Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

бракониери до с.Ягода
Модератор: bobopeli
Re: бракониери до с.Ягода
Браво така им се пада 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Дано са същите дет от февруари месец мятат посред бял ден мрежи.Два пъти звъняхме на яраджийте,ама нищо...пък те мушмороците организирали двумесечна акция
..браво...ама да ги пратят при мене да повикат малко майка си 

- Tabaliov
- новобранец
- Обратна връзка:
Те хубу там праят акция ама Езерото Загорка е забранено в момента до колкото знам но дядовците пак са там и пак си прибират маломерните шаранчета ... 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
ИАРА Стара Загора 042/603 296 0887/213821
0887/213876
Като видиш звън
0887/213876
Като видиш звън

-
- научил се да хвърля
Браво,браво да ги хващат и плющят тея гадове!

"Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен." Алберт Айнщайн
При нас положението е плачевно,всяка вечер минавам по моста над Марица и гледката потресаваща,по десетина търмъмкчии и пи няколко парашутисти се кефят на богат улов необеспокоявани от никой.Първата вечер се обадих на ИАРА Хасково и ми обещаха че ще минат,чаках около час и не дойде никой
Снощи пак се прибирам и същата гледка ама още повече търмъкчии а парашутиста същия,пак пълни торбата яко,пак се обадих но този път с по-остър тон им обясних,че това не се трае и да направят нещо по въпроса.Човека ми обясни най-учтиво,че е в София и ще се обади на служителите си.Почаках около час да видя какво ще стане,през това време ми се обади по телефона друг служител/явно вече са ми записали телефона/и ме попита за точното място,аз му обясних откъде да минат да не ги исплашат и пак зачаках,но мина повече от час и пак никой не дойде.
Тръгнах си разочарован,но към 19,30 пак ми се обадиха,че отиват към мястото но аз си бях тръгнал тогава и надали някой от косачите е останал там
Моля се дано да са ги хванали,но на отиване говорих с един горски приятел от доста години и му разправям ситуацията а той ми вика,че на мангалите нищо неможе да им се направи освен ако имат кола и да им запишат номера и оттам да ги издирват....шантава работа но това е положението,няма отърване от тази зган
Ето ви и снимка на единия който всяка вечер е там

Ще продължавам да им звъня на ИАРА докато не видя резултат!

Тръгнах си разочарован,но към 19,30 пак ми се обадиха,че отиват към мястото но аз си бях тръгнал тогава и надали някой от косачите е останал там

Ще продължавам да им звъня на ИАРА докато не видя резултат!
-
- ще става разбирач
Тези двамата имам "щастието" да познавам лично. Миналата пролет на няколко пъти ядоха шамарите на язовир Копринка от мен и мои хора, но явно якъла им не е дошъл. Преди две седмици са ги видели да продават каракуда на някои от магазините в Казанлък. Този път няма да пожаля сили и средства, и ще се погрижа за тези педали така, че ще забравят мрежите веднъж завинаги 

Никога не пия карал!