Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Два двигателя на една лодка?
Модератор: emo vasilev
- Feral
- новобранец
Два двигателя на една лодка?
Здравейте колеги! Не съм много сигурен, че пускам темата на правилното място, така че предварително
моля модовете за извинение, ако не съм уцелил.
Такаа, значи проблема ми е следния: Имам една лодка, но имам два двигателя /бензинов и електрически/ и искам да ги монтирам и двата заедно. Виждал съм /по клипчета/ монтирани на носа ел.двигатели с някакви особенни стойки, но на голями лодки, а моята е малка /3м.стъклопластова/.
Моля ви, ако някой знае или има идея, да ме "светне"как мога да монтирам на носа на лодката ел.двигателя! Черпенето на момента!!!
В София де...
П.П. Лодката мисля,че е като "ПРАСЧО" на Марко Поло"
моля модовете за извинение, ако не съм уцелил.
Такаа, значи проблема ми е следния: Имам една лодка, но имам два двигателя /бензинов и електрически/ и искам да ги монтирам и двата заедно. Виждал съм /по клипчета/ монтирани на носа ел.двигатели с някакви особенни стойки, но на голями лодки, а моята е малка /3м.стъклопластова/.
Моля ви, ако някой знае или има идея, да ме "светне"как мога да монтирам на носа на лодката ел.двигателя! Черпенето на момента!!!

П.П. Лодката мисля,че е като "ПРАСЧО" на Марко Поло"
Re: Два двигателя на една лодка?
Здравей колега,
ето ти малко идеи за подвижни стойки. По принцип не са много малки, но за ел мотор може да си изработиш подобна малка или евентуално ако някоя от тези може да ти свърши работа.
Сайта който пускам е просто за да предобиеш представа как би могла да изглежа има добър избор.
http://www.segelladen.de/Inhalt-untergr ... rungen.htm
Аз съм с подобна но на втроходна лодка и ми е основната и единственна(държи 8коня мотор и нямам проблеми за сега).
Ако се намери или направи достаръчно малък , може да се монтира странично.
Но не съм сигурен, че въобще ще ти се наложи да имаш или ще ти е удобно с два мотора на толкова малка лодка.
ето ти малко идеи за подвижни стойки. По принцип не са много малки, но за ел мотор може да си изработиш подобна малка или евентуално ако някоя от тези може да ти свърши работа.
Сайта който пускам е просто за да предобиеш представа как би могла да изглежа има добър избор.
http://www.segelladen.de/Inhalt-untergr ... rungen.htm
Аз съм с подобна но на втроходна лодка и ми е основната и единственна(държи 8коня мотор и нямам проблеми за сега).
Ако се намери или направи достаръчно малък , може да се монтира странично.
Но не съм сигурен, че въобще ще ти се наложи да имаш или ще ти е удобно с два мотора на толкова малка лодка.
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
на 390см надуваема мястото е достатъчно за 2-та мотора /бензиновия посредата, а ел. - отстрани до него/... виж това клипче http://www.vbox7.com/play:f3f1d157
твоята едва ли е по-тясна /няма ги балоните/...
твоята едва ли е по-тясна /няма ги балоните/...
- Feral
- новобранец
Благодаря за линка! Разгледах стойките и май ми попросветна. Ще трябва да се комбинира нещо от 2-3 варианта. Тези дни ще го съгласувам със специалист и ако се получи ще го "патентовам"VGS написа:Здравей колега,
ето ти малко идеи за подвижни стойки. По принцип не са много малки, но за ел ...