Две таранки

Модератори: bobopeli, sapuna

zurnacia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Две таранки

Мнение от zurnacia »

nordf написа:
zurnacia написа:... а тоя гьол хората ли са си го зарибили или просто си има ...
Има дори и "КОИ".Има шаран ,костур ,местният вид сомчета наречени "пез гато"/риба котка или котешка риба/ и прословутите слънчевки .Поне тези видове съм ловил .... :wink:
а какви са тия КОИ? а за пез гато - това много ми прилича на американските Cat Fish :) сигурно са подобни. браво на човека иначе. тука нашите хора кога ще се сетят за тия неща... дано скоро:) поздрави от София!
absent
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от absent »

Браво за улова браво и за гиолчето лошото е че в Бг. Никога неможеш да си зарибиш някое гиолче и да се разважда рибата веднага ще пускат мрежи и простотии луди хора сме балгарите... Аиде наслука и ПОЗДРАВИ.
Изображение
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

Браво добри каракуди
Аватар
nordf
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nordf »

zurnacia написа:
nordf написа:
zurnacia написа:... а тоя гьол хората ли са си го зарибили или просто си има ...
Има дори и "КОИ".Има шаран ,костур ,местният вид сомчета наречени "пез гато"/риба котка или котешка риба/ и прословутите слънчевки .Поне тези видове съм ловил .... :wink:
а какви са тия КОИ? а за пез гато - това много ми прилича на американските Cat Fish :) сигурно са подобни. браво на човека иначе. тука нашите хора кога ще се сетят за тия неща... дано скоро:) поздрави от София!

KOI- Вид хибриден шаран ,Родината му е Япония ... Красиви са ,нали :wink: Е ,не са точно от тези ,по обикновени ...

Изображение

Пез гато - този вид

Изображение
absent написа:... за гиолчето лошото е че в Бг. Никога неможеш да си зарибиш някое гиолче и да се разважда рибата веднага ще пускат мрежи и простотии ...
Когато бях там ,едни румънци идваха и го оглеждаха ,нищо чудно да го претарашат с нещо ...Мърша има навсякъде ...
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”