Зарган и илария
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
-
- разбира нещата
Re: Зарган и илария
Ееееее,красота-разбрах аз че така ще стане амааааа.....
Респект Jackomo
и още повече успехи и сърдечни поздрави 

Респект Jackomo

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
- sarfa
- научил се да хвърля
Здравейте колеги,Току що се върнах от шофйорския плаж(Дюни).Бях там за платерина но уви,днес и нея я нямаше, с две думи,пълен валат. Дано скоро и тя да се появи.

Няма нищо по - хубаво от лошото време!
Поздравления, Джакомо! Добре сте си прекарали със съпругата. Утре и аз вземам мойта оръженоска и отиваоме там. Аз ще гмуркам за да се видим очи в очи с тези бели риби и ако се харесаме ще се вземем. 

Никоя риба не е по - важна от живота !
-
- разбира нещата
Чакамееее,чакамеееееvatus56 написа:Поздравления, Джакомо! Добре сте си прекарали със съпругата. Утре и аз вземам мойта оръженоска и отиваоме там. Аз ще гмуркам за да се видим очи в очи с тези бели риби и ако се харесаме ще се вземем.

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
Благодарности за репортажите!
Вчера и аз се запасих с червеи, но в последния момент плановете се провалиха.Утре ще ги пробвам платерините.
Вчера и аз се запасих с червеи, но в последния момент плановете се провалиха.Утре ще ги пробвам платерините.
- justinian
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Vatus56, наслука! Наш общ приятел ми каза, че ти си един от хората, дето знаели "къде кефалите пият вода", така, че с интерес очаквам разказа ти за тези бели риби. 

Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
Аз ако знам къде пият вода кефалите и биричка ще им занеса, ама пусто "рибата дом няма"justinian написа:Vatus56, наслука! Наш общ приятел ми каза, че ти си един от хората, дето знаели "къде кефалите пият вода", така, че с интерес очаквам разказа ти за тези бели риби.

Вчера гмуркахме на буруна на Приморско. Влязохме 6-7 човека и повечето излязохме с по-една риба. Аз се разписах с един кефал и туй беше.
Днеска вместо да отида на Черноморец както си мислех, отпраших към Равда. Голяма мътилка, никаква видимост и излязох с една платерина. Много слабо движение, според мен миграцията на кефаловите риби, все още не е започнала. Няма ги масивните ята и само епизодично се мярка по-някоя друга риба. Това е впечатлението и на другите ми колеги.

Прясна информация! Преди един час ми се обади мой приятел, който ловувал около с. Лозенец. Имало голямо раздвижване. За около три часа той ударил седем добри платерини и изпуснал много повече заради лошата видимост. Явно , че рибите от юг са се раздвижили, така, че точете куките. 

- justinian
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Информацията ни почти съвпада. Почна се... 

Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
здравейте колеги.днес на шофьорския плаж от 6.30 до 10ч. нито един удар.от 10ч до 12ч. 12 добри платерини(300-500гр.).имаше още едни колеги които хващаха.другите само гледаха.дано съм ви бил полезен.
мястото беше по средата.там където започват да се виждат камъни във водата.
- sarfa
- научил се да хвърля
,Рибка, тази стрьв
можеш да я намериш по "Варненските" риболовни магазини.

Няма нищо по - хубаво от лошото време!
Отново благодарности към колегите от форума, които пускат репортажи с информация. Щом се знаеше със сигурност, че вече се ловят платерини вчера сутринта рано рано заех позиция. Първия удар бе към седем и половина. За мое нещастие бях подценил рибите- първо куката се отвори, поизправи, а после следващата скъса бидема. Последваха две извадени и едно неуспешно засичане. Всичко това до единадесет часа, после агнешко печено

тъкмо щях да си ремонтирам снимката