НС 5 започна вчера в 4:15 часа с ракия и китари !!!

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: НС 5 започна вчера в 4:15 часа с ракия и китари !!!

Мнение от Божидар »

Ето и моите снимки http://www.album.bg/bozhidar_gb/albums/83685/ :drinkers: :drinkers: :drinkers:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

До Сарафа и всички присъствали на скандала между нас.

Мислех да го направя на лично към него, но тъй като имаше доста свидетели там смятам, че е редно да е тук.

Сарафче ти имаше вина, но аз реагирах прекалено остро, което е нетипично за мен. И аз и ти бяме много алкохолизирани. Моля прости ми острата реакция, както аз ти прощавам отношението към жена ми ( Което е било реплика ). Сигурен съм, че не е било умишлено а под влиянието на алкохола. Надявам се, че ще се виждаме и за в бъдеще и ще станем приятели.

За тези които не знаят. Не сме се били просто се скарахме и аз бях по остър, а той пое нещата като човек и си каза, че не си спомня. Но и двамата бяме пийнали, не се знае кои колко.

Още един път извиняваи за острата реакция.
georg

Мнение от georg »

nasco2 написа:До Сарафа
Насе,немога да твърдя,че те познавам,не познавам и Сарафов,но знам,че и двамата сте пичове и ще изгладите нещата! :smt023
Гледайте отгоре на нещата! :wink:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

nasco2 написа:До Сарафа и.........................
:smt023 :smt023 :smt023
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

nasco2 написа:До Сарафа и всички присъствали на скандала между нас.
Сарафче ......
Ей това е мъжка приказка.
Трябва да черпите г-н Митев :drinkers: . Вие си знаете защо
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Защо да се заключи,нека да се види хубаво кави красавци сме :lol: :lol: Утре друг колега ще бъде със жена си и пак ли трябва да се повтаря историята.Извиненията и прошката са най лесното,но доверието се печели с години а изчезва за един миг.Затова трябва да има правила за тези срещи :wink: Който не иска и не може да ги спазва да не присъства. :wink: Надявам се да не съм обидил някой с горенаписаното. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

snegk написа: ...
Баш!!!Щото и до резане мое да се стигнеи да се преебе готиното :wink:
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Готино винаги ще има но правила трябват. Нещо от сорта С.....а да спи в колата насочена по наклона на палатката ми. Ако бутне лоста за скорости докато спи и ме погне, нямам време за реакциа или други да блъснат шатрата с джипа. И да запалят да си ходят леко пийнали. Не можем да създадем вътрешна полиция, но ред можем, съдаржащ самосъзнание. Досега всичко е билио нормално. Нека обаче да се организира ред, за да сме сигурни, че така ще остане и да сме спокоини. Някои си водиме и жените. А дали ще доидат пак ???
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Насе,жените ке ги смениме с други,но чаветата кой ша ги прави на ново незнам :shock: :roll: :lol: :lol: :lol: Има деца и жени наистина и трябва всеки да се съобразява с този факт.аз като пуснах тема "Ред и дисциплина" изобщо съм нямал в предвид са се прави някаква полиция или нещо от рода някой да командва.Ще трябва обаче да има някакви правила и както сме отишли на срещата живи,да се върнем по домовете си живи и здрави.Представете си че стане проблем/да не дава господ и трябва да не става /смятате ли че ще има друга среща след това,направо забравете.Така че,никакви пищови,автомати,къртешници и гаубици.Никакво каране след 20:00 часа на коли около палатките,шатрата и брега на водоема.Който си знае пиянсвото и че като се напие прави проблеми/тръгва да ходи до близкия град или село за курви,ракия и бира/оставя ключовете за колата при мен и нека да дойде да си ги вземе преди 8:00 на другия ден.Вечерта пак същата процедура и така ще са спокойни всички.представете си да мине някой с колата през палатката на спящите вътре жена и деца на някой колега !!!Не се събираме за да правим трагедий а да се видим,повеселим и да си правим харашото.Ако има буйни натури,нека си оставят мускулите в тях,когато идват на срещата и каквото и да стане,да стискат зъби,да преглъщат неосъзнати убиди от пийнали колеги,защото алкохола е виновен за тези им думи.Ако много иска да се бие и заяжда,като се прибере да отиде в местната кръчма и да се збие с махаленците си,докато си строшат главите взаимно.Всички сте свидетели че когато се съберем заедно се веселим и няма полицай,няма военни,няма генерали и босове на фирми и тем подобни.Всички ставаме просто приятелите и колегите от форума.Няма и нетрябва да се свените да правите забележки на хора които застрашават спокойствието на срещата и ако не сте в състояние да направите нищо,просто трябва да се каже на тези които сме по-окомуш ще метнем човека на рамо,ще го бутнем в палатката и ще го приспим с някоя хитова песен като "ПЕСНЯ ПРО ЗАЙЦЕ" :lol: :lol: :lol:

Мисля че това е верния път капм приятното и спокойно прекарване на дните,когато сме заедно.Така ще се уважаваме,ще предпазим от проблеми семействата на колегите които са ги довели и няма да кършим после китки,че видите ли,може ли сме да предотвратим проблем но не сме го направили.С най-голямо уважение към всички Ви и съм горд че Ви познавам :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
СЪНДИ

