Два двигателя на една лодка?

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
Аватар
Feral
новобранец
новобранец

Два двигателя на една лодка?

Мнение от Feral »

Здравейте колеги! Не съм много сигурен, че пускам темата на правилното място, така че предварително
моля модовете за извинение, ако не съм уцелил.
Такаа, значи проблема ми е следния: Имам една лодка, но имам два двигателя /бензинов и електрически/ и искам да ги монтирам и двата заедно. Виждал съм /по клипчета/ монтирани на носа ел.двигатели с някакви особенни стойки, но на голями лодки, а моята е малка /3м.стъклопластова/.
Моля ви, ако някой знае или има идея, да ме "светне"как мога да монтирам на носа на лодката ел.двигателя! Черпенето на момента!!! :drinkers: :drinkers: :partyman: В София де... :oops:

П.П. Лодката мисля,че е като "ПРАСЧО" на Марко Поло"
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Re: Два двигателя на една лодка?

Мнение от VGS »

Здравей колега,
ето ти малко идеи за подвижни стойки. По принцип не са много малки, но за ел мотор може да си изработиш подобна малка или евентуално ако някоя от тези може да ти свърши работа.
Сайта който пускам е просто за да предобиеш представа как би могла да изглежа има добър избор.
http://www.segelladen.de/Inhalt-untergr ... rungen.htm
Аз съм с подобна но на втроходна лодка и ми е основната и единственна(държи 8коня мотор и нямам проблеми за сега).

Ако се намери или направи достаръчно малък , може да се монтира странично.
Но не съм сигурен, че въобще ще ти се наложи да имаш или ще ти е удобно с два мотора на толкова малка лодка.
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

на 390см надуваема мястото е достатъчно за 2-та мотора /бензиновия посредата, а ел. - отстрани до него/... виж това клипче http://www.vbox7.com/play:f3f1d157
твоята едва ли е по-тясна /няма ги балоните/...
Аватар
Feral
новобранец
новобранец

Мнение от Feral »

VGS написа:Здравей колега,
ето ти малко идеи за подвижни стойки. По принцип не са много малки, но за ел ...
Благодаря за линка! Разгледах стойките и май ми попросветна. Ще трябва да се комбинира нещо от 2-3 варианта. Тези дни ще го съгласувам със специалист и ако се получи ще го "патентовам" :lol: :lol: и ще кача снимки и описание. А колкото до "удобното"- "Сухо дупе риба не яде".
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”