най резултатната захранка на Van Den Eynde за шаран.

Модератор: Paublo_Eskobar

EVERTON
научил се да хвърля
научил се да хвърля

най резултатната захранка на Van Den Eynde за шаран.

Мнение от EVERTON »

здр. колеги. моля за инфо от личен опит, коя захранка на Van Den Eynde дава най добри резултати за шаран от 1 кг. на горе. на някои от вас може този въпрос да им се стори смешен, но ми дойде до гуша да давам по 6-8 лв. за различни чешити евтина захранка и да нямам разлика в улова от случаите когато не захранвам. благодаря предварително. УСПЕХИ.
TRABUCCO
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Значи за захранките работата е много относителна.Специално мен ако питаш на Van Den Eynde не е най добрия вариант.Доста скъпа а успехите с нея доколкото съм разговарял с колеги е много съмнителна.Аз съм имал много повече успех с Промикс-българска захранка и струва 2лв 1кг.А ето
един ЛИНК където сме разисквали тия захранки.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

За фидер мисля, че ДИНАМИК ФИДЕР е твоята захранка.
Има и една червена за шаран с която също имам добри резултати. Името немога да се сетя в момента.
ХВАНИ, СНИМАЙ И ПУСНИ!!!
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

"Super feed" - червената - ползвах я на фидер,но не хванах шаран,а доста каракуди,но с нея захраних на баща ми на плувка с няколко топки и след 10 минути имаше 3 удара(само 1 изкара),в период от 15 минути.После нищо(хайвана е изял всичко и си е заминал),ама и повече не му захраних(щото нямаше да има за мен за фидера).Всичко това се разви на платен водоем.
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”