Мнение от СЪНДИ »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Насе,жените ке ги смениме с други,но чаветата кой ша ги прави на ново незнам :shock: :roll: :lol: :lol: :lol: Има деца и жени наистина и трябва всеки да се съобразява с този факт.аз като пуснах тема "Ред и дисциплина" изобщо съм нямал в предвид са се прави някаква полиция или нещо от рода някой да командва.Ще трябва обаче да има някакви правила и както сме отишли на срещата живи,да се върнем по домовете си живи и здрави.Представете си че стане проблем/да не дава господ и трябва да не става /смятате ли че ще има друга среща след това,направо забравете.Така че,никакви пищови,автомати,къртешници и гаубици.Никакво каране след 20:00 часа на коли около палатките,шатрата и брега на водоема.Който си знае пиянсвото и че като се напие прави проблеми/тръгва да ходи до близкия град или село за курви,ракия и бира/оставя ключовете за колата при мен и нека да дойде да си ги вземе преди 8:00 на другия ден.Вечерта пак същата процедура и така ще са спокойни всички.представете си да мине някой с колата през палатката на спящите вътре жена и деца на някой колега !!!Не се събираме за да правим трагедий а да се видим,повеселим и да си правим харашото.Ако има буйни натури,нека си оставят мускулите в тях,когато идват на срещата и каквото и да стане,да стискат зъби,да преглъщат неосъзнати убиди от пийнали колеги,защото алкохола е виновен за тези им думи.Ако много иска да се бие и заяжда,като се прибере да отиде в местната кръчма и да се збие с махаленците си,докато си строшат главите взаимно.Всички сте свидетели че когато се съберем заедно се веселим и няма полицай,няма военни,няма генерали и босове на фирми и тем подобни.Всички ставаме просто приятелите и колегите от форума.Няма и нетрябва да се свените да правите забележки на хора които застрашават спокойствието на срещата и ако не сте в състояние да направите нищо,просто трябва да се каже на тези които сме по-окомуш ще метнем човека на рамо,ще го бутнем в палатката и ще го приспим с някоя хитова песен като "ПЕСНЯ ПРО ЗАЙЦЕ" :lol: :lol: :lol:

Мисля че това е верния път капм приятното и спокойно прекарване на дните,когато сме заедно.Така ще се уважаваме,ще предпазим от проблеми семействата на колегите които са ги довели и няма да кършим после китки,че видите ли,може ли сме да предотвратим проблем но не сме го направили.С най-голямо уважение към всички Ви и съм горд че Ви познавам :drinkers: :drinkers: :drinkers:
:prayer: :smt023 :smt038 :smt023
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

При положение, че се сабираме 100 и кусор човека и унищожаваме огромни количества алкохол без инцидети няма да мине. На тази среща фатални последици нямаше, но за в бъдеще ако не се вземат някакви мерки може и да роним горчиви сълзи. Само с писане явно няма да стане щото се бяхме разбрали да не се носи огнестрелно оръжие, а видяхте какво стана. Любо вече дава конкретни предложения какви ограничения да се ваведат за в бъдеще предполагам и други колеги ще го допълнят. Аз предлагам следното след като се ваведат правила за следващата среща колегите които не ги спазят да бъдат игнорирани и от форума и от следващи срещи било то национални или регионални. Ако няма наказания няма и ред да има. Сори за малко крайния ми тон но от практиката до такива изводи сам стигнал.
Изображение
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

тьй,тьй...не,че сьм цвете баш пьк аз,ма за сбивания,свади и орьжия сьм напьлно сьгласен с теб и любо..толко ли не може КУЛТУРНО да си се псуваме,седейки,вместо кьсане на ризи,бомби и смьртни закани ;) би трябвало да се вьведе норма в питейната култура и скандалите да се ограничат до МАКСИМУМ "ти мен уважаваш ли ме" и никви пушки и гаубици,че най малкото и деца има и белята не пита кога да стане-просто си става ;)вервайте ми-преживял сьм го :evil:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

200 човека-200 различни характера(че и повече,май :idea: )..всеки си знае пияната тиква и ако става Рамбо след 5 ракиЙ ..ми да пие 4 и да си ляга!!!
Със задълвителни правила няма да стане :wink: ..приемат се на трезва глава,ама после :axe:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Има такова разискване и модераторите имат тази задача,да спретнат няколко правила за тези срещи.Ще ги напишат най-отпред и ще го направят ВАЖНА ТЕМА !!! Спокойно,раземни хора сме и ще направим всичко възможно да не се стига до каквито и да е простотий.Вервайте ми,това е мнението на всички и знам че всички ще ги подкрепят !!!

Петко,като не се съобразяват със сигурноста и спокойствието на жените и децата,да си стоят в къщи и да четат форума.И да чакат снимки и отзиви как готино сме си прекарали !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

петко стоянов написа:200 човека-200 различни характера(че и повече,май :idea: )..всеки си знае пияната тиква и ако става Рамбо след 5 ракиЙ ..ми да пие 4 и да си ляга!!!
Със задълвителни правила няма да стане :wink: ..приемат се на трезва глава,ама после :axe:
Прав си аз затова добавих и за наказания да има. Като знае, че ще бъде шкалтиран от отбора ще си прави сметка какви ще ги дроби.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”