Кажете място около Бяла Слатина и Кнежа

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

fire
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Кажете място около Бяла Слатина и Кнежа

Мнение от fire »

Някакво нормално язовирче няма ли наоколо ..защото там съм ходил на Искъра чак..а там е винаги различно..веднъж има веднъж не...
Ko100wK
новобранец
новобранец

Re: Кажете място около Бяла Слатина и Кнежа

Мнение от Ko100wK »

fire написа:Някакво нормално язовирче няма ли наоколо ..защото там съм ходил на Искъра чак..а там е винаги различно..веднъж има веднъж не...
Нищо нормално няма в този район, колега...Все пак язовир Еница -/ каракуда 300-500гр., костур със същите габарити и по дребни/; старото корито на Искър при с.Ставерци /червеноперка, каракуда, уклей и понякога щука/; Язовир Телиш -много променлив успех.
Чакам падането на забраната и ...на Искъра.
На слука!!!
fire
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fire »

старото корито вече го опитах... вече няма щука там..само 2 пъти съм хващал щука..ама вече е изловена..ще опитам еница..дай повеч инфо за там или пък Телиш
Мерси
Ko100wK
новобранец
новобранец

Мнение от Ko100wK »

fire написа:старото корито вече го опитах... вече няма щука там..само 2 пъти съм хващал щука..ама вече е изловена..ще опитам еница..дай повеч инфо за там или пък Телиш
Мерси
Преди няколко години излизаха прилични каракуди, платики,шарани и сомове но там се бяха остановили на бивак почти целогодишно една бракониерска група от Галиче с мрежи и май го довършиха.На два пъти през забраната ходих, но освен описаното в горния пост не успях да уловя.По едрия костур обитава по дълбокото-2-3 метра в ямите срещу стената и кълве основно на едър глист и опашка от дребно рибе. Обажда се и на туистер.
На Телиш има по едри каракуди, червеноперки и шаран, но иска яка захранка и при възможност - пренощуване.Удобен водоем е, чист и до пътя. На 8 км. от него по посока Плевен е друг язовир "Дъбника" с добър имидж, но тази година нямам информация за него.
Това е за сега, ако имаш други въпроси-давай
На слука!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”