Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Твърда лодка
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
- HOOLIGAN
- ще става разбирач
Твърда лодка
Моля за информация и мнения относно рибарска твъда лодка/стъклопласт, пластмаса/:
- модели
- размери
- съвместимост с извънбордов двигател
- експлоатация
- транспортиране/колесар, багажник/
- поведение на вода
- цени
Предварително благодаря!
- модели
- размери
- съвместимост с извънбордов двигател
- експлоатация
- транспортиране/колесар, багажник/
- поведение на вода
- цени
Предварително благодаря!
- HOOLIGAN
- ще става разбирач
PENN, какво ти е мнението за тримаран? Гледах едни такива с размери 275, 325. както и лодка Walkerbay - RID, саита е http://www.walkerbay.com.
Кажи си мнението за тях.
Кажи си мнението за тях.
нали знаете че който търси намира:)))та пообиколих вчера и намерих един човек който прави лодки в софия по точно в люлин.харесах си веднага едно тримаранче .коритото се води амеркански модел и от страни има едни извивки(като балон на надуваема лодка) които служат за стабилизатори.дължината е 3,50 и с моето двигателче мисля че ще стане добра комбинация.цената е 2000 лева.включва гребла,монтажа на сонара,стойките за въдици,допълнителна вана за стръв,вграждане на резервоара и още няколко дреболии:))хареса ми още как е направен носа на лодката.ако има вълни той ги разбива и не влиза вода в лодката:)))подобен модел има и в биб-марин преди панчарево но е по тесен и има седалка по средата която стеснява лодката.та пообиколих видях и мнението ми е че има и при нас добри и качествени лодки.
аз търсех лока и с него се засекохме в биб марин.чакам да дойде един одисей15 другата седмица и го меткам на вилата та като отидем да има с какво да се возим и да морим змиорките:)
а змиорка на влачене дали няма да се закачи??нали е хищник?
септември отиваме тогава.5-10 за сега ми е удобо тъкмо ще гледаме финала по кошарка(баскетбол) в белград:)
а змиорка на влачене дали няма да се закачи??нали е хищник?
септември отиваме тогава.5-10 за сега ми е удобо тъкмо ще гледаме финала по кошарка(баскетбол) в белград:)
Одисея вече е на вода:)Звънни на Краси да ти каже какъв хубавец стана с тези 50 коня:))Сефтето му е искърски костур и едно късане(май от бяла риба) за половин час влачене:)
http://bib-marine.com/lodkaOdyssey15Fish.htm
П.П
А историята на ника ми е много дълга.Ще ти разправям на черна гора.
http://bib-marine.com/lodkaOdyssey15Fish.htm
П.П
А историята на ника ми е много дълга.Ще ти разправям на черна гора.
- краси12345678
- ще става разбирач
Здравейте колеги,предстои ми покупка на лодка от стьклопласт с размери 2,85x1,25м.Предполагам че доста от вас използват такива лодки . Ако обичате дайте ми малко информация за предимства и недостатьци. Лодката ще закупя от магазин на Лаго-Пасарел който се намирал на 32км.на самоковско шосе. Тьй като не сьм от София кажете ми лесно ли се намира магазина. Предварително БЛАГОДАРЯ.
-
- кандидат преподавател
-
- ще става разбирач
За мен това е лодката!!! http://www.mariposabarcapieghevole.com/ ... htm#Tender
ХВАНИ, СНИМАЙ И ПУСНИ!!!
- краси12345678
- ще става разбирач
Някой ако има път покрай Дупница може да провери в Сапарево, бившата Сапарева - Баня. Сапарево между Дупница и Самоков някаде на 1/3 от дупница. Там има цех за лодки, почти всякакъв вид и големина, правят се за износ и не знам дали има на нашия пазар , може да се провери дали има възможност да се купят директно от цеха.
Ако някой отиде да провери моля да сподели какво е научил!
Слука на всички утре!
Аз мисля да направя откриването чак юли, от сега се треса
Ако някой отиде да провери моля да сподели какво е научил!
Слука на всички утре!
Аз мисля да направя откриването чак юли, от сега се треса