman: :drinkers: :drinkers: :supz: :supz: :weedman: :weedman:
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици, макари и такъми”