Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

НС 5 започна вчера в 4:15 часа с ракия и китари !!!
Модератор: sapuna
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: НС 5 започна вчера в 4:15 часа с ракия и китари !!!
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
До Сарафа и всички присъствали на скандала между нас.
Мислех да го направя на лично към него, но тъй като имаше доста свидетели там смятам, че е редно да е тук.
Сарафче ти имаше вина, но аз реагирах прекалено остро, което е нетипично за мен. И аз и ти бяме много алкохолизирани. Моля прости ми острата реакция, както аз ти прощавам отношението към жена ми ( Което е било реплика ). Сигурен съм, че не е било умишлено а под влиянието на алкохола. Надявам се, че ще се виждаме и за в бъдеще и ще станем приятели.
За тези които не знаят. Не сме се били просто се скарахме и аз бях по остър, а той пое нещата като човек и си каза, че не си спомня. Но и двамата бяме пийнали, не се знае кои колко.
Още един път извиняваи за острата реакция.
Мислех да го направя на лично към него, но тъй като имаше доста свидетели там смятам, че е редно да е тук.
Сарафче ти имаше вина, но аз реагирах прекалено остро, което е нетипично за мен. И аз и ти бяме много алкохолизирани. Моля прости ми острата реакция, както аз ти прощавам отношението към жена ми ( Което е било реплика ). Сигурен съм, че не е било умишлено а под влиянието на алкохола. Надявам се, че ще се виждаме и за в бъдеще и ще станем приятели.
За тези които не знаят. Не сме се били просто се скарахме и аз бях по остър, а той пое нещата като човек и си каза, че не си спомня. Но и двамата бяме пийнали, не се знае кои колко.
Насе,немога да твърдя,че те познавам,не познавам и Сарафов,но знам,че и двамата сте пичове и ще изгладите нещата!nasco2 написа:До Сарафа

Гледайте отгоре на нещата!

nasco2 написа:До Сарафа и.........................

- Don4o_62
- учете се от него
Ей това е мъжка приказка.nasco2 написа:До Сарафа и всички присъствали на скандала между нас.
Сарафче ......
Трябва да черпите г-н Митев

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- и господ не е толокова добър
Защо да се заключи,нека да се види хубаво кави красавци сме
Утре друг колега ще бъде със жена си и пак ли трябва да се повтаря историята.Извиненията и прошката са най лесното,но доверието се печели с години а изчезва за един миг.Затова трябва да има правила за тези срещи
Който не иска и не може да ги спазва да не присъства.
Надявам се да не съм обидил някой с горенаписаното. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Баш!!!Щото и до резане мое да се стигнеи да се преебе готинотоsnegk написа: ...

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Готино винаги ще има но правила трябват. Нещо от сорта С.....а да спи в колата насочена по наклона на палатката ми. Ако бутне лоста за скорости докато спи и ме погне, нямам време за реакциа или други да блъснат шатрата с джипа. И да запалят да си ходят леко пийнали. Не можем да създадем вътрешна полиция, но ред можем, съдаржащ самосъзнание. Досега всичко е билио нормално. Нека обаче да се организира ред, за да сме сигурни, че така ще остане и да сме спокоини. Някои си водиме и жените. А дали ще доидат пак ???
- krokibg
- учете се от него
Насе,жените ке ги смениме с други,но чаветата кой ша ги прави на ново незнам
Има деца и жени наистина и трябва всеки да се съобразява с този факт.аз като пуснах тема "Ред и дисциплина" изобщо съм нямал в предвид са се прави някаква полиция или нещо от рода някой да командва.Ще трябва обаче да има някакви правила и както сме отишли на срещата живи,да се върнем по домовете си живи и здрави.Представете си че стане проблем/да не дава господ и трябва да не става /смятате ли че ще има друга среща след това,направо забравете.Така че,никакви пищови,автомати,къртешници и гаубици.Никакво каране след 20:00 часа на коли около палатките,шатрата и брега на водоема.Който си знае пиянсвото и че като се напие прави проблеми/тръгва да ходи до близкия град или село за курви,ракия и бира/оставя ключовете за колата при мен и нека да дойде да си ги вземе преди 8:00 на другия ден.Вечерта пак същата процедура и така ще са спокойни всички.представете си да мине някой с колата през палатката на спящите вътре жена и деца на някой колега !!!Не се събираме за да правим трагедий а да се видим,повеселим и да си правим харашото.Ако има буйни натури,нека си оставят мускулите в тях,когато идват на срещата и каквото и да стане,да стискат зъби,да преглъщат неосъзнати убиди от пийнали колеги,защото алкохола е виновен за тези им думи.Ако много иска да се бие и заяжда,като се прибере да отиде в местната кръчма и да се збие с махаленците си,докато си строшат главите взаимно.Всички сте свидетели че когато се съберем заедно се веселим и няма полицай,няма военни,няма генерали и босове на фирми и тем подобни.Всички ставаме просто приятелите и колегите от форума.Няма и нетрябва да се свените да правите забележки на хора които застрашават спокойствието на срещата и ако не сте в състояние да направите нищо,просто трябва да се каже на тези които сме по-окомуш ще метнем човека на рамо,ще го бутнем в палатката и ще го приспим с някоя хитова песен като "ПЕСНЯ ПРО ЗАЙЦЕ"
Мисля че това е верния път капм приятното и спокойно прекарване на дните,когато сме заедно.Така ще се уважаваме,ще предпазим от проблеми семействата на колегите които са ги довели и няма да кършим после китки,че видите ли,може ли сме да предотвратим проблем но не сме го направили.С най-голямо уважение към всички Ви и съм горд че Ви познавам

