Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафридът се показа
Модератори: emo vasilev, alekst
- milen kordov
- научил се да хвърля
Re: Сафридът се показа
Вчера много лошо.От 16.00 до 19,00 двама души едва 3 кг.Пръсната е и можеби тоя пролетния сафрид трябва да се търси сутрин,тогава по-дава.Айде събота и неделя пак атака.Успех.
Вчера на Тюленово направих и аз сефтето.
Около
2.5-3кг.хубав сафрид.Това от скалите,беше
близо до брега.

2.5-3кг.хубав сафрид.Това от скалите,беше
близо до брега.
Днес излязохме в 6 часа и бяхме пред Галата, но не ядеше. Отидохме до Траката и там много слабо.По едно време се заформи много хубав джурум. Влязохме в джурума и тогава започна доброто кълване . До към 9 часа добре кълвеше като следвахме джурума. След това както и се очакваше спря. Направихме около 4кг на човек .Отдавна не ми се беше случвало да ловя в джурум , много беше хубаво.
Късмет!
Късмет!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
А някаква друга бяла риба не се ли обади ?
Че сутринта съм вътре и аз.
Че сутринта съм вътре и аз.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Чернокоп!? 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
Нямаше нищо друго. Ако имаше чернокоп, щяхне да вадин половин сафриди, но нямаше нищо , което да подсказва наличието на хищника.
Бе колеги, я дайте малко акъл на прохождащия в морския риболов... сега ако изляза по буните на Офицерския плаж (щото ми е близичко и ми е ограничено времето) какво да мятам, чепаренце за сафридец или друго? Хайде чакам някой майстор да ме светне до 15-20 мин 

ЗАЩО ДА МИ Е ЛЕСНО, КАТО МОЖЕ ДА МИ Е ТРУДНО?
- 1000n
- разбира нещата
Пробвай на чепаре, но или сутрин рано или надвечер, преди залез слънце.Rocko написа:Бе колеги, я дайте малко акъл на прохождащия в морския риболов... сега ако изляза по буните на Офицерския плаж (щото ми е близичко и ми е ограничено времето) какво да мятам, чепаренце за сафридец или друго? Хайде чакам някой майстор да ме светне до 15-20 мин

На 15.05 на 3-та буна 2.9-3 кг. сафрид от 16:30 до 21:00 имаше и пълни чепарета имаше,и случаи докато метнеш при падането на тежеста към дъното и те взема преди да започнеш да въртиш.Направихме си кефа колегите хванаха и те,но значително по-малко дали бях уцелил мястото дали чепарето незнам,но голям кеф си беше.Днес от 16:00 до 20:00 нямаше изваден сафрид на 3-та буна.Миналия ден имаше ветрец североизток,вълна абе всичко както си му е реда,днес морето тепсия,североизточния едва едва подухва.
Зарганолог
Днес влязох от Траката, проверка на Дружба и се спрях пред Нои,колегите с лодки бяха десетина,който беше влязъл рано е хванал пасаж преминал за около 20 тина минути ,от 10 до 12 слаби единични удари,от там на татък пауза 17 ч ,последва един джурум за около 15 наистина минути и край,общо взето рибата си я взехме от там....Утре не знам ,че съм изгорял кът ПОЛЯКИНЯ....слагаите тенти чадъри-----слънцето е страааааашно.Поздрави
За да поискаш, трябва да дадеш
- milen kordov
- научил се да хвърля
Тоше, мотора е готов и утре съм на линия.Мятаме я от Галата и от там надолу.На изгрев съм на Аспарухово и старт.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ще се срещнем по мегданите.
Аз поемам към Рубин след час и нещо.
Аз поемам към Рубин след час и нещо.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Налага ми се да замина за 2-3 дни до Пловдив , точно когато започна да става интересно.Ви задръжта сафрида тук .
Къмет на всички и ловете вместо мен!
P.S. Има непотвърдена информация , че на Камчия имало доста сафрид, някой знае ли нещо?
P.S. Има непотвърдена информация , че на Камчия имало доста сафрид, някой знае ли нещо?
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Това би било доста интересно.A. C. написа:Налага ми се да замина за 2-3 дни до Пловдив , точно когато започна да става интересно.Ви задръжта сафрида тук .
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Вчера на вълнолома слаба работа. Само докато си хвърлях чепарето, при първото обиране имах един много силен и рязък удар. Вадя чепарето и петата кука я нямаше