бракониери до с.Ягода

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

fokobg
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: бракониери до с.Ягода

Мнение от fokobg »

Браво така им се пада :axe:
Боката
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Боката »

Дано са същите дет от февруари месец мятат посред бял ден мрежи.Два пъти звъняхме на яраджийте,ама нищо...пък те мушмороците организирали двумесечна акция :lol: ..браво...ама да ги пратят при мене да повикат малко майка си :wink:
Аватар
Tabaliov
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Tabaliov »

Те хубу там праят акция ама Езерото Загорка е забранено в момента до колкото знам но дядовците пак са там и пак си прибират маломерните шаранчета ... :evil:
Боката
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Боката »

ИАРА Стара Загора 042/603 296 0887/213821
0887/213876
Като видиш звън :idea:
Roshav_Doktor
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Roshav_Doktor »

Браво,браво да ги хващат и плющят тея гадове! :axe: :axe: :axe:
"Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен." Алберт Айнщайн
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

При нас положението е плачевно,всяка вечер минавам по моста над Марица и гледката потресаваща,по десетина търмъмкчии и пи няколко парашутисти се кефят на богат улов необеспокоявани от никой.Първата вечер се обадих на ИАРА Хасково и ми обещаха че ще минат,чаках около час и не дойде никой :evil: Снощи пак се прибирам и същата гледка ама още повече търмъкчии а парашутиста същия,пак пълни торбата яко,пак се обадих но този път с по-остър тон им обясних,че това не се трае и да направят нещо по въпроса.Човека ми обясни най-учтиво,че е в София и ще се обади на служителите си.Почаках около час да видя какво ще стане,през това време ми се обади по телефона друг служител/явно вече са ми записали телефона/и ме попита за точното място,аз му обясних откъде да минат да не ги исплашат и пак зачаках,но мина повече от час и пак никой не дойде.
Тръгнах си разочарован,но към 19,30 пак ми се обадиха,че отиват към мястото но аз си бях тръгнал тогава и надали някой от косачите е останал там :roll: Моля се дано да са ги хванали,но на отиване говорих с един горски приятел от доста години и му разправям ситуацията а той ми вика,че на мангалите нищо неможе да им се направи освен ако имат кола и да им запишат номера и оттам да ги издирват....шантава работа но това е положението,няма отърване от тази зган :evil: Ето ви и снимка на единия който всяка вечер е там

Изображение

Ще продължавам да им звъня на ИАРА докато не видя резултат!
Saxon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Saxon »

Тези двамата имам "щастието" да познавам лично. Миналата пролет на няколко пъти ядоха шамарите на язовир Копринка от мен и мои хора, но явно якъла им не е дошъл. Преди две седмици са ги видели да продават каракуда на някои от магазините в Казанлък. Този път няма да пожаля сили и средства, и ще се погрижа за тези педали така, че ще забравят мрежите веднъж завинаги :axe:
Никога не пия карал!

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”