Мисля че това е верния път капм приятното и спокойно прекарване на дните,когато сме заедно.Така ще се уважаваме,ще предпазим от проблеми семействата на колегите които са ги довели и няма да кършим после китки,че видите ли,може ли сме да предотвратим проблем но не сме го направили.С най-голямо уважение към всички Ви и съм горд че Ви познавам

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Насе,жените ке ги смениме с други,но чаветата кой ша ги прави на ново незнам![]()
![]()
![]()
![]()
Има деца и жени наистина и трябва всеки да се съобразява с този факт.аз като пуснах тема "Ред и дисциплина" изобщо съм нямал в предвид са се прави някаква полиция или нещо от рода някой да командва.Ще трябва обаче да има някакви правила и както сме отишли на срещата живи,да се върнем по домовете си живи и здрави.Представете си че стане проблем/да не дава господ и трябва да не става /смятате ли че ще има друга среща след това,направо забравете.Така че,никакви пищови,автомати,къртешници и гаубици.Никакво каране след 20:00 часа на коли около палатките,шатрата и брега на водоема.Който си знае пиянсвото и че като се напие прави проблеми/тръгва да ходи до близкия град или село за курви,ракия и бира/оставя ключовете за колата при мен и нека да дойде да си ги вземе преди 8:00 на другия ден.Вечерта пак същата процедура и така ще са спокойни всички.представете си да мине някой с колата през палатката на спящите вътре жена и деца на някой колега !!!Не се събираме за да правим трагедий а да се видим,повеселим и да си правим харашото.Ако има буйни натури,нека си оставят мускулите в тях,когато идват на срещата и каквото и да стане,да стискат зъби,да преглъщат неосъзнати убиди от пийнали колеги,защото алкохола е виновен за тези им думи.Ако много иска да се бие и заяжда,като се прибере да отиде в местната кръчма и да се збие с махаленците си,докато си строшат главите взаимно.Всички сте свидетели че когато се съберем заедно се веселим и няма полицай,няма военни,няма генерали и босове на фирми и тем подобни.Всички ставаме просто приятелите и колегите от форума.Няма и нетрябва да се свените да правите забележки на хора които застрашават спокойствието на срещата и ако не сте в състояние да направите нищо,просто трябва да се каже на тези които сме по-окомуш ще метнем човека на рамо,ще го бутнем в палатката и ще го приспим с някоя хитова песен като "ПЕСНЯ ПРО ЗАЙЦЕ"
![]()
![]()
![]()
Мисля че това е верния път капм приятното и спокойно прекарване на дните,когато сме заедно.Така ще се уважаваме,ще предпазим от проблеми семействата на колегите които са ги довели и няма да кършим после китки,че видите ли,може ли сме да предотвратим проблем но не сме го направили.С най-голямо уважение към всички Ви и съм горд че Ви познавам![]()
![]()

- drat
- разбира нещата
При положение, че се сабираме 100 и кусор човека и унищожаваме огромни количества алкохол без инцидети няма да мине. На тази среща фатални последици нямаше, но за в бъдеще ако не се вземат някакви мерки може и да роним горчиви сълзи. Само с писане явно няма да стане щото се бяхме разбрали да не се носи огнестрелно оръжие, а видяхте какво стана. Любо вече дава конкретни предложения какви ограничения да се ваведат за в бъдеще предполагам и други колеги ще го допълнят. Аз предлагам следното след като се ваведат правила за следващата среща колегите които не ги спазят да бъдат игнорирани и от форума и от следващи срещи било то национални или регионални. Ако няма наказания няма и ред да има. Сори за малко крайния ми тон но от практиката до такива изводи сам стигнал.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
тьй,тьй...не,че сьм цвете баш пьк аз,ма за сбивания,свади и орьжия сьм напьлно сьгласен с теб и любо..толко ли не може КУЛТУРНО да си се псуваме,седейки,вместо кьсане на ризи,бомби и смьртни закани
би трябвало да се вьведе норма в питейната култура и скандалите да се ограничат до МАКСИМУМ "ти мен уважаваш ли ме" и никви пушки и гаубици,че най малкото и деца има и белята не пита кога да стане-просто си става
вервайте ми-преживял сьм го 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
200 човека-200 различни характера(че и повече,май
)..всеки си знае пияната тиква и ако става Рамбо след 5 ракиЙ ..ми да пие 4 и да си ляга!!!
Със задълвителни правила няма да стане
..приемат се на трезва глава,ама после 

Със задълвителни правила няма да стане

- krokibg
- учете се от него
Има такова разискване и модераторите имат тази задача,да спретнат няколко правила за тези срещи.Ще ги напишат най-отпред и ще го направят ВАЖНА ТЕМА !!! Спокойно,раземни хора сме и ще направим всичко възможно да не се стига до каквито и да е простотий.Вервайте ми,това е мнението на всички и знам че всички ще ги подкрепят !!!
Петко,като не се съобразяват със сигурноста и спокойствието на жените и децата,да си стоят в къщи и да четат форума.И да чакат снимки и отзиви как готино сме си прекарали !!!
Петко,като не се съобразяват със сигурноста и спокойствието на жените и децата,да си стоят в къщи и да четат форума.И да чакат снимки и отзиви как готино сме си прекарали !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
- drat
- разбира нещата
Прав си аз затова добавих и за наказания да има. Като знае, че ще бъде шкалтиран от отбора ще си прави сметка какви ще ги дроби.петко стоянов написа:200 човека-200 различни характера(че и повече,май)..всеки си знае пияната тиква и ако става Рамбо след 5 ракиЙ ..ми да пие 4 и да си ляга!!!
Със задълвителни правила няма да стане..приемат се на трезва глава,ама после